panna

Louis C. K.
(2005): One Night Stand (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Washington, District of Columbia
Země:
Věk:
51 let
Povolání:
herec, bavič, scénárista, režisér
Louis C. K. - Film: One Night Stand (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2005, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2005 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Louis C. K. - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Oscar 2016 (TV pořad)
(2016) - Tajný život mazlíčků
(2016) - Horace and Pete (TV seriál)
(2015) - 67. Emmy Awards
(2015) - Saturday Night Live 40th Anniversary Special
(2015) - Night of Too Many Stars: America Comes Together for Autism Programs
(2015) - Trumbo
(2015) - Louis C.K.: Live at the Comedy Store
(2013) - Zlatý Glóbus 2013
(2013) - Špinavý trik
(2013) - Louis C.K.: Můj ty Bože! (divadelní záznam)
(2013) - Jasmíniny slzy
(2012) - 64. Emmy Awards
(2012) - Do hlubin komedie
(2011) - Talking Funny
(2011) - The Undefeated
(2011) - Louis C.K.: Live at the Beacon Theater
(2010) - Conan
(2010) - Rozvedený se závazky (TV seriál)
(2010) - Louis C.K.: Hilarious
(2009) - Umění lhát
(2009) - Parks and Recreation (TV seriál)
(2009) - Just for Laughs (TV seriál)
(2008) - Largo
(2008) - Vítej doma
(2008) - Louis C.K.: Chewed Up
(2008) - Chvilkové zatmění
(2007) - Nestyda Louis C.K.
(2007) - Jak funguje katolícka cirkev
(2006) - Comic Relief 2006
(2006) - Maxed Out: Hard Times, Easy Credit and the Era of Predatory Lenders
(2006) - Lucky Louie (TV seriál)
(2005) - One Night Stand (TV seriál)
(2005) - London
(2002) - Tough Crowd with Colin Quinn
(1999) - Pulp Comics: Louis C.K.'s Filthy Stupid Talent Show
(1999) - Home Movies (TV seriál)
(1998) - Comedy Central Presents
(1997) - The Chris Rock Show
(1996) - The Daily Show
(1995) - HBO Comedy Half-Hour
(1995) - Dr. Katz, profesionální terapeut (TV seriál)
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1975) - Saturday Night Live
Spoluherci ve filmu "One Night Stand (TV seriál)":
(*1965) Omid Djalili

(*1969) Patrice O'Neal

(*1974) Jemaine Clement

(*1964) Caroline Rhea

(*1976) Bret McKenzie

(*1968) Jim Norton



Tranzitní horoskop (2005)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
19°02’
-(rychlá)
LunaLuna:
Kozoroh
6°19’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
4°34’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Lev
28°53’
-(rychlá)
MarsMars:
Střelec
1°35’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Lev
23°01’
Váhy
17°20’
SaturnSaturn:
Beran
10°33’
Rak
24°53’
UranUran:
Panna
24°26’
Ryby
3°55’
NeptunNeptun:
Štír
22°00’
Vodnář
13°51’
PlutoPluto:
Panna
20°23’
Střelec
22°44’
S.UzelS.Uzel:
Beran
29°50’
Beran
28°17’
Černá LunaLilith:
Beran
28°54’
Rak
16°50’
CheirónCheirón:
Ryby
27°55’
Kozoroh
25°35’

Dnes se narodili
Čína Jet Li
(*1963) herec, mistr bojových umění

Česká republika Klára Issová
(*1979) herečka, dabérka

Egypt Rudolf Hess
(*1894) německý nacistický politik

Spojené státy Channing Tatum
(*1980) herec, tanečník

Itálie Giorgio Moroder
(*1940) zpěvák, skladatel


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Dáda Patrasová
(*1956) herečka, zpěvačka, moderátorka

Česká republika Lenka Vlasáková
(*1972) herečka

Česká republika Ivan Vyskočil
(*1929) spisovatel, dramatik a herec

Česká republika Leoš Mareš
(*1976) moderátor, herec, zpěvák

Spojené státy Frank Abagnale
(*1948) podvodník, podnikatel a konzultant zachycený v příběhu - Chyť mě, když to dokážeš


Výročí úmrtí dnes mají
Norsko Bjørnstjerne Bjørnson
(*1832 - 1910) norský kriticko-realistický prozaik

Jižní Korea Masutacu Ójama
(*1923 - 1994) karatista, zakladatel Kyokushin karate

Japonsko Morihei Uešiba
(*1883 - 1969) zakladatel bojového umění Aikido

Spojené státy Jonathan Demme
(*1944 - 2017) režisér, herec

Německo Michael Bohnen
(*1887 - 1965) operní pěvec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »