Omid Djalili wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Omid Djalili

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Londýn
Země:
Věk:
56 let
Povolání:
herec

Omid Djalili - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
30.9.1965 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Omid Djalili 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
Omid Djalili
datum narození 30.9.1965
(herec, instagram)

Omid Djalili - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Stan Lee's Lucky Man (TV seriál)
(2015) - Black & Blue: The Paul Canoville Story
(2015) - Ovečka Shaun ve filmu
(2015) - Molly Moonová
(2015) - Dickensian (TV seriál)
(2014) - Retrospective
(2013) - Pan Neviditelný
(2011) - The Royal Variety Performance 2011
(2011) - The Paul Reiser Show (TV seriál)
(2011) - Big Fat Gypsy Gangster
(2010) - Little Crackers (TV seriál)
(2010) - The Infidel
(2009) - New Town
(2008) - We Are Most Amused
(2007) - Omid Djalili: No Agenda - Live at the London Palladium
(2007) - 100 Greatest Stand-Ups
(2007) - The Omid Djalili Show (TV seriál)
(2007) - Piráti z Karibiku: Na konci světa
(2007) - Grow Your Own
(2007) - The Abbey
(2006) - The Fabulous Picture Show
(2006) - Za plotem
(2006) - Pitva mimozemšťana
(2005) - Cinema Iran
(2005) - One Night Stand (TV seriál)
(2005) - O mé rodině a jiné zvířeně
(2005) - Casanova
(2004) - Jack Dee Live at the Apollo
(2004) - Svět zítřka
(2004) - Modigliani
(2004) - Deadlines
(2004) - Calcium Kid
(2003) - Whoopi (TV seriál)
(2003) - Cross My Heart
(2003) - Between Iraq and a Hard Place
(2002) - The Royal Variety Performance 2002
(2002) - Just for Laughs
(2002) - The EMMA's 2002
(2002) - Dinotopie (TV seriál)
(2002) - Anita a já
(2001) - Spy Game
(2001) - Fotbal za mřížemi
(2000) - Lenny Henry in Pieces (TV seriál)
(2000) - Iásón a argonauti
(2000) - Gladiátor
(2000) - Black Books (TV seriál)
(1999) - Small Potatoes (TV seriál)
(1999) - Notting Hill
(1999) - Mumie
(1999) - Mad Cows
(1999) - The Lake of Darkness
(1999) - Kleopatra
(1999) - Jeden svět nestačí
(1999) - Coming Soon
(1998) - Barking (TV seriál)
(1990) - Have I Got News for You

Omid Djalili - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Omid Djalili - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Had

Had (Dřevo)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
30

30. den - Ráznost

Numerologie - den narození
Tato osoba vyniká tvůrčí představivostí a pronikavou bystrostí. Vzniklý problém nejdříve promyslí a pak se rozhodne. Má radikální názory na život Je vynalézavá. Má své kouzlo.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 30.9.1965 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Omid Djalili 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Omid Djalili - herec

se narodil 30.9.1965 ve městě Londýn, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Omid Djalili

Dnes se narodili
Česká republika Iva Janžurová
(*1941) herečka

Česká republika Petr Brukner
(*1943) herec

Uruguay Natalia Oreiro
(*1977) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, moderátorka

Velká Británie Nicholas Winton
(*1909) makléř, humanitární pracovník, zachránce 669 převážně židovských dětí

Spojené státy Malcolm X
(*1925) herec


Omid Djalili
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
7°06’
 
LunaLuna:
Střelec
14°24’
 
MerkurMerkur:
Váhy
9°23’
 
VenušeVenuše:
Štír
19°26’
 
MarsMars:
Štír
27°20’
 
JupiterJupiter:
Rak
0°42’
 
SaturnSaturn:
Ryby
12°05’
R
UranUran:
Panna
16°37’
 
NeptunNeptun:
Štír
18°14’
 
PlutoPluto:
Panna
16°51’
 
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
7°32’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
9°28’
 
CheirónCheirón:
Ryby
19°26’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
2xZeměZemě
4xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy James Stewart
(*1908) herec

Spojené státy Cher
(*1946) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, textařka

Spojené státy Busta Rhymes
(*1972) rapper

Velká Británie Joe Cocker
(*1944) zpěvák

Česká republika Petr Kellner
(*1964) podnikatel, nejbohatší Čech


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Ronald Colman
(*1891 - 1958) herec

Spojené státy Jacqueline Kennedy Onassis
(*1929 - 1994) první dáma USA

Slovensko Samo Chalupka
(*1812 - 1883) spisovatel, básník, evangelický kněz

Velká Británie John Betjeman
(*1906 - 1984) spisovatel, básník, hlasatel

Spojené státy Nathaniel Hawthorne
(*1804 - 1864) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »