panna

Louis C. K.
(2013): Špinavý trik

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Washington, District of Columbia
Země:
Věk:
50 let
Povolání:
herec, bavič, scénárista, režisér
Louis C. K. - Film: Špinavý trik
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2013, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2013 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Louis C. K. - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Oscar 2016 (TV pořad)
(2016) - Tajný život mazlíčků
(2016) - Horace and Pete (TV seriál)
(2015) - 67. Emmy Awards
(2015) - Saturday Night Live 40th Anniversary Special
(2015) - Night of Too Many Stars: America Comes Together for Autism Programs
(2015) - Trumbo
(2015) - Louis C.K.: Live at the Comedy Store
(2013) - Zlatý Glóbus 2013
(2013) - Špinavý trik
(2013) - Louis C.K.: Můj ty Bože! (divadelní záznam)
(2013) - Jasmíniny slzy
(2012) - 64. Emmy Awards
(2012) - Do hlubin komedie
(2011) - Talking Funny
(2011) - The Undefeated
(2011) - Louis C.K.: Live at the Beacon Theater
(2010) - Conan
(2010) - Rozvedený se závazky (TV seriál)
(2010) - Louis C.K.: Hilarious
(2009) - Umění lhát
(2009) - Parks and Recreation (TV seriál)
(2009) - Just for Laughs (TV seriál)
(2008) - Largo
(2008) - Vítej doma
(2008) - Louis C.K.: Chewed Up
(2008) - Chvilkové zatmění
(2007) - Nestyda Louis C.K.
(2007) - Jak funguje katolícka cirkev
(2006) - Comic Relief 2006
(2006) - Maxed Out: Hard Times, Easy Credit and the Era of Predatory Lenders
(2006) - Lucky Louie (TV seriál)
(2005) - One Night Stand (TV seriál)
(2005) - London
(2002) - Tough Crowd with Colin Quinn
(1999) - Pulp Comics: Louis C.K.'s Filthy Stupid Talent Show
(1999) - Home Movies (TV seriál)
(1998) - Comedy Central Presents
(1997) - The Chris Rock Show
(1996) - The Daily Show
(1995) - HBO Comedy Half-Hour
(1995) - Dr. Katz, profesionální terapeut (TV seriál)
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1975) - Saturday Night Live
Spoluherci ve filmu "Špinavý trik":
(*1943) Robert De Niro

(*1974) Christian Bale

(*1972) Alessandro Nivola

(*1958) David O. Russell (režisér)

(*1958) David O. Russell (scénárista)

(*1969) Shea Whigham

(*1971) Jeremy Renner

(*1953) Colleen Camp

(*1974) Amy Adams

(*1953) Danny Elfman (hudební skladatel)

(*1976) Michael Peña

(*1936) Anthony Zerbe

(*1975) Bradley Cooper

(*1982) Jack Huston

(*1972) Saïd Taghmaoui

(*1973) Elisabeth Röhm

(*1990) Jennifer Lawrence

(*1981) Dawn Olivieri

(*1946) Paul Herman

(*1972) Linus Sandgren (kameraman)



Tranzitní horoskop (2013)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
19°02’
-(rychlá)
LunaLuna:
Kozoroh
6°19’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
4°34’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Lev
28°53’
-(rychlá)
MarsMars:
Střelec
1°35’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Lev
23°01’
Blíženci
7°43’
SaturnSaturn:
Beran
10°33’
Štír
9°34’
UranUran:
Panna
24°26’
Beran
4°46’
NeptunNeptun:
Štír
22°00’
Ryby
1°05’
PlutoPluto:
Panna
20°23’
Kozoroh
9°20’
S.UzelS.Uzel:
Beran
29°50’
Štír
23°34’
Černá LunaLilith:
Beran
28°54’
Blíženci
12°20’
CheirónCheirón:
Ryby
27°55’
Ryby
6°03’

Dnes se narodili
Velká Británie Ian McKellen
(*1939) herec

Kanada Mike Myers
(*1963) herec, scénárista, komik

Česká republika Eliška Balzerová
(*1949) herečka

Německo Sandra Nasic
(*1976) zpěvačka kapely Guano Apes

Česká republika Jaroslav Skála
(*1916) lékař, psycholog, zakladatel protialkoholních záchytných stanic, bojovník proti alkoholismu a závislostem


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Helena Bonham Carter
(*1966) herečka, zpěvačka

Velká Británie Peter Cushing
(*1913) herec

Spojené státy John Wayne
(*1907) herec

Česká republika Martin Zounar
(*1967) herec, moderátor, dabér

Spojené státy Matt Stone
(*1971) herec, režisér, dabér, spolutvůrce seriálu South Park


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Nicholas Clay
(*1946 - 2000) herec, představitel rytíře Lancelota z Excaliburu

Polsko Eduard Tomáš
(*1908 - 2002) mystik, jogín, spisovatel, právník

Francie Barney Wilen
(*1937 - 1996) skladatel

Spojené státy William Hanley
(*1931 - 2012) scénárista

Jamajka Desmond Dekker
(*1941 - 2006) zpěvák, skladatel, textař



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »