strelec

Ľubomír Záhon
(1979): Vynes na horu svoj hrob

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1944 (?)
Země:
Věk:
74 let
Povolání:
herec
Ľubomír Záhon - Film: Vynes na horu svoj hrob
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1979, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1979 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Ľubomír Záhon - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Vynes na horu svoj hrob":
(*1949) Andrej Hryc

(*1934) Vladimír Brabec

(*1952) Ľubomír Paulovič

(*1947) Jan Kanyza

(*1936) Leopold Haverl

(*1920) Jozef Zachar (režisér)

(*1929) Daniel Michaelli

(*1946) Jiří Wohanka

(*1947) Alexej Okuněv

(*1942) Vladimír Ondruš (kameraman)

(*1951) Svetozár Štúr (hudební skladatel)



Tranzitní horoskop (1979)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Střelec
23°24’
-(rychlá)
LunaLuna:
Střelec
22°06’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Kozoroh
8°39’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
5°07’
-(rychlá)
MarsMars:
Střelec
14°17’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
26°18’
Lev
6°56’
SaturnSaturn:
Rak
8°24’
Panna
13°53’
UranUran:
Blíženci
10°36’
Štír
19°43’
NeptunNeptun:
Váhy
6°16’
Střelec
18°50’
PlutoPluto:
Lev
10°00’
Váhy
19°06’
S.UzelS.Uzel:
Rak
19°40’
Panna
21°11’
Černá LunaLilith:
Váhy
3°30’
Lev
9°00’
CheirónCheirón:
Váhy
2°20’
Býk
5°08’

Dnes se narodili
Slovensko Tomáš Hanák
(*1957) herec, moderátor

Velká Británie Michael York
(*1942) herec

Spojené státy Quentin Tarantino
(*1963) scénárista, režisér

Itálie Giuseppe Tornatore
(*1956) režisér, scénárista, herec

Spojené státy Mariah Carey
(*1970) herečka, zpěvačka, návrhářka


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Dirk Bogarde
(*1921) herec

Česká republika Zdeněk Svěrák
(*1936) herec, scénárista, režisér, komik, zpěvák, spisovatel

Spojené státy Vince Vaughn
(*1970) herec, scénárista

Velká Británie Mike Newell
(*1942) režisér, herec

Česká republika Ondřej Brousek
(*1981) herec, skladatel, hudebník


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Dudley Moore
(*1935 - 2002) herec

Česká republika Gabriela Preissová
(*1862 - 1946) spisovatelka, dramaturgyně národního divadla

Rusko Jurij Alexejevič Gagarin
(*1934 - 1968) kosmonaut

Alžírsko Robert Merle
(*1908 - 2004) dramatik, překladatel, prozaik

Francie Jean-Marie Balestre
(*1921 - 2008) francouzský novinář a funkcionář v automobilovém sportu



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »