strelec

Ľubomír Záhon
(1979): Vynes na horu svoj hrob

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1944 (?)
Země:
Věk:
73 let
Povolání:
herec
Ľubomír Záhon - Film: Vynes na horu svoj hrob
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1979, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1979 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Ľubomír Záhon - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Vynes na horu svoj hrob":
(*1949) Andrej Hryc

(*1934) Vladimír Brabec

(*1952) Ľubomír Paulovič

(*1947) Jan Kanyza

(*1936) Leopold Haverl

(*1920) Jozef Zachar (režisér)

(*1929) Daniel Michaelli

(*1946) Jiří Wohanka

(*1947) Alexej Okuněv

(*1942) Vladimír Ondruš (kameraman)

(*1951) Svetozár Štúr (hudební skladatel)



Tranzitní horoskop (1979)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Střelec
23°24’
-(rychlá)
LunaLuna:
Střelec
22°06’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Kozoroh
8°39’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
5°07’
-(rychlá)
MarsMars:
Střelec
14°17’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
26°18’
Lev
6°56’
SaturnSaturn:
Rak
8°24’
Panna
13°53’
UranUran:
Blíženci
10°36’
Štír
19°43’
NeptunNeptun:
Váhy
6°16’
Střelec
18°50’
PlutoPluto:
Lev
10°00’
Váhy
19°06’
S.UzelS.Uzel:
Rak
19°40’
Panna
21°11’
Černá LunaLilith:
Váhy
3°30’
Lev
9°00’
CheirónCheirón:
Váhy
2°20’
Býk
5°08’

Dnes se narodili
Spojené státy Robert Blake
(*1933) herec

Spojené státy Jack Warden
(*1920) herec

Velká Británie Tara Fitzgerald
(*1967) herečka

Švédsko Greta Garbo
(*1905) herečka

Spojené státy James Marsden
(*1973) herec


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Jeremy Irons
(*1948) herec

Česká republika Jan Skopeček
(*1925) herec, dramatik

Česká republika Valérie Zawadská
(*1958) herečka, dabérka

Itálie Alessandra Martines
(*1963) herečka, tanečnice

Česká republika Emil Zátopek
(*1922) atlet - běžec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Josef Vinklář
(*1930 - 2007) herec

Spojené státy Jimi Hendrix
(*1942 - 1970) zpěvák, textař, kytarista

Švýcarsko Leonhard Euler
(*1707 - 1783) průkopnický matematik a fyzik

Spojené státy Vitas Gerulaitis
(*1954 - 1994) tenista

Švédsko Dag Hammarskjöld
(*1905 - 1961) politik, diplomat, druhý generální tajemník OSN



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »