strelec

Ľubomír Záhon
(1979): Vynes na horu svoj hrob

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1944 (?)
Země:
Věk:
74 let
Povolání:
herec
Ľubomír Záhon - Film: Vynes na horu svoj hrob
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1979, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1979 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Ľubomír Záhon - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Vynes na horu svoj hrob":
(*1949) Andrej Hryc

(*1934) Vladimír Brabec

(*1952) Ľubomír Paulovič

(*1947) Jan Kanyza

(*1936) Leopold Haverl

(*1920) Jozef Zachar (režisér)

(*1929) Daniel Michaelli

(*1946) Jiří Wohanka

(*1947) Alexej Okuněv

(*1942) Vladimír Ondruš (kameraman)

(*1951) Svetozár Štúr (hudební skladatel)



Tranzitní horoskop (1979)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Střelec
23°24’
-(rychlá)
LunaLuna:
Střelec
22°06’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Kozoroh
8°39’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
5°07’
-(rychlá)
MarsMars:
Střelec
14°17’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
26°18’
Lev
6°56’
SaturnSaturn:
Rak
8°24’
Panna
13°53’
UranUran:
Blíženci
10°36’
Štír
19°43’
NeptunNeptun:
Váhy
6°16’
Střelec
18°50’
PlutoPluto:
Lev
10°00’
Váhy
19°06’
S.UzelS.Uzel:
Rak
19°40’
Panna
21°11’
Černá LunaLilith:
Váhy
3°30’
Lev
9°00’
CheirónCheirón:
Váhy
2°20’
Býk
5°08’

Dnes se narodili
Spojené státy Bill Pullman
(*1953) herec

Ukrajina Milla Jovovich
(*1975) herečka, zpěvačka, modelka, módní návrhářka

Spojené státy Giovanni Ribisi
(*1974) herec

Česká republika Jaroslav Satoranský
(*1939) herec

Česká republika Iva Hüttnerová
(*1948) herečka, moderátorka, výtvarnice


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Brad Pitt
(*1963) herec

Spojené státy Ray Liotta
(*1954) herec

Spojené státy Betty Grable
(*1916) herečka

Spojené státy Katie Holmes
(*1978) herečka

Spojené státy DMX
(*1970) herec, zpěvák, rapper


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Jennifer Jones
(*1919 - 2009) herečka

Rusko Kim Čong-il
(*1941 - 2011) politik, vůdce Korejské lidově demokratické republiky

Spojené státy Captain Beefheart
(*1941 - 2010) zpěvák, hudebník

Česká republika Antonín Hájek
(*1944 - 1989) zpěvák, skladatel, hudebník, textař, kapelník

Spojené státy Alaina Reed Hall
(*1946 - 2009) zpěvačka, herečka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »