kozoroh

Marie Ptáková
(1936): Rozkošný příběh

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Vlkov u Ml. Boleslavi
Země:
Věk:
† 80 let
Úmrtí:
Povolání:
herečka
Marie Ptáková - Film: Rozkošný příběh
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1936, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1936 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Marie Ptáková - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Rozkošný příběh":
(*1913) Zita Kabátová

(*1913) Věra Ferbasová

(*1884) Milada Gampeová

(*1886) Růžena Šlemrová

(*1902) Stanislav Neumann

(*1906) Ladislav Pešek

(*1895) Theodor Pištěk

(*1899) Oldřich Nový

(*1890) Vladimír Slavínský (režisér)

(*1909) Antonín Zelenka (střihač)

(*1907) Jan Pivec

(*1910) Adina Mandlová

(*1903) František Krištof-Veselý

(*1899) Ota Motyčka

(*1904) Jiří Hron

(*1904) Elsa Vetešníková

(*1876) Vladimír Smíchovský

(*1894) Josef Zora (zvukař)

(*1899) Jan Roth (kameraman)

(*1871) Karel Veverka

(*1897) Alois Peterka

(*1899) František Haller

(*1907) Oldřich Kovář

(*1902) Vladimír Štros

(*1889) Julius Baťha

(*1912) Slávka Procházková

(*1909) Josef Stelibský (hudební skladatel)



Tranzitní horoskop (1936)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Kozoroh
28°32’
-(rychlá)
LunaLuna:
Panna
20°56’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Kozoroh
8°06’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Ryby
12°04’
-(rychlá)
MarsMars:
Váhy
28°12’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Lev
29°49’
Střelec
11°45’
SaturnSaturn:
Kozoroh
24°11’
Ryby
5°58’
UranUran:
Lev
4°03’
Býk
1°35’
NeptunNeptun:
Beran
23°34’
Panna
16°43’
PlutoPluto:
Býk
18°53’
Rak
26°38’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
0°24’
Kozoroh
12°53’
Černá LunaLilith:
Lev
17°43’
Panna
29°07’
CheirónCheirón:
Beran
10°49’
Blíženci
12°07’

Dnes se narodili
Spojené státy Mickey Rourke
(*1952) herec, scénárista

Spojené státy Lauren Bacall
(*1924) herečka

Spojené státy Peter Falk
(*1927) herec

Česká republika Petr Čepek
(*1940) herec

Česká republika Pavel Bobek
(*1937) zpěvák


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Anne Bancroft
(*1931) herečka


Spojené státy Anastacia
(*1968) zpěvačka, návrhářka

Česká republika Lubomír Lipský ml.
(*1951) režisér

Česká republika František Hrubín
(*1910) spisovatel, básník


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Martin Štěpánek
(*1947 - 2010) herec, režisér, novinář, politik, 7. ministr kultury ČR

Indie Ronald Ross
(*1857 - 1932) lékař, parazitolog, jeden ze zakladatelů moderní epidemiologie, Nobelova cena 1902 za výzkum malárie

Itálie Farinelli
(*1705 - 1782) operní pěvec, zpěvák, kastrát soprán, hudebník

Česká republika Zuzana Dřízhalová
(*1975 - 2011) herečka

Spojené státy Maria Callas
(*1923 - 1977) sopranistka, operní umělkyně



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »