beran

Miyoshi Umeki
(1961): Flower Drum Song

Pohlaví:
Žena
Narození:
3.4. 1929 - 23:16h
Místo:
Otaru
Země:
Věk:
† 78 let
  • Slunce: Beran
  • Luna:    Kozoroh
  • ASC:     Střelec
  • Životní číslo: 1
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
28.8.2007 (Příčina: Rakovina)
Povolání:
herečka
Miyoshi Umeki - Film: Flower Drum Song
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1961, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1961 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Miyoshi Umeki - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Flower Drum Song":
(*1929) James Hong

(*1917) Virginia Grey

(*1905) Henry Koster (režisér)

(*1926) Paul Sorensen

(*1916) Jack Soo

(*1939) Nancy Kwan

(*1928) Laurette Luez

(*1900) Alfred Newman (hudební skladatel)

(*1933) James Shigeta

(*1902) Richard Rodgers (hudební skladatel)

(*1906) Russell Metty (kameraman)



Tranzitní horoskop (1961)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Beran
13°20’
-(rychlá)
LunaLuna:
Kozoroh
27°27’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Ryby
29°28’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Býk
7°38’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
9°55’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Býk
13°43’
Kozoroh
14°12’
SaturnSaturn:
Kozoroh
0°29’
Kozoroh
19°38’
UranUran:
Beran
7°41’
Lev
25°21’
NeptunNeptun:
Lev
28°56’
Štír
10°50’
PlutoPluto:
Rak
16°12’
Panna
8°00’
S.UzelS.Uzel:
Býk
23°21’
Panna
9°19’
Černá LunaLilith:
Střelec
24°35’
Rak
26°38’
CheirónCheirón:
Býk
8°06’
Vodnář
28°53’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Střelec
15°33’
4. IC:
Beran
6°42’
7. DSC:
Blíženci
15°33’
10. MC:
Váhy
6°42’

Dnes se narodili
Spojené státy Geena Davis
(*1956) herečka

Španělsko Plácido Domingo
(*1941) světoznámý operní pěvec a dirigent

Francie Christian Dior
(*1905) francouzský módní návrhář

Spojené státy Richard Winters
(*1918) voják, velitel roty E - Easy Company za 2. světové války

Mosambik Eusébio
(*1942) proslulý portugalský fotbalista


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie John Hurt
(*1940) herec

Spojené státy Balthazar Getty
(*1975) herec

Spojené státy Linda Blair
(*1959) herečka

Spojené státy Jim Jarmusch
(*1953) režisér, scénárista, herec

Austrálie Michael Hutchence
(*1960) herec, hudebník, zpěvák skupiny INXS


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Dana Medřická
(*1920 - 1983) herečka

Spojené státy Peggy Lee
(*1920 - 2002) herečka, zpěvačka

Rusko Vladimir Iljič Lenin
(*1870 - 1924) politik, spisovatel

Indie George Orwell
(*1903 - 1950) spisovatel, esejista, satirik, antikomunista

Rakousko Božena Němcová
(*1820 - 1862) spisovatelka, zakladatelka novodobé české prózy



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »