Virginia Grey wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Virginia Grey

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Los Angeles, Kalifornie
Země:
Věk:
† 87 let
Úmrtí:
31.7.2004 (Příčina: Infarkt)
Povolání:
herečka

Virginia Grey - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
22.3.1917 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Virginia Grey 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Virginia Grey
datum narození 22.3.1917
(herečka, instagram)

Virginia Grey - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2002) - Joan Crawford: The Ultimate Movie Star
(1976) - Arthur Hailey's the Moneychangers (TV seriál)
(1975) - The Lives of Jenny Dolan
(1970) - Letiště
(1967) - Rosie!
(1966) - Madame X
(1965) - Love Has Many Faces
(1964) - Nahý polibek
(1963) - Black Zoo
(1961) - Tammy Tell Me True
(1961) - Flower Drum Song
(1961) - Bachelor in Paradise
(1961) - Back Street
(1960) - Portrait in Black
(1959) - No Name on the Bullet
(1958) - The Restless Years
(1957) - Jeanne Eagels
(1957) - Crime of Passion
(1956) - Accused of Murder
(1955) - The Eternal Sea
(1955) - The Rose Tattoo
(1955) - The Last Command
(1954) - Target Earth
(1954) - Hurricane at Pilgrim Hill
(1954) - The Forty-Niners
(1953) - A Perilous Journey
(1953) - The Fighting Lawman
(1953) - Captain Scarface
(1952) - The Christophers
(1952) - Desert Pursuit
(1951) - Three Desperate Men
(1951) - Slaughter Trail
(1951) - Bullfighter and the Lady
(1950) - The Magnavox Theatre (TV seriál)
(1950) - Highway 301
(1949) - The Threat
(1948) - Toast of the Town
(1948) - Who Killed Doc Robbin?
(1948) - Unknown Island
(1948) - So This Is New York
(1948) - Miraculous Journey
(1948) - Mexican Hayride
(1948) - Leather Gloves
(1948) - Jungle Jim
(1948) - Glamour Girl
(1947) - Wyoming
(1947) - Neporažená
(1946) - Swamp Fire
(1946) - Smooth as Silk
(1946) - House of Horrors
(1945) - Men in Her Diary
(1945) - Grissly's Millions
(1945) - Flame of Barbary Coast
(1945) - Blonde Ransom
(1944) - Strangers in the Night
(1943) - Sweet Rosie O'Grady
(1943) - Stage Door Canteen
(1943) - Idaho
(1942) - Tish
(1942) - Tarzanovo newyorské dobrodružství
(1942) - Secrets of the Underground
(1942) - Mr. and Mrs. North
(1942) - Grand Central Murder
(1942) - Bells of Capistrano
(1941) - Whistling in the Dark
(1941) - Washington Melodrama
(1941) - Obchodní dům
(1941) - Blonde Inspiration
(1940) - Screen Snapshots Series 19, No. 9: Sports in Hollywood
(1940) - Three Cheers for the Irish
(1940) - The Golden Fleecing
(1940) - Keeping Company
(1940) - Hullabaloo
(1940) - The Captain Is a Lady
(1939) - From the Ends of the Earth
(1939) - Thunder Afloat
(1939) - The Women
(1939) - Morálka na dovolené
(1939) - Idiot's Delight
(1939) - Broadway Serenade
(1939) - Another Thin Man
(1938) - Youth Takes a Fling
(1938) - The Shopworn Angel
(1938) - Snow Gets In Your Eyes
(1938) - Rich Man, Poor Girl
(1938) - Pilot č. 7
(1938) - Ladies in Distress
(1938) - Dramatic School
(1938) - The Canary Comes Across
(1938) - Billy Rose's Casa Mañana Revue
(1937) - The Romance of Celluloid
(1937) - Secret Valley
(1937) - Rosalie
(1937) - Bad Guy
(1936) - 100 000 dolarů
(1936) - Violets in Spring
(1936) - Velký Ziegfeld
(1935) - She Gets Her Man
(1935) - Gold Diggers of 1935
(1935) - Don't Bet on Blondes
(1934) - The St. Louis Kid
(1934) - The Firebird
(1934) - Dames
(1933) - Secrets
(1931) - Palmy Days
(1931) - Misbehaving Ladies
(1928) - The Michigan Kid
(1928) - Jazz Mad
(1928) - Heart to Heart
(1927) - Uncle Tom's Cabin
Virginia Grey - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Had

Had (Oheň)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
22

22. den - Vytrvalost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a laskavá. Potřebuje pro to oporu partnera. Je praktická a důkladná. Je metodická a má organizátorské schopnosti. Snadno provádí praktická rozhodnutí.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 22.3.1917 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Virginia Grey 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Virginia Grey - herečka

se narodila 22.3.1917 ve městě Los Angeles, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Virginia Grey

Dnes se narodili
Nový Zéland Peter Jackson
(*1961) režisér, scénárista, herec

Itálie Bud Spencer
(*1929) herec, plavec, hráč vodního póla, podnikatel

Velká Británie Stephen Rea
(*1946) herec

Spojené státy Vanilla Ice
(*1968) rapper, tanečník

Česká republika Petr Vichnar
(*1953) sportovní redaktor a televizní komentátor


Virginia Grey
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
1°17’
 
LunaLuna:
Ryby
22°02’
 
MerkurMerkur:
Ryby
24°15’
 
VenušeVenuše:
Ryby
22°20’
 
MarsMars:
Ryby
26°41’
 
JupiterJupiter:
Býk
7°10’
 
SaturnSaturn:
Rak
23°39’
R
UranUran:
Vodnář
21°57’
 
NeptunNeptun:
Lev
2°12’
R
PlutoPluto:
Rak
2°20’
 
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
16°06’
R
Černá LunaLilith:
Lev
14°58’
 
CheirónCheirón:
Ryby
26°07’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
2xZeměZemě
1xVzduchVzduch
7xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Pavel Zedníček
(*1949) herec

Česká republika Marta Kubišová
(*1942) zpěvačka

Česká republika Radovan Lukavský
(*1919) herec, profesor herectví

Austrálie Toni Collette
(*1972) herečka

Spojené státy Larry Flynt
(*1942) vydavatel a ředitel společnosti Larry Flynt Publications


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy River Phoenix
(*1970 - 1993) herec, zpěvák, kytarista

Česká republika Bořivoj Navrátil
(*1933 - 2011) herec

Česká republika Jan Werich
(*1905 - 1980) herec, dramatik, prozaik a scénárista

Itálie Federico Fellini
(*1920 - 1993) režisér, scénárista, herec

Maďarsko Harry Houdini
(*1874 - 1926) mistr úniku - kouzelník, iluzionista, kaskadér, letec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Úplněk v BýkBýku
ukázat kalendář »