vodnar

Natalie Cole
(2000): Žít pro lásku: Příběh Natalie Coleové

Pohlaví:
Žena
Narození:
6.2. 1950 - 18:07h
Místo:
Los Angeles, Kalifornie
Země:
Věk:
† 65 let
  • Slunce: Vodnář
  • Luna:    Váhy
  • ASC:     Lev
  • Životní číslo: 5
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
31.12.2015 (Příčina: Selhání srdce)
Povolání:
zpěvačka
Natalie Cole - Film: Žít pro lásku: Příběh Natalie Coleové
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2000, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2000 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Natalie Cole - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Amy
(2014) - Nat King Cole: Afraid of the Dark
(2010) - Talk show bez zábran
(2009) - Grammy Awards 2009
(2009) - Natalie Cole v Basileji (koncert)
(2008) - The Wendy Williams Show
(2004) - Hudba duše
(2004) - Apollo at 70: A Hot Night in Harlem
(2004) - De-Lovely
(2003) - Intimate Portrait: Chaka Khan
(2003) - The Nick at Nite Holiday Special
(2002) - The Royal Variety Performance 2002
(2002) - Muhammad Ali's All-Star 60th Birthday Celebration!
(2000) - Žít pro lásku: Příběh Natalie Coleové
(1999) - Arista Records' 25th Anniversary Celebration
(1999) - Pixelon's iBash
(1999) - Intimate Portrait: Natalie Cole
(1999) - Freak City
(1998) - Tony Bennett Live by Request: An All-Star Tribute
(1998) - Goodwill Games Opening Celebration
(1998) - Pavarotti & Friends for the Children of Liberia (koncert)
(1998) - Vždy proti přesile
(1998) - To Life! America Celebrates Israel's 50th
(1997) - Kočky netančí
(1996) - Abducted: A Father's Love
(1995) - Sinatra: 80 Years My Way
(1995) - The Wizard of Oz in Concert: Dreams Come True
(1994) - Lily in Winter
(1993) - WrestleMania IX
(1993) - The 65th Annual Academy Awards
(1993) - A Musical Christmas at Walt Disney World
(1992) - The 44th Annual Primetime Emmy Awards
(1992) - Nat King Cole: The Incomparable Nat King Cole Volume 2
(1991) - Nat King Cole: The Incomparable Nat King Cole Volume 1
(1990) - Night of 100 Stars III
(1990) - Motown 30: What's Goin' On!
(1989) - The Arsenio Hall Show
(1988) - Nelson Mandela 70th Birthday Tribute (koncert)
(1987) - Motown Merry Christmas
(1986) - 1986 World Series (TV seriál)
(1982) - Ebony/Jet Showcase
(1981) - The Grammy Hall of Fame
(1980) - Lou Rawls Parade of Stars
(1977) - Sinatra and Friends
(1976) - The Captain and Tennille
(1971) - Great Performances
(1956) - The Nat King Cole Show
Spoluherci ve filmu "Žít pro lásku: Příběh Natalie Coleové":
(*1964) Theresa Randle

(*1957) Robert Townsend (režisér)

(*1971) Megan Fahlenbock

(*1935) Diahann Carroll

(*1967) Randy J. Goodwin

(*1958) James McDaniel

(*1972) Benz Antoine

(*1966) Daniel Fathers



Tranzitní horoskop (2000)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Vodnář
17°44’
-(rychlá)
LunaLuna:
Váhy
12°22’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Kozoroh
22°10’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
6°50’
-(rychlá)
MarsMars:
Váhy
10°52’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Vodnář
15°12’
Beran
25°15’
SaturnSaturn:
Panna
18°08’
Býk
10°23’
UranUran:
Rak
1°20’
Vodnář
14°48’
NeptunNeptun:
Váhy
17°15’
Vodnář
3°11’
PlutoPluto:
Lev
16°59’
Střelec
11°27’
S.UzelS.Uzel:
Beran
10°08’
Lev
5°02’
Černá LunaLilith:
Býk
2°53’
Střelec
23°27’
CheirónCheirón:
Střelec
19°27’
Střelec
11°37’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Lev
26°37’
4. IC:
Štír
22°32’
7. DSC:
Vodnář
26°37’
10. MC:
Býk
22°32’

Dnes se narodili
Spojené státy Paul Newman
(*1925) herec, scénárista, režisér

Spojené státy David Strathairn
(*1949) herec

Česká republika Jiří Lábus
(*1950) herec, dabér

Česká republika Ivan Hlinka
(*1950) hokejista a trenér českého týmu

Kanada Wayne Gretzky
(*1961) hokejista


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bridget Fonda
(*1964) herečka

Česká republika Karel Lamač
(*1887) režisér, scénárista, herec, zpěvák, dokumentarista

Česká republika Tomáš Vorel ml.
(*1986) herec

Velká Británie Rosamund Pike
(*1979) herečka

Německo císař Wilhelm II
(*1859) císař


Výročí úmrtí dnes mají
Rumunsko Edward G. Robinson
(*1893 - 1973) herec, scénárista

Česká republika Luděk Munzar
(*1933 - 2019) herec

Francie Gérard de Nerval
(*1808 - 1855) francouzský romantický básník

Spojené státy Nelson Rockefeller
(*1908 - 1979) americký státník a politik

Itálie Dietrich von Hildebrand
(*1889 - 1977) německý katolický filosof a teolog



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »