beran

Niilo Syväoja
(2003): Perly a svině

Narození:
Místo:
Helsinky
Země:
Věk:
28 let
Niilo Syväoja - Film: Perly a svině
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2003, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2003 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Niilo Syväoja - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Perly a svině":
(*1973) Minna Haapkylä

(*1959) Antti Virmavirta

(*1959) Taneli Mäkelä

(*1956) Sakari Kuosmanen

(*1978) Mikko Leppilampi

(*1981) Pamela Tola

(*1962) Outi Mäenpää

(*1962) Martti Suosalo

(*1981) Laura Birn

(*1990) Amanda Pilke

(*1957) Pekka Valkeejärvi

(*1959) Matti Onnismaa

(*1964) Pauli Hanhiniemi (hudební skladatel)

(*1964) Pauli Hanhiniemi

(*1990) Jon Jon Geitel

(*1941) Risto Salmi

(*1946) Sulevi Peltola



Tranzitní horoskop (2003)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Beran
23°03’
-(rychlá)
LunaLuna:
Beran
5°49’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Beran
25°23’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Blíženci
0°34’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
5°37’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Lev
3°51’
Lev
16°50’
SaturnSaturn:
Vodnář
5°55’
Blíženci
24°24’
UranUran:
Kozoroh
13°48’
Vodnář
26°17’
NeptunNeptun:
Kozoroh
16°45’
Vodnář
9°34’
PlutoPluto:
Štír
19°42’
Střelec
18°17’
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
23°42’
Blíženci
7°00’
Černá LunaLilith:
Střelec
28°37’
Beran
25°33’
CheirónCheirón:
Rak
21°27’
Kozoroh
10°48’

Dnes se narodili
Spojené státy Bette Davis
(*1908) herečka

Spojené státy Gregory Peck
(*1916) herec

Spojené státy Spencer Tracy
(*1900) herec

Česká republika Petr Čtvrtníček
(*1964) herec

Velká Británie Peter Greenaway
(*1942) režisér, scénárista, kameraman, herec


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Jaromír Štětina
(*1943) senátor, novinář, válečný reportér, spisovatel, antikomunista

Německo Udo Dirkschneider
(*1952) zpěvák, zakladatel kapely U.D.O., dřívější člen Accept

Francie Nadar
(*1820) fotograf, průkopník portrétní fotografie, novinář, spisovatel

Itálie Karel Felix Sardinský
(*1765) sardinský král

Španělsko Maimonides
(*1135) rabín, židovský filosof, lékařem


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Charlton Heston
(*1923 - 2008) herec

Česká republika Karel Zeman
(*1910 - 1989) národní umělec, režisér, výtvarník, animátor, autor filmu Cesta do pravěku

Spojené státy Howard Hughes
(*1905 - 1976) režisér, letec, zakladatel a majitel Hughes Aircraft, jeden z nejbohatších lidí planety v 70. letech

Spojené státy Kurt Cobain
(*1967 - 1994) kytarista, zpěvák Nirvany

Spojené státy Allen Ginsberg
(*1926 - 1997) básník, jedna z vůdčích osobností beatnické generace



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »