Outi Mäenpää wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Outi Mäenpää
(Outi Kirsti Johanna Mäenpää)

Narození:
Místo:
Helsinky
Země:
Věk:
60 let

Outi Mäenpää - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
24.2.1962 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Outi Mäenpää 2021, 2022 - Wikipedie info)

Outi Mäenpää - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Jussi Gaala 2016 (TV pořad)
(2015) - Armi elää!
(2014) - Syke (TV seriál)
(2012) - Hyvät ja huonot uutiset
(2012) - Král krys
(2012) - Call Girl
(2011) - Korkojen kera
(2011) - Vares - Pahan suudelma
(2011) - Tsägäateria
(2011) - Nechte moje lidi jít!
(2011) - Herra Heinämäki ja Leijonatuuliviiri
(2010) - Nenäpäivä-show
(2010) - Naurun tasavalta (TV seriál)
(2010) - Na druhé straně
(2009) - Puoli seitsemän
(2009) - Ne Salmiset
(2008) - 8 päivää ensi-iltaan
(2008) - Bouřlivák
(2008) - Älä unta nää
(2007) - Černý led
(2006) - Jussi Gaala 2006
(2006) - Making of "Saippuaprinssi"
(2006) - Král telenovely
(2005) - Venla 2004
(2005) - Playa del futuro
(2005) - Hokkasen näköinen nainen
(2004) - Suoraa huutoa!
(2004) - Ruben & Joonas
(2004) - Noriko Show
(2004) - Arto Nyberg
(2004) - Kukkia ja sidontaa
(2003) - 4Pop
(2003) - Umpimähkä
(2003) - Stella Polaris esittää: Veneen henki
(2003) - Krisse
(2003) - Perly a svině
(2003) - Pahat Pojat
(2003) - Kuumia aaltoja (TV seriál)
(2002) - Runoraati
(2002) - Hupiklubi
(2002) - Yhteinen huone (TV seriál)
(2002) - Vapaa pudotus (TV seriál)
(2002) - Umur
(2002) - Tappava säde
(2002) - Paholaisen tytär (TV seriál)
(2002) - Muž bez minulosti
(2002) - Eteenpäin
(2001) - Haluatko ministeriksi?
(2000) - Susi rajalla (TV seriál)
(2000) - Mustan kissan kuja (TV seriál)
(2000) - Lomalla
(2000) - Kylmäverisesti sinun (TV seriál)
(2000) - Kuningas Hidas
(1999) - Talossa on Saatana
(1999) - Muodollisesti pätevä (TV seriál)
(1999) - Juha
(1998) - Thilia Thalia
(1998) - Zugvögel - ... einmal nach Inari
(1998) - Saari
(1996) - Pimeän hehku (TV seriál)
(1996) - Mraky odtáhly
(1996) - Gabriel
(1995) - Akkulaturit
(1995) - Syrjähyppyjä
(1995) - Samppanjaa ja vaahtokarkkeja (TV seriál)
(1995) - Lipton Cockton in the Shadows of Sodoma
(1994) - Anita
(1993) - Toinen luonto
(1993) - Puhtaat valkeat lakanat (TV seriál)
(1993) - Pimennys (TV seriál)
(1993) - Okay
(1993) - Kaikkien valehtelijoiden äiti (TV seriál)
(1993) - Gray
(1992) - Viimeinen pisara
(1992) - Päin perhettä (TV seriál)
(1992) - Me/We
(1992) - Luonnonmukainen rakastaja (TV seriál)
(1991) - Suklaasydän
(1991) - Mikroaika
(1991) - Alhola (TV seriál)
(1990) - Valehtelu virkistää (TV seriál)
(1990) - Huolehtivainen rakastaja
(1990) - Děvče ze sirkárny
(1989) - Terroristit
(1989) - Seitsemän veljestä (TV seriál)
(1989) - Mies pimeästä
(1989) - Me olemme viisi ystävää
(1989) - Anni tahtoo äidin
(1988) - Stiller, Garbo & Jag
(1988) - Rengasmatka
(1988) - Isku suoneen (TV seriál)
(1986) - Studio Studio
(1986) - Tabu (TV seriál)

Outi Mäenpää - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Tygr

Tygr (Voda)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Borovice

Borovice

Keltský horoskop
Borovice charakterizuje lidi odvážné a optimistické. Člověk zrozený pod vládou Borovice bývá nesmírně houževnatý v naplňování svých životních cílů. Za svým si dokáže jít neobyčejně tvrdě, ve sporech je neústupný a v mezích slušnosti i zdravě drzý. Pokud si je jist svojí pravdou, neuznává autority, dokáže vzdorovat a někdy být i pěkně paličatý.

NUMEROLOGIE
24

24. den - Přívětivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je velmi kamarádská, ochotná, velkorysá a starostlivá. Je citlivá, něžná, štědrá a laskavá. Má metodický přístup a je praktická. Má ráda harmonii a krásu.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 24.2.1962 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Outi Mäenpää 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

datum narození 24.2.1962 ve městě Helsinky
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Outi Mäenpää

Dnes se narodili
Česká republika Ladislav Frej st.
(*1941) herec

Spojené státy Peter Facinelli
(*1973) herec

Spojené státy Tina Turner
(*1939) zpěvačka

Spojené státy Mark Margolis
(*1939) herec

Česká republika Roman Šebrle
(*1974) atlet


Outi Mäenpää
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
5°24’
 
LunaLuna:
Váhy
29°11’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
9°27’
 
VenušeVenuše:
Ryby
12°11’
 
MarsMars:
Vodnář
17°34’
 
JupiterJupiter:
Vodnář
23°16’
 
SaturnSaturn:
Vodnář
6°01’
 
UranUran:
Lev
28°11’
R
NeptunNeptun:
Štír
13°27’
R
PlutoPluto:
Panna
8°56’
R
S.UzelS.Uzel:
Lev
17°07’
R
Černá LunaLilith:
Panna
13°06’
 
CheirónCheirón:
Ryby
6°16’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
1xZeměZemě
6xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy William Fichtner
(*1956) herec

Spojené státy Bruce Lee
(*1940) mistr a popularizátor bojových umění, herec

Česká republika Ivanka Devátá
(*1935) herečka, spisovatelka

Spojené státy Jimi Hendrix
(*1942) zpěvák, textař, kytarista

Slovensko Alexander Dubček
(*1921) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie Bernardo Bertolucci
(*1941 - 2018) režisér, scénárista, herec

Bělorusko Adam Mickiewicz
(*1798 - 1855) spisovatel

Česká republika Eliška Krásnohorská
(*1847 - 1926) básnířka, libretistka, spisovatelka a překladatelka

Česká republika Arne Novák
(*1880 - 1939) literární historik a kritik, autor portrétů a monografií

Česká republika Jaroslav Skála
(*1916 - 2007) lékař, psycholog, zakladatel protialkoholních záchytných stanic, bojovník proti alkoholismu a závislostem



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »