kozoroh

Noah Dahl
(2013): American Girls

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Fontana, Kalifornie
Země:
Věk:
22 let
Povolání:
herec
Noah Dahl - Film: American Girls
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2013, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2013 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Noah Dahl - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "American Girls":
(*1966) Bai Ling

(*1959) Kevin Gage

(*1972) James Duval

(*1979) Josh Hammond

(*1980) Shane Ryan

(*1989) Devanny Pinn

(*1989) Devanny Pinn (scénáristka)

(*1977) Brandon Slagle

(*1976) Rachel Grubb

(*1980) Jenny Spain

(*1990) Lauren Lakis

(*1956) Lou Glenn



Tranzitní horoskop (2013)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Kozoroh
5°46’
-(rychlá)
LunaLuna:
Střelec
8°32’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Střelec
17°03’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
3°55’
-(rychlá)
MarsMars:
Vodnář
7°13’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Vodnář
21°19’
Blíženci
7°43’
SaturnSaturn:
Beran
13°38’
Štír
9°34’
UranUran:
Vodnář
6°52’
Beran
4°46’
NeptunNeptun:
Kozoroh
28°46’
Ryby
1°05’
PlutoPluto:
Střelec
6°36’
Kozoroh
9°20’
S.UzelS.Uzel:
Panna
13°57’
Štír
23°34’
Černá LunaLilith:
Váhy
1°24’
Blíženci
12°20’
CheirónCheirón:
Štír
15°02’
Ryby
6°03’

Dnes se narodili
Spojené státy Adam Baldwin
(*1962) herec

Velká Británie Elizabeth Taylor
(*1932) herečka

Spojené státy Joanne Woodward
(*1930) herečka, režisérka

Česká republika Nataša Gollová
(*1912) herečka

Česká republika Jitka Kocurová
(*1979) herečka, modelka, moderátorka


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy John Turturro
(*1957) herec, scénárista, režisér

Česká republika Věra Křesadlová
(*1944) herečka, zpěvačka, výtvarnice

Česká republika Otakar Vávra
(*1911) scénárista, režisér, pedagog

Česká republika Markéta Irglová
(*1988) herečka, zpěvačka, skladatelka, držitelka Oscara za píseň k filmu Once

Česká republika Karolína Kurková
(*1984) modelka, herečka, moderátorka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Leonard Nimoy
(*1931 - 2015) herec, režisér

Spojené státy Lillian Gish
(*1896 - 1993) herečka

Francie Louis Vuitton
(*1821 - 1892) modní návrhář

Německo Peter Behrens
(*1868 - 1940) německý architekt a designér

Rusko Boris Němcov
(*1959 - 2015) liberální politik, kritik, matematik, fyzik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »