kozoroh

Noah Dahl
(2014): Buttwhistle

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Fontana, Kalifornie
Země:
Věk:
22 let
Povolání:
herec
Noah Dahl - Film: Buttwhistle
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2014, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2014 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Noah Dahl - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Buttwhistle":
(*1969) Thomas Jane

(*1958) Charlene Tilton

(*1945) Patty McCormack

(*1986) Trevor Morgan

(*1965) Wallace Langham

(*1996) Skyler Gisondo

(*1985) Elizabeth Rice

(*1966) Katherine LaNasa

(*1988) Analeigh Tipton

(*1983) Adhir Kalyan

(*1989) Griffin Newman



Tranzitní horoskop (2014)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Kozoroh
5°46’
-(rychlá)
LunaLuna:
Střelec
8°32’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Střelec
17°03’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
3°55’
-(rychlá)
MarsMars:
Vodnář
7°13’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Vodnář
21°19’
Rak
16°03’
SaturnSaturn:
Beran
13°38’
Štír
20°24’
UranUran:
Vodnář
6°52’
Beran
8°40’
NeptunNeptun:
Kozoroh
28°46’
Ryby
3°14’
PlutoPluto:
Střelec
6°36’
Kozoroh
11°16’
S.UzelS.Uzel:
Panna
13°57’
Štír
4°14’
Černá LunaLilith:
Váhy
1°24’
Rak
23°01’
CheirónCheirón:
Štír
15°02’
Ryby
9°59’

Dnes se narodili
Spojené státy Christopher Lambert
(*1957) herec

Itálie Terence Hill
(*1939) herec, komik, scénárista, režisér

Velká Británie Eric Idle
(*1943) herec, komik, člen skupiny Monty Python

Česká republika Martin Frič
(*1902) režisér, scénárista, herec

Irsko Brendan Gleeson
(*1955) herec


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Warren Beatty
(*1937) herec, režisér scénárista

Česká republika Jiří Hrzán
(*1939) herec, zpěvák, bavič

Spojené státy Norah Jones
(*1979) zpěvačka, pianistka

Velká Británie Eric Clapton
(*1945) zpěvák, skladatel, kytarista

Česká republika Michaela Jílková
(*1968) moderátorka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Miroslav Moravec
(*1939 - 2009) herec

Německo Carl Orff
(*1895 - 1982) hudební skladatel, autor Carmina Burana

Francie Georges Seurat
(*1859 - 1891) francouzský malíř

Argentina Bernard Blier
(*1916 - 1989) herec

Francie Jean Sarment
(*1897 - 1976) scénárista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »