blizenci

Olivia Hardt
(2007): Velkej biják

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Burkburnett, Texas
Země:
Věk:
31 let
Povolání:
herečka
Olivia Hardt - Film: Velkej biják
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2007, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2007 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Olivia Hardt - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Velkej biják":
(*1936) David Carradine

(*1961) Jennifer Coolidge

(*1972) Carmen Electra

(*1964) Crispin Glover

(*1970) Vince Vieluf

(*1958) Tony Cox

(*1925) Roscoe Lee Browne

(*1977) Kal Penn

(*1939) Fred Willard

(*1971) Jason Friedberg (scénárista)

(*1971) Jason Friedberg (režisér)

(*1974) Aaron Seltzer (scénárista)

(*1974) Aaron Seltzer (režisér)

(*1980) Adam Campbell

(*1979) Jayma Mays

(*1981) Tad Hilgenbrink

(*1976) Faune A. Chambers

(*1973) Katt Williams

(*1998) Rico Rodriguez

(*1966) Ed Shearmur (hudební skladatel)

(*1976) Crista Flanagan

(*1960) Arturo Gil

(*1979) Jareb Dauplaise

(*1979) Mighty Mike Murga

(*1973) Héctor Jiménez

(*1982) Taran Killam

(*1971) Mark Povinelli

(*1984) Sara Jean Underwood

(*1955) Darrell Hammond



Tranzitní horoskop (2007)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Blíženci
29°21’
-(rychlá)
LunaLuna:
Panna
8°19’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Blíženci
18°52’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Blíženci
17°46’
-(rychlá)
MarsMars:
Ryby
17°48’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Býk
23°51’
Střelec
8°17’
SaturnSaturn:
Střelec
29°14’
Lev
24°26’
UranUran:
Střelec
29°02’
Ryby
11°33’
NeptunNeptun:
Kozoroh
9°04’
Vodnář
18°07’
PlutoPluto:
Štír
9°59’
Střelec
27°02’
S.UzelS.Uzel:
Ryby
18°05’
Ryby
19°38’
Černá LunaLilith:
Panna
4°10’
Váhy
8°08’
CheirónCheirón:
Blíženci
29°54’
Vodnář
7°49’

Dnes se narodili
Spojené státy John Gavin
(*1931) herec, politik, ambasádor

Spojené státy Patricia Arquette
(*1968) herečka, režisérka

Kanada Mary Pickford
(*1892) herečka, režisérka

Česká republika Iveta Bartošová
(*1966) herečka, zpěvačka

Česká republika Michaela Kuklová
(*1968) herečka, modelka, dabérka


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Kristen Stewart
(*1990) herečka

Spojené státy Dennis Quaid
(*1954) herec, scénárista, režisér

Česká republika Vlasta Burian
(*1891) herec, divadelní ředitel, sportovec

Francie Jean-Paul Belmondo
(*1933) herec

Spojené státy Jesse McCartney
(*1987) herec, zpěvák, model, textař


Výročí úmrtí dnes mají
Slovensko Juraj Herz
(*1934 - 2018) režisér, herec

Španělsko Pablo Picasso
(*1881 - 1973) malíř

Spojené státy Annette Funicello
(*1942 - 2013) herečka, zpěvačka

Francie Pierre Dumont
(*1884 - 1936) malíř

Velká Británie Margaret Thatcher
(*1925 - 2013) politička, předsedkyně britské vlády, Železná lady



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Úplněk ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »