Tony Cox wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Tony Cox

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Uniontown
Země:
Věk:
62 let
Povolání:
herec

Tony Cox - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
31.3.1958 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Tony Cox 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Tony Cox
datum narození 31.3.1958
(herec, instagram)

Tony Cox - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - The Hollywood Shorties
(2016) - The Heyday of the Insensitive Bastards
(2016) - Santa je úchyl 2
(2013) - White T
(2013) - Mocný vládce Oz
(2012) - Partysaurus Rex
(2012) - A Fairly Odd Christmas
(2011) - The Legend of Awesomest Maximus
(2010) - Cesta samuraje
(2008) - The Hustle
(2008) - Disaster Movie
(2007) - Who's Your Caddy?
(2007) - Velkej biják
(2007) - Uncle P
(2006) - TV: The Movie
(2006) - Děsnej doják
(2004) - Zachraň mě (TV seriál)
(2003) - Židovské kladivo
(2003) - Santa je úchyl!
(2001) - Dirty Kopz
(2000) - Já, mé druhé já a Irena
(1999) - Foo Fighters - Breakout (hudební videoklip)
(1999) - Straight Out of Compton
(1999) - Stark Raving Mad (TV seriál)
(1998) - Linc's (TV seriál)
(1997) - Claude's Crib (TV seriál)
(1996) - Show Jamieho Foxxe (TV seriál)
(1995) - MADtv
(1995) - T.A.J.U.P.L.N.Ý. svět
(1995) - Pátek
(1995) - Čáry máry fuk
(1994) - Skřítci
(1994) - Mlčení šunek
(1994) - Leprechaun 2
(1994) - Blankman
(1993) - Percy & Thunder
(1993) - Frasier (TV seriál)
(1992) - Martin (TV seriál)
(1992) - Máma a táta zachrání svět
(1991) - Muž se třema rukama
(1990) - Spaced Invaders
(1990) - Rockula
(1990) - Hollywood Hot Tubs 2: Educating Crystal
(1988) - Willow
(1988) - Dostanu tě, syčáku
(1988) - Bird
(1988) - Beetlejuice
(1987) - Ženatý se závazky (TV seriál)
(1987) - thirtysomething (TV seriál)
(1987) - Spaceballs
(1987) - Retribution
(1987) - Holky z parkoviště
(1986) - The Making of 'Captain Eo'
(1986) - Vetřelci z Marsu
(1986) - Hollywood Zap
(1986) - Captain EO
(1985) - Bitva o planetu Endor
(1984) - Pryor's Place
(1984) - Dobrodružství Ewoků
(1983) - Star Wars: Epizoda VI - Návrat Jediho
(1982) - Penitentiary II
(1982) - Jekyll & Hyde... Together Again
(1982) - Faerie Tale Theatre (TV seriál)
(1981) - Cheech and Chong: Nice Dreams
(1981) - Hotel Pod duhou
(1981) - The Greatest American Hero (TV seriál)
(1980) - Dr. Heckyl and Mr. Hype
(1979) - Buck Rogers in the 25th Century (TV seriál)

Tony Cox - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Pes

Pes (Země)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
31

31. den - Motivace

Numerologie - den narození
Tato osoba vyniká vysokou mentální bystrostí. Je nenápadná a ochotná dělat vše pro dosažení úspěchů. Má ráda společnost a je ráda s inteligentními lidmi. Důležitá je komunikace.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 31.3.1958 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Tony Cox 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Tony Cox - herec

se narodil 31.3.1958 ve městě Uniontown, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Tony Cox

Dnes se narodili
Česká republika Čestmír Řanda st.
(*1923) zasloužilý umělec, herec, divadelní režisér

Spojené státy Walt Disney
(*1901) herec, režisér

Spojené státy Jeff Chandler
(*1918) herec, zpěvák

Irsko Paddy Kelly
(*1977) zpěvák, skladatel, textař, bývalý člen The Kelly Family

Spojené státy Robert Hand
(*1942) astrolog


Tony Cox
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
10°16’
 
LunaLuna:
Lev
19°01’
 
MerkurMerkur:
Beran
28°39’
 
VenušeVenuše:
Vodnář
24°12’
 
MarsMars:
Vodnář
10°24’
 
JupiterJupiter:
Váhy
28°51’
R
SaturnSaturn:
Střelec
25°41’
 
UranUran:
Lev
7°37’
R
NeptunNeptun:
Štír
4°02’
R
PlutoPluto:
Panna
0°10’
R
S.UzelS.Uzel:
Štír
2°38’
R
Černá LunaLilith:
Beran
4°26’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
21°04’
 
Zastoupení živlů:
7xOheňOheň
1xZeměZemě
3xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Radek John
(*1954) politik, publicista, spisovatel a scénárista

Česká republika Zdeněk Junák
(*1951) herec

Venezuela Alicia Machado
(*1976) herečka, zpěvačka, modelka

Mexiko Dulce María
(*1985) herečka, zpěvačka, hudební skladatelka

Francie Philippe Bouvard
(*1929) spisovatel


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jiří Grossmann
(*1941 - 1971) herec, zpěvák, textař, autor her a povídek

Jižní Afrika Nelson Mandela
(*1918 - 2013) prezident JAR, bojovník proti apartheidu

Francie Alexandre Dumas starší
(*1802 - 1870) prozaik, dramatik, spisovatel

Rakousko Wolfgang Amadeus Mozart
(*1756 - 1791) hudební skladatel, pianista, varhaník, virtuos

Francie Claude Monet
(*1840 - 1926) francouzský impresionistický malíř a grafik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »