kozoroh

Paul Freeman
(1984): Fluchtpunkt Berlin

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Barnet, Anglie
Země:
Věk:
75 let
Povolání:
herec
Paul Freeman - Film: Fluchtpunkt Berlin
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1984, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1984 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Paul Freeman - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - High Strung
(2013) - Závod s časem
(2013) - Lucan
(2013) - Bible (TV seriál)
(2013) - Bad Day at the Office
(2012) - V kruhu koruny: Jindřich V.
(2012) - Hard Boiled Sweets
(2012) - A Fantastic Fear of Everything
(2010) - Protiúder (TV seriál)
(2010) - Centurion
(2009) - Španělská chřipka: Zapomenutí padlí
(2009) - The Courageous Heart of Irena Sendler
(2008) - Hercule Poirot: Schůzka se smrtí
(2007) - The Whistleblowers (TV seriál)
(2007) - Mladý Indiana Jones: Žízeň po životě
(2007) - Jednotka příliš rychlého nasazení
(2007) - A Girl and a Gun
(2006) - Number 13
(2006) - New Street Law (TV seriál)
(2005) - La Fiesta del chivo
(2004) - When I'm 64
(2004) - Legenda o Jiřím a drakovi
(2003) - Indiana Jones: Making the Trilogy
(2002) - Mrs Caldicot's Cabbage War
(2002) - Fields of Gold
(2002) - And Now... Ladies and Gentlemen
(2001) - Morlang
(2000) - The 3 Kings
(2000) - Monarch of the Glen (TV seriál)
(2000) - Drsná škola
(1999) - Mladý Indiana Jones: Přízračný vlak
(1999) - The Dark Room
(1999) - Ďáblova čísla
(1998) - Jenom láska
(1997) - Double Team
(1997) - Bribery and Corruption
(1996) - Squillo
(1996) - Biblické příběhy: Samson a Dalila
(1995) - Power Rangers: Film
(1995) - Konečný tah (TV seriál)
(1995) - Husar na střeše
(1994) - Rudý orel
(1994) - Jsou z nás
(1994) - Grushko
(1993) - Zamilovaná princezna
(1992) - Železný orel 3
(1992) - Mladý Indiana Jones (TV seriál)
(1992) - Gerald nebo Geraldina?
(1992) - Dvojité ostří
(1991) - Matka, dcera a milenci
(1991) - Eminent Domain
(1990) - Poslední ostrov
(1990) - Perry Mason: Případ skrývané totožnosti
(1990) - A Dangerous Man: Lawrence After Arabia
(1989) - Vrahové mezi námi: Příběh Simona Wiesenthala
(1989) - Pursuit
(1989) - Kouzelné chvíle
(1988) - Rozdělený svět
(1988) - Prisoner of Rio
(1988) - Není Sherlock jako Holmes
(1986) - Worlds Beyond (TV seriál)
(1986) - Šanghajské překvapení
(1986) - Sins (TV seriál)
(1985) - Léta Páně (TV seriál)
(1984) - Sakharov
(1984) - Fluchtpunkt Berlin
(1983) - Si elle dit oui... je ne dis pas non
(1982) - Who Dares Wins
(1982) - Smrtící síla
(1981) - Nepřátelé státu
(1981) - The Making of 'Raiders of the Lost Ark'
(1981) - Žoldáci
(1981) - Winston Churchill: The Wilderness Years (TV seriál)
(1981) - Nevhodná práce pro ženu
(1981) - Dobyvatelé ztracené archy
(1980) - Dlouhý velký pátek
(1980) - Death of a Princess
(1978) - Life of Shakespeare (TV seriál)
(1976) - Feelings
(1974) - Whose Child Am I?
(1970) - Play for Today (TV seriál)
Spoluherci ve filmu "Fluchtpunkt Berlin":
(*1956) Tatjana Blacher

(*1944) Jean-François Stévenin

(*1957) Ewan Stewart

(*1917) Eddie Constantine

(*1945) Lisa Kreuzer



Tranzitní horoskop (1984)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Kozoroh
27°31’
-(rychlá)
LunaLuna:
Blíženci
25°36’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
10°10’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
12°38’
-(rychlá)
MarsMars:
Střelec
23°59’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Rak
19°13’
Střelec
26°01’
SaturnSaturn:
Blíženci
5°55’
Štír
13°58’
UranUran:
Blíženci
0°45’
Střelec
11°09’
NeptunNeptun:
Váhy
2°00’
Střelec
29°21’
PlutoPluto:
Lev
6°17’
Štír
1°47’
S.UzelS.Uzel:
Lev
26°35’
Blíženci
14°30’
Černá LunaLilith:
Rak
16°02’
Ryby
2°15’
CheirónCheirón:
Lev
28°14’
Býk
28°26’

Dnes se narodili
Spojené státy Natalie Wood
(*1938) herečka

Česká republika Jiří Grossmann
(*1941) herec, zpěvák, textař, autor her a povídek

Mexiko Carlos Santana
(*1947) zpěvák, skladatel, kytarista

Brazílie Alberto Santos-Dumont
(*1873) významný letecký průkopník a konstruktér

Spojené státy Theda Bara
(*1890) herečka přezdívaná The Vamp


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Josh Hartnett
(*1978) herec

Spojené státy Robin Williams
(*1951) herec, komik

Spojené státy David Hasselhoff
(*1952) herec, zpěvák

Maďarsko Béla Tarr
(*1955) režisér, scénárista, herec

Slovensko Andrea Kerestešová
(*1984) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Bruce Lee
(*1940 - 1973) mistr a popularizátor bojových umění, herec

Česká republika František Plánička
(*1904 - 1996) fotbalový brankář

Itálie papež Lev XIII.
(*1810 - 1903) 256. papež

Německo Ludwig Beck
(*1880 - 1944) německý generálplukovník

Slovensko Magda Paveleková
(*1931 - 2015) herečka, bavička



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »