ryby

Pavol Mikulík
(1974): Šuster, drž sa kopyta!

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Prešov
Země:
Věk:
† 63 let
Úmrtí:
Povolání:
herec, režisér
Pavol Mikulík - Film: Šuster, drž sa kopyta!
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1974, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1974 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Pavol Mikulík - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2002) - Na konci hry
(1999) - Na plné pecky
(1997) - Bakalárske návraty 1998 (TV seriál)
(1995) - Viera Bálinthová - Herečka bez javiska
(1993) - Pustatina lásky
(1993) - Profesor Bernhardi
(1992) - Romulus Veľký
(1992) - Oneskorené kvety
(1992) - Neznámy
(1992) - Chaos (divadelní záznam)
(1991) - Zadný vchod alebo rozkoše v utorok po polnoci (divadelní záznam)
(1991) - Štúrovci (TV seriál)
(1991) - Rozruch na onkológii
(1991) - Koleso osudu
(1991) - Havran
(1991) - Dobrodinec
(1991) - Dido
(1990) - Stanislav Babinský - Život je nekompromisný bumerang
(1990) - Šípková Růženka
(1990) - Poslední
(1990) - Fuente ovejuna
(1989) - A Village Romeo and Juliet
(1989) - Spálená košeľa
(1989) - Pani Berta Garlanová
(1989) - Núraddín Ali a Anísaldžalísa
(1989) - Muž v soli
(1989) - Muž, ktorý skorumpoval Hadleyburg
(1989) - Kamene
(1989) - Evropa tančila valčík
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1988) - Ženatý cez deň, slobodný v noci
(1988) - Šesťkrát žena
(1988) - Správca skanzenu
(1988) - Prípad poručíka Seeborna
(1988) - Hurá za ním
(1987) - Úsmev diabla
(1987) - Tá tajovská voda mútna
(1987) - Smrť s fotografiou
(1987) - Páni Glembayovci (divadelní záznam)
(1987) - Kto zaplatí nohavice
(1987) - Koník z ebenu
(1987) - Južná pošta
(1987) - Henrich IV. (divadelní záznam)
(1987) - Gottšalk
(1986) - Zakázané uvoľnenie
(1986) - Šťastie na dobierku
(1986) - Safari (TV seriál)
(1986) - Nástupca
(1986) - Ľudmilka
(1986) - Kráľ a rozprávkar
(1986) - Keby to naši vedeli
(1986) - Eygletiérovci
(1986) - Dráma
(1986) - Alžbetin dvor (TV seriál)
(1985) - Sršne v úli (TV seriál)
(1985) - Perinbaba
(1985) - Líška a hrozno
(1985) - Hluchý muž na hranici
(1985) - Ako sa husár učiteľom stal
(1984) - Zločin Arthura Savilla
(1984) - Utrpení svatého Šebestiána
(1984) - Štyria
(1984) - Profesor na bielom koni
(1984) - O sláve a tráve
(1984) - Navráťte sa k otcom svojim
(1984) - Loktibrada
(1984) - Lev Tolstoj
(1984) - Lampáš malého plavčíka
(1984) - Ján Literát
(1984) - Čistá biela stena
(1984) - Aj múdry schybí (divadelní záznam)
(1983) - Keď sa láska rozladí
(1983) - Tisícročná včela
(1983) - Tisícročná včela (TV seriál)
(1983) - Radosť žiť
(1983) - Putování Jana Amose
(1983) - Oči plné snehu
(1983) - Mefisto a Faust v Paríži
(1983) - Krokodíl
(1983) - Kľúče od mesta
(1983) - Chrobák v hlave
(1982) - Thibaultovci
(1982) - Špiónka v galérii
(1982) - Plač pre syna
(1982) - Oddychový čas pre sudcu
(1982) - Kronika
(1982) - Krkavci
(1982) - Chuť vody
(1982) - Hráč na vlastnú päsť (TV seriál)
(1982) - Delenie majetku
(1981) - Služobná cesta
(1981) - Rembrandt van Rijn
(1981) - Nedokončená partia
(1981) - Návšteva
(1981) - Deň bez anjela
(1981) - Autoservis
(1980) - Zbraně noci - síla dne
(1980) - V láske je naša pravda
(1980) - Odveta
(1980) - Macbeth (divadelní záznam)
(1980) - Katedra etiky
(1980) - Hosť k štedrovečernému stolu
(1980) - Druhovia
(1980) - Čarodejkina pravnučka
(1980) - Baranček rovno z rozprávky
(1980) - Bakalári (TV seriál)
(1980) - A teraz sa rozhodni (TV seriál)
(1979) - Ráno pod mesiacom
(1979) - Monsieur Batmanov
(1979) - Kresadlo
(1979) - Bitka o Van Gogha
(1979) - A pobežím až na kraj sveta
(1978) - Recepty na šťastie
(1978) - Zbojníci
(1978) - Spadla z nebe (TV seriál)
(1978) - Pohľadnica z Benátok
(1978) - Na pokraji rozumu
(1978) - Dnes platí regulačný stupeň č.6
(1977) - Popleta
(1977) - Orol a lastovička
(1977) - Medveď Mrmláč
(1977) - Ja že mám strach?
(1977) - Gomez
(1977) - Črty zo života (TV seriál)
(1977) - Bludička
(1976) - Sen o Krištofovi Kolumbovi
(1976) - Posledný pohárik
(1976) - Mário a kúzelník
(1976) - Do posledného dychu
(1975) - Zlaté jabĺčko pre Johanku
(1975) - Zamilovaný lev
(1975) - Schody z mramoru
(1975) - Horúčka
(1975) - Čokoládový hrdina
(1974) - Ráčte vstúpiť
(1974) - Zorenka
(1974) - Valentín a Valentína
(1974) - Tajný agent
(1974) - Šuster, drž sa kopyta!
(1974) - Netrpezlivosť srdca
(1974) - Medvedia tlapa
(1973) - Vymenená princezná
(1973) - Slávna chvíla tichého života
(1973) - Ako ostrihať manžela
(1972) - Večne mladá história
(1972) - Anglická blcha v cárskom Rusku
(1971) - Vtipnejší vyhráva
(1971) - V tieni vlkov (TV seriál)
(1971) - Čarodejnica
(1971) - Ametystový kvet
(1970) - Svadba
(1970) - Strieborný Neptún
(1970) - Debny
(1969) - Slávni detektívi a volské oko
(1969) - Od štvrtka do zmŕtvychvstania
(1969) - Kocúr Máčik a mesiačik (TV seriál)
(1969) - Dráček
(1965) - Mŕtvi nespievajú
(1964) - Každý týždeň sedem dní
(1954) - Drevená dedina

Pavol Mikulík - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Šuster, drž sa kopyta!":
(*1930) Dušan Blaškovič

(*1931) Ivan Rajniak

(*1941) Igor Čillík

(*1936) Leopold Haverl

(*1931) Juraj Sarvaš

(*1947) Jozef Bednárik

(*1925) Hana Kováčiková

(*1934) Ivan Letko

(*1933) Ivan Petrovický (režisér)

(*1927) Ján Kováčik

(*1921) Juraj Paška



Tranzitní horoskop (1974)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
11°47’
-(rychlá)
LunaLuna:
Blíženci
19°17’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
28°57’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
12°02’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
17°57’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Lev
19°36’
Vodnář
14°31’
SaturnSaturn:
Blíženci
19°47’
Rak
0°30’
UranUran:
Blíženci
4°59’
Váhy
27°20’
NeptunNeptun:
Váhy
3°26’
Střelec
8°21’
PlutoPluto:
Lev
6°52’
Váhy
6°48’
S.UzelS.Uzel:
Lev
4°55’
Střelec
27°53’
Černá LunaLilith:
Panna
1°24’
Kozoroh
15°24’
CheirónCheirón:
Panna
12°42’
Beran
16°23’

Dnes se narodili
Česká republika Josef Abrhám
(*1939) herec

Česká republika Dan Bárta
(*1969) zpěvák, textař

Velká Británie Jane Birkin
(*1946) herečka, zpěvačka

Pákistán Raj Kapoor
(*1924) režisér indických filmů

Velká Británie král Jiří VI.
(*1895) král


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Don Johnson
(*1949) herec, zpěvák

Česká republika Vlastimil Brodský
(*1920) herec

Česká republika Josef Alois Náhlovský
(*1949) herec, komik, bavič

Polsko L. L. Zamenhof
(*1859) oční lékař, zakladatel a tvůrce jazyka esperanto

Česká republika Martin Růžička
(*1985) hokejista


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Myrna Loy
(*1905 - 1993) herečka

Irsko Peter O'Toole
(*1932 - 2013) herec, režisér

Česká republika Josef Lada
(*1887 - 1957) spisovatel, karikaturista, malíř, ilustrátor, jevištní výtvarník

Spojené státy George Washington
(*1732 - 1799) americký voják a politik, první prezident USA

Spojené státy Adam Lanza
(*1992 - 2012) masový vrah



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »