Igor Čillík wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Igor Čillík

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Trenčín
Země:
Věk:
† 68 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Igor Čillík - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
4.11.1941 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Igor Čillík 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Igor Čillík
datum narození 4.11.1941
(herec, instagram)

Igor Čillík - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2007) - Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
(2006) - Brüder III - Auf dem Jakobsweg
(2003) - Nemocnice na kraji města po dvaceti letech (TV seriál)
(2002) - Výlet
(2001) - Zlatý chléb
(2000) - Posledná večera
(1999) - Zbohom, Judáš
(1997) - Zlatá podkova, zlaté pero, zlatý vlas
(1997) - Prechádzky operetou - Madame Pompadour (divadelní záznam)
(1997) - Nejasná zpráva o konci světa
(1997) - Madame Pompadour
(1996) - Suzanne
(1995) - Za vrchom vrch
(1995) - Dnes večer hrám ja (TV seriál)
(1994) - Tri stromy
(1994) - Princezná v ježovej koži
(1993) - Tisíci džbán
(1993) - Sudca a jeho kat
(1993) - Ruský román
(1993) - Kmotor Remenár a kmotor Hrebenár
(1992) - Najdúch
(1992) - Kráľ lesa
(1991) - Štúrovci (TV seriál)
(1991) - Konečná dolina
(1990) - V rannej hmle
(1989) - Roky prelomu (TV seriál)
(1989) - Reverend
(1989) - Nežiadúci
(1989) - Kamene
(1988) - Synovec strýkom
(1988) - Na také prípady sa nezabúda
(1988) - Exemplárny prípad
(1988) - Ako si Grétička trochu zdriemla
(1987) - Tristotridsaťtri strieborných prepelíc
(1987) - Počítač
(1987) - Koník z ebenu
(1986) - Riaditeľ
(1986) - Miklós Akli
(1986) - Kohút nezaspieva
(1986) - Keby to naši vedeli
(1986) - Cena odvahy
(1985) - Kráľovná noci v kamennom mori
(1985) - Bankinghouse Khuwich and comp.
(1984) - Stalo sa v našom mestečku
(1984) - Navráťte sa k otcom svojim
(1984) - Keď jubilant plače
(1984) - Čierny slnovrat
(1984) - Cesta životom
(1984) - Aj múdry schybí (divadelní záznam)
(1983) - Tisícročná včela
(1983) - Tisícročná včela (TV seriál)
(1983) - Na stope zločinu: V službách zákona (TV seriál)
(1983) - Medik
(1983) - Jožko Púčik a jeho kariéra
(1983) - Drotár
(1982) - Veľké preteky
(1982) - Tušenie
(1982) - Thibaultovci
(1982) - Právo na omyl
(1982) - Pomocník
(1982) - O smelom krajčírikovi
(1981) - Štrnásť výstrelov
(1981) - Mojmír II.
(1981) - Člny proti prúdu
(1980) - Sobota, nedeľa, pondelok
(1980) - Najatý klaun
(1980) - Bakalári (TV seriál)
(1980) - Aký požičaj, taký vráť
(1979) - Ťaví zadok
(1979) - Smrť chodí po horách
(1979) - Sesternica Beta
(1979) - Rosnička
(1979) - Pochábeľ
(1979) - Olejkár
(1979) - Kraj sveta Istanbul
(1978) - Ve znamení Merkura (TV seriál)
(1978) - Smoliari
(1978) - Príbeľská vzbura Janka Kráľa
(1978) - Inkognito
(1977) - Tlstibáb
(1977) - Sedem krátkych rokov inžiniera Hagaru
(1977) - Rachotilkovia (TV seriál)
(1977) - Penelopa
(1977) - Jedenáste prikázanie (TV seriál)
(1977) - Ako sa Vinco zaťal
(1977) - Ako sa Štrbania s Važťanmi o bujaka Šándora pasovali
(1976) - Posledný pohárik
(1976) - Odviata ako dym
(1976) - Koncert pre pozostalých
(1976) - Do posledného dychu
(1976) - Desať percent nádeje
(1976) - Cesta domov
(1975) - Vivat Beňovský (TV seriál)
(1975) - Nepokojná láska (TV seriál)
(1975) - Čokoládový hrdina
(1974) - Vodník a Zuzana
(1974) - Šuster, drž sa kopyta!
(1974) - Operácia Raketa
(1974) - Netrpezlivosť srdca
(1974) - Mont Oriol
(1973) - Statky - zmätky
(1973) - Prípad Gabriela
(1973) - Ako ostrihať manžela
(1972) - Večne mladá história
(1972) - Adam Šangala
(1971) - Vtipnejší vyhráva
(1971) - V tieni vlkov (TV seriál)
(1971) - Parížski mohykáni (TV seriál)
(1970) - Naši pred bránami
(1970) - A. C. Dupin zasahuje (TV seriál)
(1969) - Žena z antisveta
(1969) - Génius
(1969) - Bašta
(1968) - Matka
(1968) - Balada o siedmich obesených
(1967) - Dvorné dámy
(1966) - Vianočné oblátky
(1966) - Majster kat
(1966) - Canarisova krvavá hviezda
(1965) - Šerif za mrežami
(1965) - Nylonový mesiac
(1965) - Kubo
(1963) - Výhybka
(1962) - Mladé letá
(1962) - Havrania cesta
(1961) - Vždy možno začať

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Had

Had (Kov)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
4

4. den - Vyrovnanost

Numerologie - den narození
Je praktická a vyrovnaná. Má ráda rutinu. Je rozhodná. Má dobré organizační schopnosti. Je spolehlivá a soucitná. Když má někoho ráda, tak je vřelá, štědrá a věrná. Je systematická a trpělivá.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 4.11.1941 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Igor Čillík 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Igor Čillík - herec

se narodil 4.11.1941 ve městě Trenčín
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Igor Čillík

Dnes se narodili
Spojené státy Carrie Fisher
(*1956) herečka

Česká republika Oldřich Navrátil
(*1952) herec

Rusko Nikita Michalkov
(*1945) režisér, herec

Japonsko Ken Watanabe
(*1959) herec

Brazílie Pelé
(*1940) brazilský fotbalista


Igor Čillík
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
11°40’
 
LunaLuna:
Býk
16°13’
 
MerkurMerkur:
Váhy
26°23’
R
VenušeVenuše:
Střelec
27°53’
 
MarsMars:
Beran
11°18’
R
JupiterJupiter:
Blíženci
20°23’
R
SaturnSaturn:
Býk
26°07’
R
UranUran:
Býk
29°00’
R
NeptunNeptun:
Panna
28°58’
 
PlutoPluto:
Lev
5°47’
 
S.UzelS.Uzel:
Panna
19°53’
R
Černá LunaLilith:
Býk
26°49’
 
CheirónCheirón:
Lev
14°06’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
6xZeměZemě
2xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jeff Goldblum
(*1952) herec, režisér

Velká Británie Derek Jacobi
(*1938) herec

Francie Catherine Deneuve
(*1943) herečka

Japonsko Joan Fontaine
(*1917) herečka

Jamajka Shaggy
(*1968) zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Francie François Truffaut
(*1932 - 1984) režisér, herec, producent, kritik

Spojené státy Jack Kerouac
(*1922 - 1969) spisovatel z beatnické generace

Spojené státy Jim Duncan
(*1946 - 1972) fotbalista

Spojené státy Linda Goodman
(*1925 - 1995) astroložka

Spojené státy Thomas Dillon
(*1950 - 2011) sériový vrah



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »