ryby

Penny Johnson
(1984): The Impostor

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Jackson, Iowa
Země:
Věk:
58 let
Povolání:
herečka
Penny Johnson - Film: The Impostor
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1984, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1984 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Penny Johnson - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2009) - Castle na zabití (TV seriál)
(2008) - Strašidelné příběhy celebrit
(2007) - October Road (TV seriál)
(2006) - Po stopách 11. září
(2005) - Sběratelé kostí (TV seriál)
(2005) - Bohémové
(2004) - 4400 (TV seriál)
(2003) - 24: Access All Areas
(2003) - 11. září 2001: Čas krize
(2003) - Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
(2003) - Eve (TV seriál)
(2002) - 24: The Postmortem
(2002) - 24 Heaven
(2001) - Show Wayna Bradyho
(2001) - 24 hodin (TV seriál)
(2000) - Úmyslný čin
(2000) - The Color of Friendship
(2000) - Citizen Baines (TV seriál)
(1999) - A Test of Love
(1999) - A Secret Life
(1999) - Rodinné právo (TV seriál)
(1998) - Hollywood Squares
(1997) - The View
(1997) - The Gregory Hines Show (TV seriál)
(1997) - Advokáti (TV seriál)
(1997) - Absolutní moc
(1996) - The Writing on the Wall
(1996) - The Road to Galveston
(1996) - Death Benefit
(1996) - Cosby (TV seriál)
(1994) - Dotek anděla (TV seriál)
(1994) - Automatic
(1993) - Tina Turner
(1993) - Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
(1993) - Ročník 61
(1993) - Molly & Gina
(1993) - Grace v jednom kole (TV seriál)
(1993) - Frasier (TV seriál)
(1993) - Fear of a Black Hat
(1993) - Empty Cradle
(1993) - Akta X (TV seriál)
(1992) - The Larry Sanders Show
(1991) - Goin' to Chicago
(1991) - Columbo: Vražda škodí zdraví
(1990) - Právo a pořádek (TV seriál)
(1990) - Parker Lewis musí vyhrát (TV seriál)
(1990) - Noční vidiny
(1990) - Kaleidoskop
(1989) - Homeroom (TV seriál)
(1989) - Coach (TV seriál)
(1988) - Freddyho noční můry (TV seriál)
(1987) - Star Trek: Nová generace (TV seriál)
(1987) - Četa v akci (TV seriál)
(1985) - The Grand Baby
(1984) - Odpolední směna
(1984) - Kruté oči hor 2
(1984) - The Impostor
(1984) - Cosby Show (TV seriál)
(1983) - The Files on Jill Hatch
(1982) - T.J. Hooker (TV seriál)
(1981) - Poldové z Hill Street (TV seriál)
(1978) - The Paper Chase (TV seriál)
(1975) - The Jeffersons (TV seriál)
(1963) - General Hospital (TV seriál)
Spoluherci ve filmu "The Impostor":
(*1937) Billy Dee Williams

(*1950) Michael Pressman (režisér)

(*1958) Ken Olandt



Tranzitní horoskop (1984)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
23°40’
-(rychlá)
LunaLuna:
Vodnář
22°21’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
26°58’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Beran
28°18’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
6°48’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Kozoroh
29°50’
Střelec
26°01’
SaturnSaturn:
Kozoroh
27°24’
Štír
13°58’
UranUran:
Lev
22°31’
Střelec
11°09’
NeptunNeptun:
Štír
11°03’
Střelec
29°21’
PlutoPluto:
Panna
6°26’
Štír
1°47’
S.UzelS.Uzel:
Panna
5°30’
Blíženci
14°30’
Černá LunaLilith:
Lev
4°38’
Ryby
2°15’
CheirónCheirón:
Ryby
3°27’
Býk
28°26’

Dnes se narodili
Česká republika Josef Abrhám
(*1939) herec

Česká republika Dan Bárta
(*1969) zpěvák, textař

Velká Británie Jane Birkin
(*1946) herečka, zpěvačka

Pákistán Raj Kapoor
(*1924) režisér indických filmů

Velká Británie král Jiří VI.
(*1895) král


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Don Johnson
(*1949) herec, zpěvák

Česká republika Vlastimil Brodský
(*1920) herec

Česká republika Josef Alois Náhlovský
(*1949) herec, komik, bavič

Polsko L. L. Zamenhof
(*1859) oční lékař, zakladatel a tvůrce jazyka esperanto

Česká republika Martin Růžička
(*1985) hokejista


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Myrna Loy
(*1905 - 1993) herečka

Irsko Peter O'Toole
(*1932 - 2013) herec, režisér

Česká republika Josef Lada
(*1887 - 1957) spisovatel, karikaturista, malíř, ilustrátor, jevištní výtvarník

Spojené státy George Washington
(*1732 - 1799) americký voják a politik, první prezident USA

Spojené státy Adam Lanza
(*1992 - 2012) masový vrah



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »