Ken Olandt wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ken Olandt
(Kenneth Andrew Olandt)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Richmond, Kalifornie
Země:
Věk:
64 let
Povolání:
herec

Ken Olandt - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
22.4.1958 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ken Olandt 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
Ken Olandt
datum narození 22.4.1958
(herec, instagram)

Ken Olandt - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2005) - Myšlenky zločince (TV seriál)
(2005) - Johnny Virus
(2001) - Projekt Falcon
(2000) - 18 kol spravedlnosti (TV seriál)
(2000) - Pekelná jízda
(1998) - Marry Me or Die
(1997) - Vesmírná past
(1997) - Total Reality
(1997) - T.N.T.
(1997) - A Time to Revenge
(1997) - Darkdrive
(1996) - Modrý Pacifik (TV seriál)
(1995) - JAG (TV seriál)
(1995) - Double Rush (TV seriál)
(1995) - Digitální muž
(1994) - Power Play
(1994) - Ellen (TV seriál)
(1994) - Doba přílivu (TV seriál)
(1993) - Skřítek
(1992) - Odpadlík (TV seriál)
(1991) - Soldier's Fortune
(1991) - Sisters (TV seriál)
(1991) - Policie z Palm Beach (TV seriál)
(1990) - Zrozen ze síly blesku (TV seriál)
(1990) - Laker Girls
(1989) - Knight & Daye (TV seriál)
(1989) - Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
(1988) - Supercarrier (TV seriál)
(1988) - Obří letadlová loď
(1987) - Summer School
(1987) - Star Trek: Nová generace (TV seriál)
(1987) - Rags to Riches (TV seriál)
(1987) - Jump Street 21 (TV seriál)
(1987) - Gunsmoke: Návrat do Dodge
(1986) - The New Gidget (TV seriál)
(1986) - April Fool's Day
(1984) - V (TV seriál)
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1984) - Riptide (TV seriál)
(1984) - The Impostor
(1984) - Highway to Heaven (TV seriál)
(1984) - Finder of Lost Loves (TV seriál)
(1984) - Airwolf (TV seriál)
(1983) - Hotel (TV seriál)
(1983) - A-Team (TV seriál)
(1982) - Matt Houston (TV seriál)
(1981) - The Fall Guy (TV seriál)
(1981) - Simon & Simon (TV seriál)
(1977) - The Love Boat (TV seriál)
(1973) - Mladí a neklidní (TV seriál)
(1970) - New Love, American Style
(1963) - General Hospital (TV seriál)

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Pes

Pes (Země)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Ořešák

Ořešák

Keltský horoskop
Lidé narození pod vládou Ořešáku jsou stejně jako on tvrdí a nepoddajní. Mívají zpravidla velké ambice a za svým cílem dokáží jít velmi vytrvale. Mají dokonalý cit pro strategii a díky své inteligenci dokáží vymýšlet i realizovat plány, na které se jiní lidé neodváží pomyslet ani ve snu. Chybí jim však přizpůsobivost a chybují tam, kde je třeba improvizovat.

NUMEROLOGIE
22

22. den - Vytrvalost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a laskavá. Potřebuje pro to oporu partnera. Je praktická a důkladná. Je metodická a má organizátorské schopnosti. Snadno provádí praktická rozhodnutí.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 22.4.1958 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ken Olandt 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ken Olandt - herec

se narodil 22.4.1958 ve městě Richmond, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ken Olandt

Dnes se narodili
Spojené státy James Stewart
(*1908) herec

Spojené státy Cher
(*1946) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, textařka

Spojené státy Busta Rhymes
(*1972) rapper

Velká Británie Joe Cocker
(*1944) zpěvák

Česká republika Petr Kellner
(*1964) podnikatel, nejbohatší Čech


Ken Olandt
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
1°51’
 
LunaLuna:
Blíženci
9°11’
 
MerkurMerkur:
Beran
22°22’
R
VenušeVenuše:
Ryby
16°01’
 
MarsMars:
Vodnář
26°36’
 
JupiterJupiter:
Váhy
26°07’
R
SaturnSaturn:
Střelec
25°27’
R
UranUran:
Lev
7°33’
 
NeptunNeptun:
Štír
3°27’
R
PlutoPluto:
Lev
29°52’
R
S.UzelS.Uzel:
Štír
1°28’
R
Černá LunaLilith:
Beran
6°52’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
22°04’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
2xZeměZemě
4xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Judge Reinhold
(*1957) herec

Spojené státy Fairuza Balk
(*1974) herečka

Rusko Andrej Dmitrijevič Sacharov
(*1921) sovětský fyzik, disident a obránce lidských práv

Česká republika Martin Doktor
(*1974) kanoista

Belgie Štěpánka Belgická
(*1864) princezna rakousko-uherská


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Robin Gibb
(*1949 - 2012) zpěvák, textař, člen kapely Bee Gees

Francie Michel Gauquelin
(*1928 - 1991) psycholog, statistik, astrolog

Francie Antoine Louis
(*1723 - 1792) chirurg, vynálezce a tvůrce gilotiny

Švédsko Carl Gustaf Verner von Heidenstam
(*1859 - 1940) básník, prozaik

Spojené státy Charles Francis Adams Jr.
(*1835 - 1915) generál



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »