vahy

Peter Boyle
(1987): Biography (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Norristown, Pensylvánie
Země:
Věk:
† 71 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Peter Boyle - Film: Biography (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1987, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1987 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Peter Boyle - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2008) - Všechny cesty vedou domů
(2007) - The Shallow End of the Ocean
(2006) - Santa Claus 3: Úniková klauzule
(2005) - TV Land Confidential
(2005) - The 57th Annual Primetime Emmy Awards
(2005) - Everybody Loves Raymond: The Last Laugh
(2005) - Menciův svět (TV seriál)
(2004) - Scooby-Doo 2: Nespoutané příšery
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Imagine New York
(2003) - A&E Biography: Peter Boyle
(2002) - Bitter Jester
(2002) - Santa Claus 2
(2002) - Pluto Nash
(2002) - Muž, který prodal Ameriku
(2001) - Breaking the Silence: The Making of 'Hannibal'
(2001) - Ples příšer
(1999) - The Late Late Show with Craig Kilborn
(1999) - Making 'Taxi Driver'
(1998) - Hollywood Squares
(1998) - Mutant 2
(1998) - Dr. Dolittle
(1997) - Ta zatracená kočka
(1997) - A Deadly Vision
(1996) - 'Weird Al' Yankovic: The Videos (hudební videoklip)
(1996) - The 48th Annual Primetime Emmy Awards
(1996) - Raymonda má každý rád (TV seriál)
(1996) - Night of About 14 CBS Stars
(1996) - Náhradní matka
(1996) - Milk & Money
(1996) - Jezero v lesích
(1996) - Death and the Compass
(1995) - 50 Years of Funny Females
(1995) - Zatímco jsi spal
(1995) - Smrtelná léčba
(1995) - Katie - Dítě divočiny
(1994) - Tajný agent Royce
(1994) - Santa Claus
(1994) - Philly Heat (TV seriál)
(1994) - Muž stínu
(1994) - Killer
(1993) - Nakažlivý žár
(1993) - Akta X (TV seriál)
(1992) - Tikot
(1992) - Malcolm X
(1992) - Líbánky v Las Vegas
(1992) - In the Line of Duty: Street War
(1991) - Frankenstein: A Cinematic Scrapbook
(1991) - Kickboxer 2 - Cesta zpátky
(1990) - 27 Wagons Full of Cotton
(1990) - The Tragedy of Flight 103: The Inside Story
(1990) - Sluneční hrozba
(1990) - Muži bez respektu
(1990) - Challenger
(1989) - Funny
(1989) - Závodní horečka
(1989) - Parta snů
(1989) - Guts and Glory: The Rise and Fall of Oliver North
(1988) - Superman 50th Anniversary
(1988) - Rudé horko
(1988) - Rokenrolová parta
(1988) - Půlnoční linka (TV seriál)
(1988) - Nehoda na silu 7
(1987) - Biography (TV seriál)
(1987) - Walker
(1987) - Vzdávám se
(1987) - Echoes in the Darkness
(1987) - Conspiracy: The Trial of the Chicago 8
(1986) - Joe Bash (TV seriál)
(1985) - Turk 182!
(1984) - The Murder of Sherlock Holmes
(1984) - Johnny Dangerously
(1983) - Group Madness
(1983) - Žlutovous
(1982) - Hammett
(1981) - Outland
(1980) - Věříme v Boha?
(1980) - Bizoni na tahu
(1979) - Po dobrodružství Poseidonu
(1979) - Naostro
(1979) - From Here to Eternity (TV seriál)
(1978) - P.Ě.S.T.
(1978) - Kasař Tony
(1977) - Tail Gunner Joe
(1976) - Taxikář
(1976) - Nepřemožitelný bukanýr
(1974) - Mladý Frankenstein
(1974) - Crazy Joe
(1973) - Steelyard Blues
(1973) - Přátelé Eddieho Coylea
(1973) - Na šikmé ploše
(1973) - The Man Who Could Talk to Kids
(1973) - Kid Blue
(1973) - Ghost in the Noonday Sun
(1972) - F.T.A.
(1972) - Kandidát
(1971) - T.R. Baskin
(1970) - Joe
(1970) - Diary of a Mad Housewife
(1970) - Comedy Tonight (TV seriál)
(1969) - The Monitors
(1969) - Medium Cool
(1968) - The Virgin President
(1966) - Parta
Spoluherci ve filmu "Biography (TV seriál)":
(*1956) Mel Gibson

(*1958) Sharon Stone

(*1955) Bruce Willis

(*1967) Julia Roberts

(*1963) Brad Pitt

(*1961) Eddie Murphy

(*1952) Liam Neeson

(*1949) Jessica Lange

(*1961) George Clooney

(*1946) Sylvester Stallone

(*1947) Arnold Schwarzenegger

(*1947) Richard Dreyfuss

(*1953) Pierce Brosnan

(*1925) Paul Newman

(*1959) Val Kilmer

(*1958) Tim Robbins

(*1934) Sydney Pollack

(*1964) Nicolas Cage

(*1954) John Travolta

(*1958) Jamie Lee Curtis

(*1925) Tony Curtis

(*1972) Cameron Diaz

(*1925) Jack Lemmon

(*1946) Susan Sarandon

(*1925) Rod Steiger

(*1960) Julianne Moore

(*1955) Kevin Costner

(*1965) Robert Downey Jr.

(*1965) Ben Stiller

(*1947) David Bowie

(*1966) Billy Zane

(*1960) Kristin Scott Thomas

(*1927) Janet Leigh

(*1931) Robert Duvall

(*1937) Anthony Hopkins

(*1936) Dennis Hopper

(*1962) Jodie Foster

(*1959) Sean Young

(*1960) Daryl Hannah

(*1956) Geena Davis

(*1963) Johnny Depp

(*1957) Michael Clarke Duncan

(*1959) Linda Blair

(*1958) Alec Baldwin

(*1921) Charles Bronson

(*1940) James Caan

(*1980) Macaulay Culkin

(*1944) Danny DeVito

(*1936) Hector Elizondo

(*1940) Peter Fonda

(*1928) James Garner

(*1946) Danny Glover

(*1923) Charlton Heston

(*1948) Samuel L. Jackson

(*1952) Chazz Palminteri

(*1970) River Phoenix

(*1915) Anthony Quinn

(*1945) Tom Selleck

(*1931) William Shatner

(*1940) Martin Sheen

(*1950) Martin Short

(*1955) Gary Sinise

(*1957) John Turturro

(*1907) John Wayne

(*1947) James Woods

(*1966) Halle Berry

(*1964) Sandra Bullock

(*1941) Faye Dunaway

(*1956) Carrie Fisher

(*1948) Barbara Hershey

(*1963) Whitney Houston

(*1961) Bonnie Hunt

(*1975) Angelina Jolie

(*1925) Angela Lansbury

(*1934) Shirley MacLaine

(*1966) Mary Stuart Masterson

(*1954) Kathleen Turner

(*1976) Reese Witherspoon

(*1962) Amy Yasbeck

(*1917) June Allyson

(*1901) Marlene Dietrich

(*1945) Mia Farrow

(*1912) Alice Faye

(*1937) Jane Fonda

(*1957) Melanie Griffith

(*1946) Hayley Mills

(*1946) Liza Minnelli

(*1920) Maureen O'Hara

(*1911) Ronald Reagan

(*1932) Debbie Reynolds

(*1920) Mickey Rooney

(*1921) Jane Russell

(*1932) Elizabeth Taylor

(*1914) Richard Widmark

(*1930) Joanne Woodward

(*1955) Billy Bob Thornton

(*1967) Pamela Anderson

(*1930) Tippi Hedren

(*1923) Cliff Robertson



Tranzitní horoskop (1987)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
24°10’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
15°47’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
23°34’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
12°37’
-(rychlá)
MarsMars:
Střelec
22°27’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Štír
25°23’
Ryby
17°35’
SaturnSaturn:
Ryby
3°51’
Střelec
15°26’
UranUran:
Býk
3°53’
Střelec
23°37’
NeptunNeptun:
Panna
15°44’
Kozoroh
5°42’
PlutoPluto:
Rak
27°23’
Štír
9°28’
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
16°52’
Beran
16°28’
Černá LunaLilith:
Panna
20°44’
Rak
4°21’
CheirónCheirón:
Blíženci
15°58’
Blíženci
17°21’

Dnes se narodili
Spojené státy Meg Ryan
(*1961) herečka

Spojené státy Jodie Foster
(*1962) herečka, režisérka

Spojené státy Robert Beltran
(*1953) herec

Spojené státy Gene Tierney
(*1920) herečka



Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Sean Young
(*1959) herečka

Spojené státy Robert F. Kennedy
(*1925) politik, bratr JFK

Německo Otto von Habsburg
(*1912) spisovatel, europoslanec, publicista, novinář, nejstarším synem císaře karla i.

Velká Británie Thomas Chatterton
(*1752) anglický básník období preromantismu

Itálie papež Pius VIII.
(*1761) 253. papež


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Charles Manson
(*1934 - 2017) hudebník, zločinec, sériový vrah

Česká republika Jana Novotná
(*1968 - 2017) tenistka

Rakousko Franz Schubert
(*1797 - 1828) hudební skladatel

Česká republika Jiří Brabec
(*1940 - 2003) herec, skladatel

Rusko Boris Strugackij
(*1933 - 2012) scénárista, spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »