Billy Bob Thornton wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Billy Bob Thornton
(William Robert Thornton)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Hot Springs, Arkansas
Země:
Věk:
65 let
Povolání:
herec, scénárista, režisér

Billy Bob Thornton - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
4.8.1955 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Billy Bob Thornton 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Billy Bob Thornton
datum narození 4.8.1955
(herec, scénárista, režisér, instagram)

Billy Bob Thornton - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Whiskey Tango Foxtrot
(2016) - Santa je úchyl 2
(2016) - London Fields
(2015) - The Roosevelts: An Intimate History (TV seriál)
(2015) - Drunk Stoned Brilliant Dead: The Story of the National Lampoon
(2015) - Vítězství je naše
(2015) - Vincentův svět
(2015) - Into the Grizzly Maze
(2014) - 21 Years: Richard Linklater
(2014) - That $#!% Will Rot Your Brain: How the Monster Kids Transformed Popular Culture
(2014) - Soudce
(2014) - Fargo (TV seriál)
(2014) - Cut Bank
(2013) - Ain't in It for My Health: A Film About Levon Helm
(2013) - Nemocnice Parkland
(2012) - The Orange BAFTA Film Awards 2012
(2012) - Grázlové z vidlákova
(2012) - Co čas nezahojil
(2011) - Dislecksia: The Movie
(2011) - Kocour v botách
(2010) - Faster
(2009) - Životopisy: Billy Bob Thornton
(2009) - The Smell of Success
(2008) - Oko dravce
(2008) - Informátoři
(2007) - Here Is What Is
(2007) - Happy Birthday Elton! From Madison Square Garden, New York (koncert)
(2007) - Teorie velkého třesku (TV seriál)
(2007) - Pan tělocvikář
(2006) - Škola svádění
(2006) - The Ice Harvest: Alternate Endings
(2006) - Astronaut
(2005) - Špatné zprávy pro Medvědy
(2005) - Ledová sklizeň
(2004) - Sam Peckinpah's West: Legacy of a Hollywood Renegade
(2004) - Světla páteční noci
(2004) - Pevnost Alamo
(2004) - Chrystal
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - A Life of Laughter: Remembering John Ritter
(2003) - Santa je úchyl!
(2003) - Nesnesitelná krutost
(2003) - Muž, který zabil
(2003) - Láska nebeská
(2002) - John Wayne Made Me Cry: Our Western Heros
(2002) - Inside Bandits
(2002) - HypaSpace (TV seriál)
(2002) - Dirty Life and Times with Billy Bob Thornton, Dwight Yoakam and Warren Zevon
(2002) - Šerif
(2002) - Probuzení v Renu
(2001) - Filmography (TV seriál)
(2001) - Táta a ti druzí
(2001) - Ples příšer
(2001) - Muž, který nebyl
(2001) - CatDog: The Great Parent Mystery
(2001) - Banditi
(2000) - GPTV
(2000) - Down from the Mountain
(2000) - Na jih od nebe, na západ od pekla
(2000) - The Last Real Cowboys
(1999) - Intimate Portrait: Kelly Preston
(1999) - Franky Goes to Hollywood
(1999) - AFI's 100 Years... 100 Stars
(1999) - Bláznivá runway
(1998) - Tráva je zlatej důl
(1998) - Jednoduchý plán
(1998) - Barvy moci
(1998) - Armageddon
(1997) - The American Film Institute Salute to Martin Scorsese
(1997) - U-Turn
(1997) - Jak dobýt Hollywood...
(1997) - A Gun, a Car, a Blonde
(1997) - Apoštol
(1996) - The Daily Show
(1996) - Vítěz
(1996) - Smrtící bumerang
(1996) - Rukojmí
(1995) - Svengoolie (TV seriál)
(1995) - Out There
(1995) - Mrtvý muž
(1995) - Hvězdy padají na Henriettu
(1994) - Some Folks Call It a Sling Blade
(1994) - Floundering
(1994) - Aljaška v plamenech
(1993) - Věc cti
(1993) - Tombstone
(1993) - Neslušný návrh
(1993) - Na útěku za průšvihem
(1993) - Mlýnek na maso
(1993) - Living and Working in Space: The Countdown Has Begun
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - Gomorron
(1992) - Jeden chybný krok
(1992) - Hearts Afire (TV seriál)
(1991) - Chopper Chicks in Zombietown
(1991) - For the Boys
(1990) - The Outsiders (TV seriál)
(1989) - Holky na obzoru
(1988) - South of Reno
(1988) - Circus
(1987) - Biography (TV seriál)
(1987) - Jsem uprchlý trestanec
(1986) - Hunter's Blood
(1981) - Entertainment Tonight

Billy Bob Thornton - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Billy Bob Thornton - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Billy Bob Thornton - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1975) Angelina Jolie - manželka
(*1966) Cynda Williams - manželka
Další partnerské vztahy:
(*1967) Laura Dern

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Koza

Koza (Dřevo)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Cypriš

Cypriš

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Cypřiše jsou tolerantní, vynalézaví, věrní, ale také dost líní a mají sklony k utiskování slabších ve svém okolí. K jejich schopnostem patří snášet nepřízeň osudu, nehroutit se, naopak si ze všeho vzít ponaučení.

NUMEROLOGIE
4

4. den - Vyrovnanost

Numerologie - den narození
Je praktická a vyrovnaná. Má ráda rutinu. Je rozhodná. Má dobré organizační schopnosti. Je spolehlivá a soucitná. Když má někoho ráda, tak je vřelá, štědrá a věrná. Je systematická a trpělivá.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 4.8.1955 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Billy Bob Thornton 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Billy Bob Thornton - herec, scénárista, režisér

se narodil 4.8.1955 ve městě Hot Springs, Arkansas, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Billy Bob Thornton

Dnes se narodili
Austrálie Eric Bana
(*1968) herec

Spojené státy Whitney Houston
(*1963) herečka, zpěvačka

Spojené státy Melanie Griffith
(*1957) herečka

Česká republika Eva Pilarová
(*1939) zpěvačka

Francie Audrey Tautou
(*1976) herečka


Billy Bob Thornton
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
11°20’
 
LunaLuna:
Vodnář
19°19’
 
MerkurMerkur:
Lev
9°59’
 
VenušeVenuše:
Lev
3°42’
 
MarsMars:
Lev
15°24’
 
JupiterJupiter:
Lev
11°08’
 
SaturnSaturn:
Štír
14°42’
 
UranUran:
Rak
28°49’
 
NeptunNeptun:
Váhy
25°40’
 
PlutoPluto:
Lev
25°58’
 
S.UzelS.Uzel:
Střelec
24°00’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
16°18’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
2°14’
R
Zastoupení živlů:
8xOheňOheň
0xZeměZemě
3xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Španělsko Antonio Banderas
(*1960) herec, režisér, zpěvák, skladatel, muzikant

Spojené státy Rosanna Arquette
(*1959) herečka, režisérka

Kanada Norma Shearer
(*1900) herečka

Česká republika Vladimír Páral
(*1932) spisovatel, prozaik

Slovensko Ivana Christová
(*1970) herečka, modelka, první novodobá miss československa


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Hermann Hesse
(*1877 - 1962) prozaik, esejista, lyrik

Německo Svatá Terezie Benedikta od Kříže
(*1891 - 1942) katolická filosofka, a řeholnice

Spojené státy Sharon Tate
(*1943 - 1969) herečka

Slovensko Marián Varga
(*1947 - 2017) herec, skladatel

Česká republika Zdenka Sulanová
(*1920 - 2004) herečka, zpěvačka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »