beran

Peter Bull
(1940): Kontraband

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Londýn
Země:
Věk:
† 72 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Peter Bull - Film: Kontraband
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1940, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1940 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Peter Bull - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2005) - Movies That Shook the World (TV seriál)
(1983) - Žlutovous
(1983) - Přesný jako smrt
(1979) - The Tempest
(1978) - Rosie Dixon - Night Nurse
(1977) - Joseph Andrews
(1977) - The Brute
(1974) - Nadějné vyhlídky
(1972) - Vzhůru na frontu
(1972) - Lady Caroline Lamb
(1972) - Alice's Adventures in Wonderland
(1971) - Girl Stroke Boy
(1970) - The Executioner
(1969) - Lock Up Your Daughters!
(1967) - Pan doktor a jeho zvířátka
(1965) - You Must Be Joking!
(1965) - Licensed to Kill
(1965) - The Intelligence Men
(1964) - Dr. Divnoláska aneb Jak jsem se naučil nedělat si starosti a mít rád bombu
(1963) - Tom Jones
(1963) - The Old Dark House
(1961) - The Rebel
(1961) - Máte ráda Brahmse?
(1961) - If the Crown Fits (TV seriál)
(1961) - The Girl on the Boat
(1961) - Follow That Man
(1960) - 3 světy Gullivera
(1959) - Tales of the Vikings (TV seriál)
(1959) - The Scapegoat
(1958) - The Lost King (TV seriál)
(1958) - O Palečkovi
(1958) - The Horse's Mouth
(1956) - Who Done It?
(1956) - The Green Man
(1955) - Footsteps in the Fog
(1953) - Strange Stories
(1953) - Saadia
(1953) - Malta Story
(1953) - The Captain's Paradise
(1952) - The Second Mrs. Tanqueray
(1951) - Zlaté věže
(1951) - Scrooge
(1951) - I'll Get You for This
(1951) - Africká Královna
(1950) - The Reluctant Widow
(1950) - Such Is Life (TV seriál)
(1950) - The Six Men
(1949) - Ztracení lidé
(1949) - Cardboard Cavalier
(1948) - Woman Hater
(1948) - Saraband for Dead Lovers
(1948) - Oliver Twist
(1947) - The Turners of Prospect Road
(1947) - The Tragical History of Doctor Faustus
(1947) - Kvůli nim jsem uprchl
(1946) - The Grand Escapade
(1941) - Quiet Wedding
(1940) - Young Man's Fancy
(1940) - Sunset in Vienna
(1940) - Kontraband
(1940) - Dead Man's Shoes
(1938) - The Ware Case
(1938) - Marie Antoinetta
(1937) - Tele-Ho!
(1937) - Rytíř beze zbraně
(1937) - Non-Stop New York
(1936) - Sabotáž
(1936) - As You Like It
Spoluherci ve filmu "Kontraband":
(*1921) Deborah Kerr

(*1905) Michael Powell (režisér)

(*1893) Conrad Veidt

(*1900) John Longden

(*1906) Esmond Knight

(*1895) Hay Petrie

(*1907) Bernard Miles

(*1926) Milo O'Shea

(*1905) Leo Genn

(*1903) Harold Warrender

(*1917) Valerie Hobson

(*1902) Freddie Young (kameraman)



Tranzitní horoskop (1940)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Beran
0°31’
-(rychlá)
LunaLuna:
Býk
1°30’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Beran
17°11’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Ryby
2°52’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
22°05’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Střelec
15°12’
Beran
1°12’
SaturnSaturn:
Býk
16°59’
Beran
24°26’
UranUran:
Vodnář
2°32’
Býk
18°15’
NeptunNeptun:
Rak
21°01’
Panna
25°30’
PlutoPluto:
Blíženci
26°57’
Lev
2°14’
S.UzelS.Uzel:
Beran
22°50’
Váhy
25°31’
Černá LunaLilith:
Kozoroh
21°31’
Ryby
12°03’
CheirónCheirón:
Ryby
8°10’
Rak
17°32’

Dnes se narodili
Česká republika Čestmír Řanda st.
(*1923) zasloužilý umělec, herec, divadelní režisér

Spojené státy Walt Disney
(*1901) herec, režisér

Spojené státy Jeff Chandler
(*1918) herec, zpěvák

Irsko Paddy Kelly
(*1977) zpěvák, skladatel, textař, bývalý člen The Kelly Family

Spojené státy Robert Hand
(*1942) astrolog


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Radek John
(*1954) politik, publicista, spisovatel a scénárista

Česká republika Zdeněk Junák
(*1951) herec

Venezuela Alicia Machado
(*1976) herečka, zpěvačka, modelka

Mexiko Dulce María
(*1985) herečka, zpěvačka, hudební skladatelka

Francie Philippe Bouvard
(*1929) spisovatel


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jiří Grossmann
(*1941 - 1971) herec, zpěvák, textař, autor her a povídek

Jižní Afrika Nelson Mandela
(*1918 - 2013) prezident JAR, bojovník proti apartheidu

Francie Alexandre Dumas starší
(*1802 - 1870) prozaik, dramatik, spisovatel

Rakousko Wolfgang Amadeus Mozart
(*1756 - 1791) hudební skladatel, pianista, varhaník, virtuos

Francie Claude Monet
(*1840 - 1926) francouzský impresionistický malíř a grafik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »