beran

Peter Bull
(1949): Cardboard Cavalier

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Londýn
Země:
Věk:
† 72 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Peter Bull - Film: Cardboard Cavalier
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1949, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1949 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Peter Bull - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2005) - Movies That Shook the World (TV seriál)
(1983) - Žlutovous
(1983) - Přesný jako smrt
(1979) - The Tempest
(1978) - Rosie Dixon - Night Nurse
(1977) - Joseph Andrews
(1977) - The Brute
(1974) - Nadějné vyhlídky
(1972) - Vzhůru na frontu
(1972) - Lady Caroline Lamb
(1972) - Alice's Adventures in Wonderland
(1971) - Girl Stroke Boy
(1970) - The Executioner
(1969) - Lock Up Your Daughters!
(1967) - Pan doktor a jeho zvířátka
(1965) - You Must Be Joking!
(1965) - Licensed to Kill
(1965) - The Intelligence Men
(1964) - Dr. Divnoláska aneb Jak jsem se naučil nedělat si starosti a mít rád bombu
(1963) - Tom Jones
(1963) - The Old Dark House
(1961) - The Rebel
(1961) - Máte ráda Brahmse?
(1961) - If the Crown Fits (TV seriál)
(1961) - The Girl on the Boat
(1961) - Follow That Man
(1960) - 3 světy Gullivera
(1959) - Tales of the Vikings (TV seriál)
(1959) - The Scapegoat
(1958) - The Lost King (TV seriál)
(1958) - O Palečkovi
(1958) - The Horse's Mouth
(1956) - Who Done It?
(1956) - The Green Man
(1955) - Footsteps in the Fog
(1953) - Strange Stories
(1953) - Saadia
(1953) - Malta Story
(1953) - The Captain's Paradise
(1952) - The Second Mrs. Tanqueray
(1951) - Zlaté věže
(1951) - Scrooge
(1951) - I'll Get You for This
(1951) - Africká Královna
(1950) - The Reluctant Widow
(1950) - Such Is Life (TV seriál)
(1950) - The Six Men
(1949) - Ztracení lidé
(1949) - Cardboard Cavalier
(1948) - Woman Hater
(1948) - Saraband for Dead Lovers
(1948) - Oliver Twist
(1947) - The Turners of Prospect Road
(1947) - The Tragical History of Doctor Faustus
(1947) - Kvůli nim jsem uprchl
(1946) - The Grand Escapade
(1941) - Quiet Wedding
(1940) - Young Man's Fancy
(1940) - Sunset in Vienna
(1940) - Kontraband
(1940) - Dead Man's Shoes
(1938) - The Ware Case
(1938) - Marie Antoinetta
(1937) - Tele-Ho!
(1937) - Rytíř beze zbraně
(1937) - Non-Stop New York
(1936) - Sabotáž
(1936) - As You Like It
Spoluherci ve filmu "Cardboard Cavalier":
(*1916) Margaret Lockwood

(*1920) Patrick Troughton

(*1900) Claude Hulbert

(*1908) Jerry Desmonde

(*1908) Jack Hildyard (kameraman)

(*1894) Mary Clare



Tranzitní horoskop (1949)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Beran
0°31’
-(rychlá)
LunaLuna:
Býk
1°30’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Beran
17°11’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Ryby
2°52’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
22°05’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Střelec
15°12’
Kozoroh
10°29’
SaturnSaturn:
Býk
16°59’
Panna
5°59’
UranUran:
Vodnář
2°32’
Blíženci
28°01’
NeptunNeptun:
Rak
21°01’
Váhy
15°06’
PlutoPluto:
Blíženci
26°57’
Lev
16°07’
S.UzelS.Uzel:
Beran
22°50’
Býk
1°24’
Černá LunaLilith:
Kozoroh
21°31’
Ryby
18°21’
CheirónCheirón:
Ryby
8°10’
Střelec
4°10’

Dnes se narodili
Spojené státy Robert Mitchum
(*1917) herec

Malajsie Michelle Yeoh
(*1962) herečka, tanečnice, Bond Girl (Wai Lin) z 1997

Spojené státy Andy Warhol
(*1928) malíř, grafik, herec, scénárista, režisér, kameraman

Česká republika Petr Novotný
(*1947) herec, moderátor, bavič

Velká Británie Geri Halliwell
(*1972) zpěvačka


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy David Duchovny
(*1960) herec

Jižní Afrika Charlize Theron
(*1975) herečka, modelka

Velká Británie Hans Matheson
(*1975) herec, zpěvák, muzikant

Velká Británie Bruce Dickinson
(*1958) herec, zpěvák, skladatel, kytarista

Česká republika Sámer Issa
(*1985) zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie papež Pavel VI.
(*1897 - 1978) 262. papež

Kuba Fulgencio Batista
(*1901 - 1973) prezident

Německo Theodor Adorno
(*1903 - 1969) německý filosof

Spojené státy Bix Beiderbecke
(*1903 - 1931) americký jazzový kornetista

Velká Británie Robert Cook
(*1946 - 2005) politik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »