beran

Peter Ustinov
(1997): Legenden (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
16.4. 1921 - 11:00h
Místo:
Londýn
Země:
Věk:
† 82 let
  • Slunce: Beran
  • Luna:    Lev
  • ASC:     Rak
  • Životní číslo: 6
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
Povolání:
herec, dramatik, spisovatel
Peter Ustinov - Film: Legenden (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1997, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1997 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Peter Ustinov - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2007) - Memòries de la tele
(2005) - 77. Annual Academy Awards
(2004) - Siberia: Railroad Through the Wilderness
(2003) - Charlie Chaplin - Les années suisses
(2003) - Zimní slunovrat
(2003) - Luther
(2002) - Filmové žánry (TV seriál)
(2002) - The Will to Resist
(2002) - Salem Witch Trials (TV seriál)
(2001) - The 100 Greatest Kids TV Shows
(2001) - Die Zehn Gebote der Kreativität
(2001) - Stanley Kubrick: Život v obrazech
(2001) - In 80 Jahren um die Welt
(2001) - Viktorie a Albert
(2000) - Musik ohne Grenzen
(2000) - My Khmer Heart
(2000) - Majestät brauchen Sonne
(2000) - Deutschlandspiel
(1999) - On the Trail of Mark Twain (TV seriál)
(1999) - Ženich na útěku
(1999) - Farma zvířat
(1999) - Alenka v říši divů
(1998) - A Royal Birthday Celebration
(1998) - Stiff Upper Lips
(1998) - Planet Ustinov (TV seriál)
(1997) - Legenden (TV seriál)
(1995) - Starožitníkův krám
(1995) - The Phoenix and the Magic Carpet
(1995) - An Evening with Sir Peter Ustinov
(1993) - Wings of the Red Star MIG Force (TV seriál)
(1993) - Inside the Vatican (TV seriál)
(1992) - Lék pro Lorenza
(1990) - The Orchestra
(1990) - C'era un castello con 40 cani
(1989) - Kolem světa za 80 dní
(1989) - Granpa
(1989) - Francouzská revoluce
(1988) - Schůzka se smrtí
(1988) - The Secret Identity of Jack the Ripper
(1987) - Universum (TV seriál)
(1986) - The Kennedy Center Honors: A Celebration of the Performing Arts
(1986) - World Challenge
(1986) - Vražda o třech dějstvích
(1986) - Russia (TV seriál)
(1986) - Hra na vraždu
(1985) - Třináct u stolu
(1984) - Memed My Hawk
(1984) - Abgehört
(1983) - Imaginary Friends
(1982) - Night of 100 Stars
(1982) - The Making of Agatha Christie's 'Evil Under the Sun'
(1982) - Zlo pod sluncem
(1981) - Wetten, dass..?
(1981) - The Search for Santa Claus
(1981) - Charlie Chan a kletba Dračí královny
(1981) - Grendel Grendel Grendel
(1981) - The Great Muppet Caper
(1979) - Through Joy and Beyond
(1979) - Morte no Tejo
(1979) - Vydra Tarka
(1979) - Doktor Puclík (TV seriál)
(1979) - Budeme hubnout společně
(1979) - Ashanti
(1978) - Death on the Nile: Making of Featurette
(1978) - Zloděj z Bagdádu
(1978) - Winds of Change
(1978) - Smrt na Nilu
(1977) - The 29th Annual Primetime Emmy Awards
(1977) - Over Easy
(1977) - Un taxi mauve
(1977) - Oyaro nezumi no fushingina tabi
(1977) - The Mermaid Frolics (divadelní záznam)
(1977) - Ježíš Nazaretský
(1977) - Dvojčata
(1977) - Doppio delitto
(1976) - La nuit des Césars
(1976) - Poklad na ostrově Matecumbe
(1976) - Loganův útěk
(1976) - Kein Abend wie jeder andere
(1975) - One of Our Dinosaurs Is Missing
(1973) - Je später der Abend ...
(1973) - Burt Bacharach: Opus No. 3
(1973) - Robin Hood
(1972) - Hammersmith Is Out
(1972) - Clochemerle (TV seriál)
(1971) - Gideon
(1971) - Babar Comes to America
(1970) - Aquarius
(1970) - The Festival Game
(1970) - A Storm in Summer
(1969) - The David Frost Show
(1969) - Viva Max!
(1968) - The Story of Babar, the Little Elephant
(1968) - Klapzubova jedenáctka (TV seriál)
(1968) - Hot Millions
(1968) - Blackbeard's Ghost
(1967) - The Comedians in Africa
(1967) - Komedianti
(1966) - Barefoot in Athens
(1965) - Michelangelo: The Last Giant
(1965) - Lady L
(1965) - John Goldfarb, Please Come Home!
(1964) - Topkapi
(1964) - The Peaches
(1963) - Království u moře
(1963) - La Donna nel mondo
(1962) - The Merv Griffin Show
(1962) - Billy Budd
(1961) - Romanoff and Juliet
(1960) - Spartakus
(1960) - Poutníci za sluncem
(1959) - Adventures of Mr. Wonderbird
(1957) - Theatre Night (TV seriál)
(1957) - Les Espions
(1957) - Angelo è sceso a Brooklyn, Un
(1956) - Girovaghi, I
(1955) - This Is Your Life (TV seriál)
(1955) - We're No Angels
(1955) - The Moment of Truth
(1955) - Lola Montès
(1954) - Lecture pour tous
(1954) - Egypťan Sinuhet
(1954) - Beau Brummell
(1953) - Panorama (TV seriál)
(1951) - Quo Vadis
(1951) - Kouzelná skříňka
(1951) - Hotel Sahara
(1950) - Odette
(1949) - Private Angelo
(1945) - Nehynoucí sláva
(1944) - Cesta vpřed
(1943) - The New Lot
(1942) - Výlet do Němec
(1942) - One of Our Aircraft Is Missing
(1942) - Let the People Sing
(1940) - Mein Kampf - My Crimes
(1940) - Hullo Fame

Peter Ustinov - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Peter Ustinov - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Legenden (TV seriál)":
(*1924) Marlon Brando

(*1889) Charlie Chaplin

(*1901) Marlene Dietrich

(*1937) Jane Fonda

(*1929) Audrey Hepburn

(*1929) Grace Kelly

(*1926) Marilyn Monroe

(*1935) Elvis Presley

(*1932) Elizabeth Taylor

(*1929) Liselotte Pulver

(*1899) Alfred Hitchcock

(*1938) Romy Schneider

(*1915) Curd Jürgens

(*1909) Heinz Erhardt

(*1902) Heinz Rühmann

(*1958) Rudi Dolezal (režisér)

(*1913) Gert Fröbe

(*1918) Nelson Mandela

(*1946) Freddie Mercury

(*1917) John F. Kennedy

(*1925) Hildegard Knef

(*1909) Bernhard Grzimek

(*1958) Michael Jackson

(*1929) Harald Juhnke

(*1972) Zinédine Zidane

(*1907) Zarah Leander

(*1906) Camilla Spira

(*1891) Hans Albers

(*1932) Johnny Cash

(*1926) Hugh Hefner

(*1960) Diego Maradona

(*1940) Pelé

(*1905) Max Schmeling

(*1926) Peter Alexander

(*1935) Luciano Pavarotti

(*1934) Rudi Carrell

(*1949) Niki Lauda

(*1923) Maria Callas

(*1881) Pablo Picasso

(*1932) Myriam Bru

(*1929) Jacqueline Kennedy Onassis

(*1967) Morgan Neville (režisér)



Tranzitní horoskop (1997)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Beran
25°52’
-(rychlá)
LunaLuna:
Lev
9°01’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Beran
3°34’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Býk
5°51’
-(rychlá)
MarsMars:
Býk
16°04’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
9°31’
Kozoroh
25°17’
SaturnSaturn:
Panna
18°57’
Beran
1°21’
UranUran:
Ryby
8°17’
Vodnář
3°17’
NeptunNeptun:
Lev
10°58’
Kozoroh
26°50’
PlutoPluto:
Rak
6°55’
Střelec
4°24’
S.UzelS.Uzel:
Váhy
27°25’
Váhy
3°01’
Černá LunaLilith:
Vodnář
0°36’
Lev
21°28’
CheirónCheirón:
Beran
10°50’
Štír
0°15’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Rak
22°00’
4. IC:
Panna
23°17’
7. DSC:
Kozoroh
22°00’
10. MC:
Ryby
23°17’

Dnes se narodili
Spojené státy Alan Alda
(*1936) herec, scénárista, režisér

Česká republika Adina Mandlová
(*1910) herečka

Česká republika Karel Čáslavský
(*1937) herec, scénárista, režisér, kameraman

Česká republika Martina Kociánová
(*1971) zpěvačka, moderátorka

Spojené státy Nick Carter
(*1980) herec, zpěvák, hudebník


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Elijah Wood
(*1981) herec

Spojené státy Tom Selleck
(*1945) herec

Spojené státy W. C. Fields
(*1879) herec, komik

Spojené státy Victor Mature
(*1913) herec, režisér

Česká republika Pavel Liška
(*1972) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika František Vláčil
(*1924 - 1999) scénárista, režisér

Česká republika Karel Svoboda
(*1938 - 2007) herec, skladatel

Irsko William Butler Yeats
(*1865 - 1939) básník, dramatik a esejista

Česká republika Ema Destinnová
(*1878 - 1930) česká operní pěvkyně

Německo Fritz Knöchlein
(*1911 - 1949) důstojník SS



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »