Gert Fröbe wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Gert Fröbe
(Karl-Gerhart Fröbe)

Pohlaví:
Muž
Narození:
25.2. 1913 - 12:30h
Místo:
Cvikov
Země:
Věk:
† 75 let
  • Slunce: Ryby
  • Luna:    Štír
  • ASC:     Rak
  • Životní číslo: 5
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
5.9.1988 (Příčina: Infarkt)
Povolání:
herec

Gert Fröbe - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Taeger (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
25.2.1913 - 12:30  (CET)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
25.2.1913 - 11:30  
DE, Cvikov:
50°41' s.š., 12°28' v.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Gert Fröbe 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
Gert Fröbe
datum narození 25.2.1913
(herec, instagram)

Gert Fröbe - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2013) - René Clément, témoin et poète
(2007) - True Bond
(2002) - Bondovy dívky jsou věčné
(1999) - Příběh Jamese Bonda
(1997) - Legenden (TV seriál)
(1986) - The Little Vampire (TV seriál)
(1985) - Alte Sünden rosten nicht
(1983) - Der Raub der Sabinerinnen
(1983) - Der Garten
(1981) - Sturer Bock, Ein
(1981) - Banovič Strahinja
(1980) - Rána deštníkem
(1979) - Pokrevní příbuzní
(1979) - Noch 'ne Oper
(1978) - Der Tiefstapler
(1978) - Jezdec na bělouši
(1977) - Smrt nebo svobodu
(1977) - Hadí vejce
(1977) - Das Gesetz des Clans
(1976) - Les Magiciens
(1975) - Mein Onkel Theodor oder Wie man viel Geld im Schlaf verdient
(1975) - Homme sans visage, L' (TV seriál)
(1975) - Docteur Justice
(1974) - Der Räuber Hotzenplotz
(1974) - Nuits rouges
(1974) - Až tam nezbyl žádný
(1972) - Stars in der Manege
(1972) - Ludvík II.
(1969) - Na řvoucích strojích do Monte Carla
(1968) - Chitty Chitty Bang Bang
(1968) - Caroline chérie
(1967) - Rocket to the Moon
(1967) - J'ai tué Raspoutine
(1966) - Trojitý kříž
(1966) - Rvačka v Panamě
(1966) - Hoří v Paříži?
(1966) - Ganovenehre
(1965) - Uragán na Jamajce
(1965) - Das Liebeskarussell
(1965) - Báječní muži na létajících strojích
(1964) - 100 000 dolarů na slunci
(1964) - Záhadný kontraband
(1964) - Tonio Kröger
(1964) - Goldfinger
(1963) - Le Meurtrier
(1963) - Heute kündigt mir mein Mann
(1963) - Banánová slupka
(1962) - Žebrácká opera
(1962) - Die Rote
(1962) - Nejdelší den
(1962) - Das Testament des Dr. Mabuse
(1961) - Zelený lučištník
(1961) - Via Mala
(1961) - Im Stahlnetz des Dr. Mabuse
(1961) - Auf Wiedersehen
(1960) - Die Tausend Augen des Dr. Mabuse
(1960) - Soldatensender Calais
(1960) - Das Kunstseidene Mädchen
(1960) - Der Gauner und der liebe Gott
(1960) - Le Bois des amants
(1960) - Bis daß das Geld euch scheidet
(1959) - Věčně zpívají lesy
(1959) - Der Schatz vom Toplitzsee
(1959) - Nick Knattertons Abenteuer - Der Raub der Gloria Nylon
(1959) - Menschen im Hotel
(1959) - Jons und Erdme
(1959) - Douze heures d'horloge
(1959) - Battellieri del Volga, I
(1959) - Am Tag, als der Regen kam
(1959) - Alt Heidelberg
(1958) - Stalo se za bílého dne
(1958) - Der Pauker
(1958) - Nick Knattertons Abenteuer
(1958) - Nasser Asphalt
(1958) - Das Mädchen mit den Katzenaugen
(1958) - Grabenplatz 17
(1958) - Échec au porteur
(1958) - Dívka Rosemarie
(1957) - Ten, který musí zemřít
(1957) - Smršť
(1957) - Charmants garçons
(1957) - Der tolle Bomberg
(1957) - Das Herz von St. Pauli
(1956) - Waldwinter
(1956) - Robinson nesmí zemřít
(1956) - Mädchen aus Flandern, Ein
(1956) - Herz schlägt für Erika, Ein
(1955) - Vom Himmel gefallen
(1955) - Pan Arkadin - Důvěrná zpráva
(1955) - Ich weiß, wofür ich lebe
(1955) - Les Héros sont fatigués
(1955) - Der Dunkle Stern
(1955) - Dunja
(1955) - Das Forsthaus in Tirol
(1954) - Morgengrauen
(1954) - Mannequins für Rio
(1954) - Das Kreuz am Jägersteig
(1954) - Die Kleine Stadt will schlafen gehen
(1954) - Ewiger Walzer
(1954) - Das zweite Leben
(1953) - Kochen
(1953) - Die Vertagte Hochzeitsnacht
(1953) - Salto Mortale
(1953) - Muž na laně
(1953) - Hochzeit auf Reisen
(1953) - Ein Herz spielt falsch
(1953) - Arlette erobert Paris
(1952) - Der Tag vor der Hochzeit
(1950) - Die Kreuzlschreiber
(1949) - Nach Regen scheint Sonne
(1948) - Berliner Ballade

ASTROLOGIE
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Luna ve Štíru

Luna ve Štíru

Luna (Měsíc)
Toto postavení vytváří nutnost nořit se do svých pocitů co nejhlouběji, což s sebou přináší velkou zranitelnost. Nikomu nic nezapomenete. Je těžké k čemukoli vás donutit, výjimečně je možné na vás zapůsobit laskavostí.

Ascendent v Raku

Ascendent v Raku

Ascendent / Descendent
S tímto Ascendentem je třeba rozvíjet a tříbit citový život. Někdo je natolik citově zranitelný, že si kolem svého nitra vytváří tvrdý krunýř. Úkolem je najít svůj způsob, jak uplatnit svou citlivost, ne jí být zahlcován.

HOROSKOPY
Buvol

Buvol (Voda)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Borovice

Borovice

Keltský horoskop
Borovice charakterizuje lidi odvážné a optimistické. Člověk zrozený pod vládou Borovice bývá nesmírně houževnatý v naplňování svých životních cílů. Za svým si dokáže jít neobyčejně tvrdě, ve sporech je neústupný a v mezích slušnosti i zdravě drzý. Pokud si je jist svojí pravdou, neuznává autority, dokáže vzdorovat a někdy být i pěkně paličatý.

NUMEROLOGIE
25

25. den - Nenáročnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je skromná a nenáročná. Je citlivá a laskavá. Pro svůj život potřebuje citlivého partnera. Je tvořící a zábavná. Má sklony k uměleckým směrům. Má dobrou představivost a má nadání.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 25.2.1913 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Gert Fröbe 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Gert Fröbe - herec

se narodil 25.2.1913 ve městě Cvikov
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Gert Fröbe

Dnes se narodili
Spojené státy Keith Carradine
(*1949) herec

Spojené státy Dustin Hoffman
(*1937) herec, režisér

Spojené státy Sylvia Sidney
(*1910) herečka

Velká Británie The Edge
(*1961) hudebník, skladatel a zpěvák

Česká republika Josef Suk mladší
(*1929) houslista, národní umělec


Gert Fröbe
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Ryby
6°16’
9
 
LunaLuna:
Štír
6°35’
5
 
MerkurMerkur:
Ryby
16°52’
10
 
VenušeVenuše:
Beran
22°17’
11
 
MarsMars:
Vodnář
4°42’
8
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
11°06’
7
 
SaturnSaturn:
Býk
27°52’
11
 
UranUran:
Vodnář
5°20’
8
 
NeptunNeptun:
Rak
23°35’
1
R
PlutoPluto:
Blíženci
28°03’
12
R
S.UzelS.Uzel:
Beran
4°47’
10
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
29°37’
9
 
CheirónCheirón:
Ryby
10°26’
10
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Ryby
10°25’
10
Domy:
Rak
10°07’
Kozoroh
10°07’
2:
Rak
26°13’
8:
Kozoroh
26°13’
3:
Lev
14°18’
9:
Vodnář
14°18’
Panna
8°01’
Ryby
8°01’
5:
Váhy
12°46’
Beran
12°46’
6:
Štír
29°32’
Býk
29°32’
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
2xZeměZemě
3xVzduchVzduch
10xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Býk
9°04’
11
Slun./Luna:
Kozoroh
6°25’
6


Zítra slaví narozeniny
Austrálie Eric Bana
(*1968) herec

Spojené státy Whitney Houston
(*1963) herečka, zpěvačka

Spojené státy Melanie Griffith
(*1957) herečka

Česká republika Eva Pilarová
(*1939) zpěvačka

Francie Audrey Tautou
(*1976) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Josef Hlinomaz
(*1914 - 1978) herec, novinář, ilustrátor, naivní malíř

Spojené státy Karen Black
(*1939 - 2013) herečka

Německo Erich Hoepner
(*1886 - 1944) generálplukovník německého Wehrmachtu

Česká republika Jiřina Švorcová
(*1928 - 2011) herečka

Spojené státy Glen Campbell
(*1936 - 2017) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »