byk

Petr Janda
(2008): ČT Live - Pavel Vrba (koncert)

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1942 (?)
Země:
Věk:
77 let
  • Slunce: Býk
  • Luna:    Střelec
  • ASC:     Střelec
  • Životní číslo: 5
  • Partnerská shoda
Povolání:
zpěvák, kytarista
Petr Janda - Film: ČT Live - Pavel Vrba (koncert)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2008, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2008 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Petr Janda - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Všechny lásky Karla Gotta (TV pořad)
(2016) - Ceny Anděl 2015 (TV pořad)
(2015) - Show Leoše Mareše
(2015) - Český slavík Mattoni 2015
(2015) - Adventní koncerty 2015
(2015) - Koncert pre Kamila Peteraja (koncert)
(2015) - Peter Nagy - 30 rokov na scéne (koncert)
(2014) - T-Mobile Fotbalista roku 2013
(2014) - Nikdo není perfektní
(2013) - Zlatý časy!
(2013) - TýTý 2012
(2013) - SuperStar 2013
(2013) - Polívka na víně
(2013) - Noc nádejí 2013
(2013) - Máme rádi Česko
(2013) - Galashow 60
(2013) - Tajemství lásek slavných
(2013) - Tajemství Jiřího Korna
(2013) - Olympic - Procházka historií (koncert)
(2013) - ČT Live: Karel Černoch - 70 (koncert)
(2013) - Jedlíci aneb Sto kilo lásky
(2013) - Doktoři z Počátků (TV seriál)
(2012) - Buty: Píseň práce (hudební videoklip)
(2012) - Zrcadlo tvého života
(2012) - Večer plný hvězd
(2012) - Drzá Diana
(2012) - Ceny Anděl 2011
(2012) - Tajemství Petry Janů
(2012) - Tajemství Petra Jandy
(2012) - Olympic 50 let (koncert)
(2011) - Všechno nejlepší
(2011) - Uchem jehly
(2011) - TýTý 2010
(2011) - To byl náš hit
(2011) - Pokondr live
(2011) - Legendy popu
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - Tajemství svateb slavných
(2011) - O mé rodině a jiných mrtvolách (TV seriál)
(2010) - VIP zprávy
(2010) - TOP STAR Extra
(2010) - Talentmania
(2010) - Tajemství bulváru
(2010) - Slavná hudební čísla
(2010) - Silvestr 2010
(2010) - Prostřeno!
(2010) - Mamba show
(2010) - Český slavík Mattoni 2010
(2010) - 13. komnata Marty Jandové
(2010) - ČT Live - Pocta Petru Mukovi (koncert)
(2009) - Zázraky přírody
(2009) - Anno 2008 - 15 let TV Nova
(2009) - Karel Gott 70 (koncert)
(2009) - Aleš Brichta: 50 Tesla Arena: Live
(2008) - Hitparáda 80. let (hudební videoklip)
(2008) - X Factor
(2008) - Přísně tajné
(2008) - I love Česko
(2008) - Hvězdný reportér
(2008) - Café X
(2008) - Předčasná úmrtí: Radost
(2008) - Po stopách hvězd (TV seriál)
(2008) - ČT Live - Pavel Vrba (koncert)
(2007) - Život je kabaret
(2007) - Souboj hitů
(2007) - Slovenský bigbít (TV seriál)
(2006) - Žito
(2006) - Svatby paní Veroniky
(2006) - Silvestr za oponou
(2006) - Hitparáda televizní zábavy
(2006) - 13. komnata Petra Jandy
(2006) - ČT Live - Pavel Sedláček (koncert)
(2006) - Ro(c)k podvraťáků
(2006) - Olympic: Trilogy Tour
(2006) - Horákovi (TV seriál)
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Veselé vánoční (pří)hody
(2005) - To nevymyslíš! (TV seriál)
(2004) - Život plný písniček
(2004) - Uvolněte se, prosím
(2004) - Tenkrát na východě
(2004) - Silvestr 2004
(2004) - Kam zmizel ten starý song
(2004) - Anjeli strážni
(2003) - Silvestrovský božský výběr
(2003) - Silvestrovské taneční hodiny
(2003) - Český slavík Mattoni 2003
(2002) - Silvestr 2002
(2002) - Český slavík Mattoni 2002
(2002) - Abeceda hvězd
(2002) - Olympic slaví 40 let (koncert)
(2002) - Jak se točí Báječná show
(2002) - Hvězdy na Vltavě (koncert)
(2002) - Báječná show
(2001) - SILVESTR 2001
(2001) - Na kus řeči
(2001) - Český slavík - Mattoni 2001
(2001) - Bílé Vánoce Lucie Bílé
(2001) - Královský slib
(2000) - Miss tisíciletí
(2000) - Lucie na bílo
(2000) - Hogo Fogo
(2000) - Český slavík - Mattoni 2000
(2000) - Pohádka o Bohemce
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Skopičiny
(1999) - Silvestrovský koktejl 1999
(1999) - Čtveráci
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Babeta
(1998) - Zlatíčka
(1998) - SILVESTR 1998
(1998) - Rychlý prachy
(1998) - Rozjezdy pro hvězdy
(1998) - Prásk
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Český slavík ’98
(1998) - Nevyjasněná úmrtí: Volný pád
(1998) - Bigbít (TV seriál)
(1997) - Novoty
(1997) - Český slavík '97
(1996) - Je to jenom rokenrol
(1996) - Festivalové vteřiny
(1996) - Elán (koncert)
(1995) - Horoskopičiny
(1994) - Eso
(1994) - Divadélko pod věží aneb Přijď a nechoď sám
(1994) - Český bodyguard
(1994) - Caruso Show
(1993) - Takhle jsme to nemysleli
(1993) - GEN - Galerie elity národa
(1992) - Alkehol - Okno mé lásky (hudební videoklip)
(1992) - Šance
(1992) - Kufr
(1991) - Serious Music - Moderní matky (hudební videoklip)
(1990) - Šaráda
(1988) - F.T. na cestách
(1988) - F.T.
(1987) - Klip klap
(1986) - Bylo nás šest (TV seriál)
(1985) - Galasuperšou
(1984) - ABECEDA
(1983) - Den otevřených dveří aneb Čí jsou hory? Kavčí!
(1982) - Ulice
(1982) - Možná přijde i kouzelník
(1982) - Křižovatky
(1981) - V divadélku pod věží
(1979) - Olympic - Prázdniny na zemi
(1976) - Písničky z obrazovky
(1969) - Cesta, která vede nikam
(1967) - Ta naše písnička česká
(1967) - Jak se krade milión
(1966) - Bratislavská lýra
(1966) - Flám
(1965) - Strašná žena
(1964) - Půjčovna talentů
(1964) - Horečka

Petr Janda - Skladatelská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "ČT Live - Pavel Vrba (koncert)":
(*1939) Karel Gott

(*1966) Lucie Bílá

(*1952) Petra Janů

(*1951) Adam Rezek (režisér)

(*1946) Lešek Semelka

(*1963) Bára Basiková

(*1967) Petr Kolář



Tranzitní horoskop (2008)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Býk
11°45’
-(rychlá)
LunaLuna:
Střelec
8°46’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Býk
25°34’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Ryby
26°29’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
4°00’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Blíženci
21°38’
Kozoroh
3°07’
SaturnSaturn:
Býk
29°14’
Panna
8°24’
UranUran:
Býk
29°17’
Ryby
15°22’
NeptunNeptun:
Panna
27°26’
Vodnář
20°16’
PlutoPluto:
Lev
3°31’
Střelec
29°09’
S.UzelS.Uzel:
Panna
10°23’
Ryby
0°18’
Černá LunaLilith:
Blíženci
16°55’
Štír
18°49’
CheirónCheirón:
Lev
8°41’
Vodnář
13°15’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Střelec
0°30’
4. IC:
Ryby
24°02’
7. DSC:
Blíženci
0°30’
10. MC:
Panna
24°02’

Dnes se narodili
Spojené státy Alan Alda
(*1936) herec, scénárista, režisér

Česká republika Adina Mandlová
(*1910) herečka

Česká republika Karel Čáslavský
(*1937) herec, scénárista, režisér, kameraman

Česká republika Martina Kociánová
(*1971) zpěvačka, moderátorka

Spojené státy Nick Carter
(*1980) herec, zpěvák, hudebník


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Elijah Wood
(*1981) herec

Spojené státy Tom Selleck
(*1945) herec

Spojené státy W. C. Fields
(*1879) herec, komik

Spojené státy Victor Mature
(*1913) herec, režisér

Česká republika Pavel Liška
(*1972) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika František Vláčil
(*1924 - 1999) scénárista, režisér

Česká republika Karel Svoboda
(*1938 - 2007) herec, skladatel

Irsko William Butler Yeats
(*1865 - 1939) básník, dramatik a esejista

Česká republika Ema Destinnová
(*1878 - 1930) česká operní pěvkyně

Německo Fritz Knöchlein
(*1911 - 1949) důstojník SS



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »