Adam Rezek wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Adam Rezek

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1951 (?)
Země:
Věk:
71 let
Povolání:
režisér

Adam Rezek - Horoskop, Režijní filmografie

Datum narození:
Rok 1951 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Adam Rezek 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
Adam Rezek
datum narození v roce *1951
(režisér, instagram)

Adam Rezek - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Supermiss (TV pořad)
(2016) - Senior roku 2015 (TV pořad)
(2015) - Supermiss 2014
(2015) - Adventní koncerty 2015
(2015) - Václav Hybš 80 (koncert)
(2015) - Dan Bárta & Illustratosphere Symphonic (koncert)
(2015) - Česká filharmonie – Open Air 2015 (koncert)
(2015) - Bohemia Jazz Fest – Yellowjackets (koncert)
(2015) - Afflatus Quintet a Yoko Kikuchi (koncert)
(2014) - Devět symfonií Antonína Dvořáka
(2014) - Ceny Anděl 2013
(2014) - Adventní koncerty 2014
(2014) - New York Voices (koncert)
(2014) - Iva Bittová - Zvon (koncert)
(2014) - Hvězdy barokní hudby zazáří v Ostravě (koncert)
(2014) - Gipsy Fire Generali Tour 2014 (koncert)
(2014) - Epoque Quartet 15 let (koncert)
(2014) - Česká filharmonie – zahajovací koncert 119. sezony (koncert)
(2014) - Česká filharmonie - open air koncert 2014 (koncert)
(2014) - Bohemia Jazz Fest - Children of the Light Trio (Perez, Patitucci, Blade) (koncert)
(2013) - Vzpomínka na Adventní koncerty 2012
(2013) - Tečka páteční noci
(2013) - Krampoloviny
(2013) - Český lev 2012
(2013) - Česká hlava 2013
(2013) - Adventní koncerty 2013
(2013) - Slavnostní koncert k 90. výročí Českého rozhlasu (koncert)
(2013) - Libor Pešek 80 (koncert)
(2013) - Janáčkův máj 2013 (koncert)
(2013) - Dvořákova Praha 2013 (koncert)
(2012) - Sazka Fotbalista roku 2011
(2012) - Český lev 2011
(2012) - Smetanova Litomyšl 2012 (koncert)
(2012) - Petra Janů 2012 (koncert)
(2012) - Pavel Šporcl a Sporcelain Tour 2012 (koncert)
(2012) - Michal David v Lucerně (koncert)
(2011) - Vysoká hra
(2011) - Karel Vlach - 100 let
(2011) - Český lev 2010
(2010) - TýTý 2009
(2010) - Pretty Woman ČR a SR 2010
(2010) - Nikdo není dokonalý speciál
(2010) - Cirkus, cirkus
(2010) - My jsme to nevzdali (koncert)
(2010) - ČT Live - Pocta Petru Mukovi (koncert)
(2010) - ČT Live - Nightwork (koncert)
(2009) - Zázraky přírody
(2009) - Semafor "50"
(2009) - Český lev 2008
(2009) - Už je to tady (koncert)
(2008) - Benefice Lubomíra Lipského
(2008) - Tříkrálový koncert (koncert)
(2008) - ČT Live - Zora Jandová (koncert)
(2008) - ČT Live - Pavel Vrba (koncert)
(2008) - ČT Live - Michal Hrůza (koncert)
(2007) - U muziky na silvestra
(2007) - To byl ?
(2007) - Přejeme vám... (koncert)
(2007) - ČT Live - Lucie Bílá (koncert)
(2007) - B. Basiková a Precedens (koncert)
(2005) - Vzpomínky nám zůstanou
(2005) - Veselé vánoční (pří)hody
(2005) - Nepovedený kouzelník
(2004) - Vladimír Menšík - 75
(2004) - Moravská lidová poezie v písních (koncert)
(2003) - Svatba roku
(2002) - Všichni zlatí slavíci
(2002) - Lucie v opeře (koncert)
(2001) - Turné Slunečnice (koncert)
(2001) - Mezinárodní hudební festival Český Krumlov 2001 - Pocta baroku (koncert)
(2001) - Hudba ze Strahova (koncert)
(2000) - Hogo Fogo
(2000) - Smrt Hippodamie (divadelní záznam)
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Ti nejlepší z klasiky (koncert)
(1997) - Na Kloboučku
(1996) - Velký dračí propadák
(1995) - O zasněné Žofince
(1994) - Caruso Show
(1994) - Zlaté hejno
(1993) - Spirituál kvintet U svatého Salvátora
(1992) - Odpuštění
(1992) - Jaké vlasy má Zlatovláska
(1991) - To znám
(1991) - A. Dvořák: Svatá Ludmila (koncert)
(1991) - Víla z jeskyně zla
(1991) - Planeta s tiše fialovou září
(1990) - Hlubiny povědomí
(1990) - Zlatý ostrov
(1989) - Koncert pro všechny slušný lidi - Karel Kryl (koncert)
(1989) - Koncert pro všechny slušný lidi (koncert)
(1988) - Chvilka hudby
(1988) - Dva ve studiu
(1988) - Černovláska
(1986) - A. Dvořák: Smyčcový kvartet F dur "Americký", op. 96 (koncert)
(1985) - Videostop
(1985) - Pan Tau a kouzelné písničky
(1985) - Josef Suk: Fantasie g moll op. 24 (koncert)
(1985) - F. Mendelssohn-Bartholdy: Koncert pro housle a orchestr e moll op. 64 (koncert)
(1985) - A. Dvořák: Koncert pro housle a orchestr a moll, op. 53 (koncert)
(1985) - Alenka v říši divů
(1983) - Obrazy z dějin české hudby (TV seriál)
(1980) - Haló, tady Orchestr a balet ČST
(1979) - Vánoce s Moravankou
(1978) - Hvězdy jazzového nebe
(1976) - Písničky z obrazovky

Adam Rezek - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Zajíc

Zajíc (Kov)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
1

1. den - Nezávislost

Numerologie - den narození
Je nezávislá a je schopná hluboké lásky. Rozhoduje se sama. Je chápavá, solidní, přesná a čestná. Je přímá a jasně se vyjadřuje. Má ráda novinky a pružně je zavádí. Má tvůrčí myšlení a dar využívat tvořivosti k prosazení svých cílů a hledání nových možností. Je pozitivní a chytrá.

22

Životní číslo - 22

Numerologie - životní číslo
Tato osoba má snahu po kolektivní činnosti. Je vysoké inteligence. Osobní život je na druhém místě. Má touhu budovat pro druhé. Vidí daleko a v širokých souvislostech.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Adam Rezek 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Adam Rezek - režisér

se narodil v roce *1951 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Adam Rezek

Dnes se narodili
Spojené státy Diane Ladd
(*1935) herečka

Česká republika Hana Maciuchová
(*1945) herečka

Spojené státy Joel Coen
(*1954) režisér, scénárista, herec

Česká republika Matěj Hádek
(*1975) herec

Spojené státy The Game
(*1979) herec, rapper


Adam Rezek
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
10°18’
 
LunaLuna:
Ryby
17°25’
 
MerkurMerkur:
Býk
0°11’
R
VenušeVenuše:
Blíženci
18°58’
 
MarsMars:
Býk
15°31’
 
JupiterJupiter:
Beran
2°10’
 
SaturnSaturn:
Panna
26°10’
R
UranUran:
Rak
6°23’
 
NeptunNeptun:
Váhy
17°34’
R
PlutoPluto:
Lev
17°24’
 
S.UzelS.Uzel:
Ryby
16°24’
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
22°57’
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
2°31’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
5xZeměZemě
2xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Ben Stiller
(*1965) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Richard Crenna
(*1926) herec

Velká Británie Ridley Scott
(*1937) režisér, scénárista, kameraman, herec

Mexiko Gael García Bernal
(*1978) herec

Velká Británie Billy Idol
(*1955) zpěvák, kytarista


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Cary Grant
(*1904 - 1986) herec

Spojené státy Natalie Wood
(*1938 - 1981) herečka

Velká Británie George Harrison
(*1943 - 2001) zpěvák, skladatel, kytarista

Rakousko císařovna Marie Terezie
(*1717 - 1780) císařovna z rodu Habsburků

Itálie Giacomo Puccini
(*1858 - 1924) italský operní skladatel a významný představitel verismu



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »