blizenci

Petr Kolář
(2013): Televizní legendy

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1967 (?)
Země:
Věk:
51 let
Povolání:
zpěvák
Petr Kolář - Film: Televizní legendy
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2013, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2013 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Petr Kolář - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - V.I.P. vraždy (TV seriál)
(2015) - Muzikantské legendy Karla Vágnera
(2015) - Hvězdy na Barrandově
(2014) - Souboj národů
(2014) - Missis 2014
(2014) - Český Slavík Mattoni 2014
(2013) - Zpívá celá rodina 2013
(2013) - TýTý 2012
(2013) - Televizní legendy
(2013) - Srdce pro děti 2013
(2013) - Polívka na víně
(2013) - Možná přijde i charita 2013
(2013) - Krása pomoci
(2013) - Galashow 60
(2013) - Český slavík Mattoni 2013
(2013) - ČT Live - 30 let Precedens (koncert)
(2013) - Arakain, Lucie Bílá, Petr Kolář - XXX - Praha PVA Expo (koncert)
(2012) - Živě na jedničce
(2012) - TýTý 2011
(2012) - Srdce pro děti 2012
(2012) - Sportovec roku 2012
(2012) - Limuzína
(2012) - Hlas Česko Slovenska
(2011) - TýTý 2010
(2011) - Trumfy Miroslava Donutila
(2011) - Splněná přání - Srdce pro děti
(2011) - Silvestr 2011
(2011) - Silvestr na pláži
(2011) - Český slavík Mattoni 2011
(2011) - Ceny Anděl 2010
(2011) - Bubo bubo
(2011) - Ve vlnách
(2011) - ČT Live - Vzpomínka na Jiřího Schelingera (koncert)
(2011) - Notre dame de Paris (divadelní záznam)
(2010) - VIP zprávy
(2010) - TýTý 2009
(2010) - Kapka naděje
(2010) - Helena na Broadwayi
(2010) - Český slavík Mattoni 2010
(2010) - Ceny Anděl 2009
(2010) - Atlet roku 2010
(2010) - Michal David 50 - Mejdan roku (koncert)
(2010) - ČT Live - Pocta Petru Mukovi (koncert)
(2009) - Silvestr 2009 - Pojďte dál...
(2009) - Duety... když hvězdy zpívají
(2009) - Druhá šance
(2009) - Devatero řemesel
(2009) - Ceny Thálie 2008
(2009) - Karel Gott 70 (koncert)
(2009) - Mona Lisa (divadelní záznam)
(2008) - TOP STAR magazín
(2008) - Mejdan roku z Václaváku 2008
(2008) - Hvězda mého srdce
(2008) - Český slavík Mattoni 2008
(2008) - Tříkrálový koncert (koncert)
(2008) - Strom naděje a splněných přání (koncert)
(2008) - Petr Kolář v Lucerně (koncert)
(2008) - ČT Live - Pavel Vrba (koncert)
(2008) - Golem (divadelní záznam)
(2007) - SuperDuety
(2007) - Souboj hitů
(2007) - Mejdan roku z Václaváku 2007
(2007) - Hádej, kdo jsem!
(2007) - Český slavík Mattoni 2007
(2006) - Český slavík Mattoni 2006
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Šárka!
(2005) - Silvestr 2005
(2005) - Scénky na scénu
(2005) - Jaroslav Uhlíř v Lucerně
(2005) - Inbox
(2005) - Český slavík Mattoni 2005
(2005) - Tři mušketýři (divadelní záznam)
(2004) - Život plný písniček
(2004) - Silvestr 2004
(2004) - Karel Svoboda 65 (koncert)
(2003) - Johanka z Arku (divadelní záznam)
(2001) - Vabank
(2001) - Politické harašení aneb S politiky stále netančíme
(2000) - GO - GO šou
(2000) - Deníček Ivety B.
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Noc s Andělem
(1999) - Banánové rybičky
(1998) - Zlatíčka
(1998) - XXL
(1998) - Sama doma
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - DO-RE-MI
(1997) - Rande
(1994) - Televizní noviny
(1994) - Snídaně s Novou
(1994) - Eso
(1993) - Dobré ráno
Spoluherci ve filmu "Televizní legendy":
(*1925) Jan Skopeček

(*1951) Miroslav Donutil

(*1951) Miroslav Donutil (scénárista)

(*1939) Karel Gott

(*1957) Otakar Brousek ml.

(*1923) Lubomír Lipský st.

(*1931) Jiří Suchý

(*1941) Iva Janžurová

(*1949) Pavel Zedníček

(*1965) Martin Dejdar

(*1931) Jiřina Bohdalová

(*1967) Mahulena Bočanová

(*1923) Luba Skořepová

(*1946) Hana Zagorová

(*1941) Pavlína Filipovská

(*1955) Halina Pawlowská

(*1942) Josef Dvořák

(*1943) Luděk Sobota

(*1954) Ondřej Havelka

(*1932) Ladislav Trojan

(*1930) František Filip

(*1943) František Ringo Čech

(*1976) Monika Absolonová

(*1959) Marek Brodský

(*1966) Lucie Bílá

(*1950) Jitka Němcová

(*1953) Gabriela Osvaldová

(*1965) Martina Menšíková

(*1976) Tereza Kostková

(*1947) Yvonne Přenosilová

(*1979) Michal Novotný

(*1972) Roman Vojtek

(*1937) Karel Štědrý

(*1947) Aleš Ulm

(*1947) Aleš Ulm (scénárista)

(*1945) Karel Šíp

(*1945) Jaroslav Uhlíř

(*1926) Gustav Oplustil

(*1928) Yvetta Simonová

(*1948) Kristián Kodet



Tranzitní horoskop (2013)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Blíženci
28°28’
-(rychlá)
LunaLuna:
Střelec
5°48’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Rak
20°42’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Lev
13°50’
-(rychlá)
MarsMars:
Váhy
18°40’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Lev
5°03’
Blíženci
7°43’
SaturnSaturn:
Beran
11°27’
Štír
9°34’
UranUran:
Panna
20°30’
Beran
4°46’
NeptunNeptun:
Štír
22°03’
Ryby
1°05’
PlutoPluto:
Panna
18°05’
Kozoroh
9°20’
S.UzelS.Uzel:
Býk
4°17’
Štír
23°34’
Černá LunaLilith:
Beran
19°35’
Blíženci
12°20’
CheirónCheirón:
Ryby
29°45’
Ryby
6°03’

Dnes se narodili
Spojené státy Bruce Campbell
(*1958) herec, scénárista, režisér, spisovatel

Spojené státy Meryl Streep
(*1949) herečka

Spojené státy Kris Kristofferson
(*1936) herec, zpěvák

Česká republika Helena Třeštíková
(*1949) režisérka, pedagožka, dokumentaristka, 8. ministryně kultury ČR

Rakousko Klaus Maria Brandauer
(*1943) herec, režisér


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Frances McDormand
(*1957) herečka

Česká republika Vladislav Vančura
(*1891) spisovatel, dramatik a režisér

Spojené státy Selma Blair
(*1972) herečka

Francie Zinédine Zidane
(*1972) fotbalista

Česká republika Jana Doleželová
(*1981) herečka, modelka, miss čr 2004


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Fred Astaire
(*1899 - 1987) herec, zpěvák, choreograf, tanečník

Spojené státy Judy Garland
(*1922 - 1969) herečka, zpěvačka

Spojené státy James Horner
(*1953 - 2015) herec, skladatel

Švédsko Ted Gärdestad
(*1956 - 1997) zpěvák, textař, hudebník

Francie Philippe Chatrier
(*1928 - 2000) francouzský tenista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »