Karel Štědrý wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Karel Štědrý

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1937 (?)
Země:
Věk:
84 let
Povolání:
zpěvák, herec, moderátor a podnikatel

Karel Štědrý - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1937 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Karel Štědrý 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Karel Štědrý
datum narození v roce *1937
(zpěvák, herec, moderátor a podnikatel, instagram)

Karel Štědrý - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Poslední zhasne
(2015) - W. Matuška - Známý i neznámý
(2015) - Václav Hybš 80 (koncert)
(2014) - Nikdo není perfektní
(2013) - Televizní legendy
(2013) - Sejdeme se na Cibulce
(2013) - Galashow 60
(2013) - Příběhy slavných: Americký sen po česku
(2012) - Vtip za stovku!
(2012) - Tajemství Waldemara Matušky
(2011) - Uchem jehly
(2011) - To byl náš hit
(2011) - Barrandovský videostop
(2010) - Příběhy slavných: Walda
(2009) - Příběhy slavných-Nakloněná rovina Karla Hály (TV seriál)
(2007) - Dobrá rada nad zlato
(2007) - 13. komnata Karla Štědrého
(2007) - Zapomenutá hvězda
(2006) - Žito
(2006) - 13. komnata Romana Skamene
(2005) - Vzpomínky nám zůstanou
(2004) - Život plný písniček
(2003) - Lístky vytržené z památníku
(2003) - Pocta Karlu Hálovi (koncert)
(2002) - Když jdou na mužskýho léta...
(2002) - Jsou hvězdy, které nehasnou
(2001) - Swingová Praha (koncert)
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Semafor má 40
(1999) - ČESKÝ SLAVÍK Mattoni '99
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Kdo unesl Klaudii?
(1998) - Zlatíčka
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1996) - Žofín, ostrov vzpomínek a snů (TV seriál)
(1992) - V Praze bejvávalo blaze
(1992) - Legendy taneční hudby
(1992) - Uctivá poklona, pane Kohn (TV seriál)
(1990) - V žáru královské lásky
(1986) - Přijďte k nám na večeři
(1985) - Kavárnička dříve narozených
(1984) - Silvestrovská féerie
(1984) - Druhá návštěva v muzeu populární hudby
(1983) - Den otevřených dveří aneb Čí jsou hory? Kavčí!
(1982) - Diskotéka pro starší a pokročilé
(1980) - Kulaté písničky
(1980) - Trhák
(1979) - To je ta Praha... aneb Hybš hraje Hašlera
(1978) - Silvestr hravý a dravý
(1978) - Recepty na šťastie
(1977) - Dostaveníčko s pražskými strašidly
(1976) - 1000 taktů z Typos klubu
(1976) - 1000 taktů z Typos klubu
(1976) - Písničky z obrazovky
(1976) - Bylo jich šest
(1975) - Kabaret U dobré pohody
(1973) - Noc na Karlštejně
(1972) - Melodie, které se vracejí...
(1972) - Smrt si vybírá
(1971) - Hodina modrých slonů
(1969) - Ach, ta vojna
(1967) - Zelená pro Kmocha
(1967) - Ta naše písnička česká
(1967) - Píseň pro Rudolfa III. (TV seriál)
(1966) - Bejvávalo
(1964) - Vysílá studio A
(1964) - Písničky na zítra
(1964) - Kdyby tisíc klarinetů
(1963) - Oliver Twist (hudební videoklip)
(1963) - Revue pro banjo
(1963) - Babiččina krabička
(1963) - Jarní dekameron 1963
(1962) - Ztráty a nálezy
(1961) - Zuzana je zase sama doma
(1960) - Sedmý kontinent

Karel Štědrý - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Buvol

Buvol (Oheň)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
10

10. den - Síla

Numerologie - den narození
Tato osoba je emocionálně velmi silná. Je nezávislá, soběstačná a hrdá. Je pracovitá, zásadová a sebevědomá. Střeží své soukromí. Dosahuje úspěchů až po tvrdé práci. Má sklony k vůdcovství.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Karel Štědrý 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Karel Štědrý - zpěvák, herec, moderátor a podnikatel

se narodil v roce *1937 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Karel Štědrý

Dnes se narodili
Spojené státy Britney Spears
(*1981) herečka, zpěvačka

Česká republika Miloš Macourek
(*1926) režisér, dramatik, básník, filmový scenárista, autor pohádkových próz

Kanada Nelly Furtado
(*1978) zpěvačka, textařka, instrumentalistka

Česká republika Miroslav Štěpánek
(*1923) režisér, výtvarník, scenárista a scénograf

Česká republika Libor Bouček
(*1980) moderátor


Karel Štědrý
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
20°12’
 
LunaLuna:
Beran
10°11’
 
MerkurMerkur:
Býk
6°17’
 
VenušeVenuše:
Býk
2°04’
R
MarsMars:
Střelec
5°25’
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
25°26’
 
SaturnSaturn:
Ryby
28°18’
 
UranUran:
Býk
8°26’
 
NeptunNeptun:
Panna
16°44’
R
PlutoPluto:
Rak
26°29’
 
S.UzelS.Uzel:
Střelec
18°16’
R
Černá LunaLilith:
Štír
21°04’
 
CheirónCheirón:
Blíženci
19°05’
 
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
5xZeměZemě
0xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Julianne Moore
(*1960) herečka

Spojené státy Daryl Hannah
(*1960) herečka

Francie Jean-Luc Godard
(*1930) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Olga Scheinpflugová
(*1902) herečka, spisovatelka, básnířka a dramatička

Spojené státy Anna Chlumsky
(*1980) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Miriam Hynková
(*1933 - 2010) herečka

Francie Marquis de Sade
(*1740 - 1814) spisovatel

Egypt Filippo Tommaso Marinetti
(*1876 - 1944) básník, prozaik a dramatik, zakladatel a teoretik futurismu

Kolumbie Pablo Escobar
(*1949 - 1993) největší kolumbijský drogový baron, sedmý nejbohatší člověk planety v roce 1989

Čína Ip Man
(*1893 - 1972) učitel a mistr bojového umění Wing Chun



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »