beran

Richard Kiley
(1971): Murder Once Removed

Pohlaví:
Muž
Narození:
31.3. 1922 - 17:45h
Místo:
Chicago Heights
Země:
Věk:
† 76 let
  • Slunce: Beran
  • Luna:    Býk
  • ASC:     Váhy
  • Životní číslo: 3
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
5.3.1999 (Příčina: Nemoc)
Povolání:
herec
Richard Kiley - Film: Murder Once Removed
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1971, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1971 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Richard Kiley - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2013) - What Is Vivisection?
(2008) - Meet Your Meat
(1999) - Blue Moon
(1998) - Mysteries of the Bible III (TV seriál)
(1998) - Hugh Hefner: American Playboy Revisited
(1998) - The City of Greater New York: The Story of Consolidation
(1998) - Doktor Flastr
(1997) - Wolves at Our Door
(1997) - Tygr sibiřský
(1997) - Henry Fonda - tichý muž z Hollywoodu
(1997) - A&E Biography: Vincent Price - The Versatile Villain
(1997) - Time to Say Goodbye?
(1997) - Ally McBealová (TV seriál)
(1996) - Audrey Hepburnová - křehká lady
(1996) - The Rockford Files: Punishment and Crime
(1996) - Mary & Tim
(1996) - Fenomén
(1995) - 30 Years of National Geographic Specials
(1995) - Rod Serling: Submitted for Your Approval
(1995) - A&E Biography: Darryl F. Zanuck - 20th Century Filmmaker
(1995) - The Great Defender (TV seriál)
(1995) - Tajnosti
(1994) - Mysteries of the Bible (TV seriál)
(1994) - A Passion for Justice: The Hazel Brannon Smith Story
(1994) - Christy (TV seriál)
(1994) - The Cosby Mysteries
(1993) - Tribeca (TV seriál)
(1993) - Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
(1993) - The Poetry Hall of Fame
(1993) - Jurský park
(1993) - Evangelium podle Matouše
(1992) - Picket Fences (TV seriál)
(1992) - Mastergate
(1991) - Separate But Equal
(1991) - Absolutní cizinci
(1990) - 27 divů světa (TV seriál)
(1990) - No Gravy for the Cat
(1990) - Gunsmoke 2: Poslední Apač
(1990) - Aladdin
(1989) - To the Limit
(1989) - Miami Cops
(1989) - The Final Days
(1988) - The 40th Annual Primetime Emmy Awards
(1988) - My First Love
(1987) - Grace Kelly: The American Princess
(1987) - A Year in the Life (TV seriál)
(1986) - A Year in the Life (TV seriál)
(1986) - Nepolapitelná Tracy (TV seriál)
(1986) - Kačer Howard
(1985) - National Geographic Explorer (TV seriál)
(1985) - Pásmo soumraku (TV seriál)
(1985) - Léta Páně (TV seriál)
(1985) - Do You Remember Love
(1985) - Dobrodružství Huckleberryho Finna
(1985) - Divadlo Raye Bradburyho (TV seriál)
(1985) - The Canterville Ghost
(1985) - The Bad Seed
(1984) - The 36th Annual Primetime Emmy Awards
(1984) - Return to Everest
(1984) - George Washington (TV seriál)
(1983) - Yorktown
(1983) - Ptáci v trní (TV seriál)
(1983) - Hotel (TV seriál)
(1982) - Night of 100 Stars
(1982) - Pray TV
(1981) - Isabel's Choice
(1981) - Golden Gate
(1981) - Endless Love
(1981) - American Playhouse (TV seriál)
(1980) - The 34th Annual Tony Awards
(1980) - Angel on My Shoulder
(1977) - The Eye of Jefferson
(1977) - How the West Was Won (TV seriál)
(1977) - Hledání pana Goodbara
(1977) - Andros zasahuje (TV seriál)
(1976) - Cesta Velkou Planinou
(1975) - Medical Story (TV seriál)
(1975) - Friendly Persuasion
(1974) - Nova (TV seriál)
(1974) - Malý princ
(1974) - King Lear
(1974) - Columbo: V nouzi poznáš přítele
(1972) - Jigsaw
(1971) - Great Performances
(1971) - Murder Once Removed
(1971) - Incident in San Francisco
(1971) - Cannon (TV seriál)
(1971) - All the Way Home
(1970) - Cassius Clay
(1970) - Night Gallery (TV seriál)
(1969) - The New People (TV seriál)
(1969) - Pendulum
(1969) - Medical Center (TV seriál)
(1968) - The Name of the Game (TV seriál)
(1968) - The Mod Squad (TV seriál)
(1968) - Hawaii Five-O (TV seriál)
(1967) - The Kraft Music Hall
(1967) - The Carol Burnett Show
(1967) - The Jerry Lewis Show
(1967) - The Woody Woodbury Show (TV seriál)
(1967) - The Danny Thomas Hour (TV seriál)
(1967) - Judd for the Defense (TV seriál)
(1967) - Garrison's Gorillas (TV seriál)
(1967) - Coronet Blue (TV seriál)
(1965) - The Long, Hot Summer (TV seriál)
(1965) - The F.B.I. (TV seriál)
(1964) - National Geographic Specials (TV seriál)
(1964) - Slattery's People (TV seriál)
(1963) - The Great Adventure (TV seriál)
(1963) - Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
(1962) - The Merv Griffin Show
(1962) - The Nurses (TV seriál)
(1962) - The Eleventh Hour (TV seriál)
(1962) - The Alfred Hitchcock Hour (TV seriál)
(1961) - The Mike Douglas Show
(1961) - The Defenders (TV seriál)
(1961) - Dr. Kildare (TV seriál)
(1961) - Cain's Hundred (TV seriál)
(1961) - Ben Casey (TV seriál)
(1961) - Alcoa Premiere (TV seriál)
(1959) - Play of the Week (TV seriál)
(1959) - Bonanza (TV seriál)
(1958) - Spanish Affair
(1958) - The Power of the Resurrection
(1958) - Decision (TV seriál)
(1957) - Homeward Borne
(1957) - Goodyear Theatre (TV seriál)
(1956) - The Steve Allen Show
(1956) - The Kaiser Aluminum Hour (TV seriál)
(1956) - The Edge of Night (TV seriál)
(1956) - Playhouse 90 (TV seriál)
(1955) - Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
(1955) - The Alcoa Hour (TV seriál)
(1955) - The Phenix City Story
(1955) - Gunsmoke (TV seriál)
(1955) - Džungle před tabulí
(1954) - Justice (TV seriál)
(1954) - Climax! (TV seriál)
(1953) - Zátah na Jižní ulici
(1953) - You Are There (TV seriál)
(1953) - The United States Steel Hour (TV seriál)
(1953) - The Revlon Mirror Theater (TV seriál)
(1953) - Medallion Theatre (TV seriál)
(1953) - General Electric Theater (TV seriál)
(1952) - This Is Your Life
(1952) - The Ford Television Theatre (TV seriál)
(1952) - The Sniper
(1952) - Short Short Dramas (TV seriál)
(1952) - Omnibus (TV seriál)
(1952) - Eight Iron Men
(1952) - Curtain Call (TV seriál)
(1952) - Campbell Playhouse (TV seriál)
(1951) - Tales of Tomorrow (TV seriál)
(1951) - The Mob
(1951) - Goodyear Television Playhouse (TV seriál)
(1951) - Celanese Theatre (TV seriál)
(1950) - The Web (TV seriál)
(1950) - Robert Montgomery Presents (TV seriál)
(1950) - Pulitzer Prize Playhouse (TV seriál)
(1950) - Lux Video Theatre (TV seriál)
(1950) - Danger (TV seriál)
(1950) - Big Town (TV seriál)
(1950) - Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
(1949) - The Clock (TV seriál)
(1949) - Suspense (TV seriál)
(1948) - Toast of the Town
(1948) - Studio One (TV seriál)
(1947) - Kraft Television Theatre (TV seriál)
Spoluherci ve filmu "Murder Once Removed":
(*1918) John Forsythe

(*1919) Charles S. Dubin (režisér)

(*1927) Joseph Campanella

(*1931) Barbara Bain



Tranzitní horoskop (1971)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Beran
10°28’
-(rychlá)
LunaLuna:
Býk
19°06’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Ryby
19°18’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Beran
22°59’
-(rychlá)
MarsMars:
Střelec
18°06’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
14°27’
Štír
27°40’
SaturnSaturn:
Váhy
3°45’
Býk
15°56’
UranUran:
Ryby
11°18’
Váhy
13°25’
NeptunNeptun:
Lev
13°19’
Střelec
2°00’
PlutoPluto:
Rak
7°57’
Panna
29°42’
S.UzelS.Uzel:
Váhy
8°54’
Vodnář
25°56’
Černá LunaLilith:
Ryby
9°38’
Panna
13°18’
CheirónCheirón:
Beran
13°13’
Beran
5°58’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Váhy
5°37’
4. IC:
Kozoroh
6°34’
7. DSC:
Beran
5°37’
10. MC:
Rak
6°34’

Dnes se narodili
Spojené státy Whoopi Goldberg
(*1955) herečka, zpěvačka, komička

Česká republika Marie Rottrová
(*1941) zpěvačka

Česká republika Miluše Šplechtová
(*1957) herečka

Velká Británie Robert Louis Stevenson
(*1850) spisovatel, básník, esejista

Francie Michel Gauquelin
(*1928) psycholog, statistik, astrolog


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Dick Powell
(*1904) herec, režisér

Ukrajina Olga Kurylenko
(*1979) herečka, modelka

Česká republika Richard Adam
(*1930) zpěvák

Velká Británie princ Charles
(*1948) Jeho královská Výsost princ z Walesu

Spojené státy Condoleezza Rice
(*1954) politička, diplomatka a profesorka politologie


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie Vittorio De Sica
(*1901 - 1974) režisér, scénárista, herec

Česká republika Antonín Zápotocký
(*1884 - 1957) československý komunistický politik, odborový předák

Česká republika Miroslav Plzák
(*1925 - 2010) publicista, psychiatr a propagátor nových metod v psychoterapii a poradenství

Itálie Gioachino Rossini
(*1792 - 1868) skladatel

U.S. Virgin Islands Camille Pissarro
(*1830 - 1903) francouzský impresionistický malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »