John Forsythe wikipedie, horoscope, astrology, instagram

John Forsythe
(John Lincoln Freund)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Penns Grove
Země:
Věk:
† 92 let
Úmrtí:
1.4.2010 (Příčina: Zápal plic)
Povolání:
herec

John Forsythe - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
29.1.1918 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(John Forsythe 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
John Forsythe
datum narození 29.1.1918
(herec, instagram)

John Forsythe - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2006) - Dynasty Reunion: Catfights & Caviar
(2005) - James Dean: Forever Young
(2003) - Charlieho andílci: Na plný pecky
(2001) - The Trouble with Harry Isn't Over
(2001) - Dynasty: The E! True Hollywood Story
(2000) - Shirley MacLaineová
(2000) - Intimate Portrait: Linda Evans
(2000) - Charlieho andílci
(1999) - Veselé Vánoce
(1998) - All-Star Party for Aaron Spelling
(1998) - People's Century (TV seriál)
(1998) - Intimate Portrait: Jaclyn Smith
(1997) - Kings of the Court
(1996) - Gargoyles: The Goliath Chronicles (TV seriál)
(1994) - Bob Hope: Happy 91st Birthday, Bob
(1994) - Gargoyles (TV seriál)
(1992) - I Witness Video
(1992) - The Powers That Be (TV seriál)
(1992) - Stan and George's New Life
(1992) - Derrick contre Superman
(1991) - Dynasty: The Reunion
(1990) - Opposites Attract
(1989) - The Pat Sajak Show
(1989) - The Disney-MGM Studios Theme Park Grand Opening
(1988) - The 40th Annual Primetime Emmy Awards
(1988) - America's Tribute to Bob Hope
(1988) - Strašidelné Vánoce
(1987) - Biography (TV seriál)
(1987) - On Fire
(1985) - The 37th Annual Primetime Emmy Awards
(1985) - Disneyland's 30th Anniversary Celebration
(1985) - Colbyové (TV seriál)
(1984) - The 36th Annual Primetime Emmy Awards
(1983) - The 35th Annual Primetime Emmy Awards
(1982) - The 34th Annual Primetime Emmy Awards
(1982) - Night of 100 Stars
(1982) - Mysterious Two
(1981) - The 32nd Annual Primetime Emmy Awards
(1981) - Sizzle
(1981) - Dynastie (TV seriál)
(1980) - A Time for Miracles
(1979) - ...a spravedlnost pro všechny
(1978) - With This Ring
(1978) - The Users
(1978) - Cruise Into Terror
(1977) - Circus of the Stars
(1977) - Tail Gunner Joe
(1977) - Sbohem a amen
(1977) - Never Con a Killer
(1976) - Charlieho andílci (TV seriál)
(1976) - Charlieho andílci
(1976) - Amelia Earhart
(1975) - Smrtící věž
(1974) - Teror na 40. podlaží
(1974) - The Healers
(1974) - Cry Panic
(1973) - Lisa, Bright and Dark
(1973) - The Letters
(1971) - The World of Survival (TV seriál)
(1971) - Murder Once Removed
(1970) - Beat the Clock
(1969) - To Rome with Love (TV seriál)
(1969) - Topaz
(1969) - Šťastný konec
(1968) - Silent Treatment
(1968) - Stín na zemi
(1967) - Chladnokrevně
(1967) - A Bell for Adano
(1966) - Madame X
(1965) - The John Forsythe Show (TV seriál)
(1964) - See How They Run
(1964) - Kitten with a Whip
(1963) - Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
(1962) - The Match Game
(1961) - Password
(1959) - Il Vendicatore
(1959) - Sunday Showcase (TV seriál)
(1957) - Bachelor Father (TV seriál)
(1956) - Velvyslancova dcera
(1956) - Everything But the Truth
(1955) - Potíže s Harrym
(1954) - Climax! (TV seriál)
(1953) - It Happens Every Thursday
(1953) - The Glass Web
(1953) - Escape from Fort Bravo
(1952) - The Captive City
(1950) - Wuthering Heights
(1950) - Starlight Theatre (TV seriál)
(1948) - Toast of the Town
(1948) - Stage Door
(1947) - Kraft Television Theatre (TV seriál)
(1946) - Lights Out (TV seriál)
(1943) - Směr Tokio
(1943) - Northern Pursuit

HOROSKOPY
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Had

Had (Oheň)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Cypriš

Cypriš

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Cypřiše jsou tolerantní, vynalézaví, věrní, ale také dost líní a mají sklony k utiskování slabších ve svém okolí. K jejich schopnostem patří snášet nepřízeň osudu, nehroutit se, naopak si ze všeho vzít ponaučení.

NUMEROLOGIE
29

29. den - Nepřehlednost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a vnímavá. Má velký potenciál mimosmyslového vnímání. Má schopnosti při hledání pravdy a moudrosti. Vyniká dobrými myšlenkovými postupy. Velmi důležitá je duchovní činnost.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 29.1.1918 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

John Forsythe 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

John Forsythe - herec

se narodil 29.1.1918 ve městě Penns Grove, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - John Forsythe

Dnes se narodili
Slovensko Táňa Pauhofová
(*1983) herečka

Velká Británie Alfred Hitchcock
(*1899) režisér, herec

Kuba Fidel Castro
(*1926) bývalý kubánský prezident a premiér, revolucionář

Velká Británie John Logie Baird
(*1888) inženýr, vynálezce prvního televizoru

Itálie Camillo Olivetti
(*1868) podnikatel, inženýr, zakladatel Olivetti & Co


John Forsythe
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Vodnář
8°47’
 
LunaLuna:
Panna
5°00’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
14°23’
 
VenušeVenuše:
Vodnář
26°45’
R
MarsMars:
Váhy
2°53’
 
JupiterJupiter:
Blíženci
1°29’
 
SaturnSaturn:
Lev
11°17’
R
UranUran:
Vodnář
22°51’
 
NeptunNeptun:
Lev
5°38’
R
PlutoPluto:
Rak
3°51’
R
S.UzelS.Uzel:
Střelec
29°32’
R
Černá LunaLilith:
Panna
19°53’
 
CheirónCheirón:
Ryby
26°38’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
3xZeměZemě
6xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Steve Martin
(*1945) herec, scénárista, režisér, skladatel

Spojené státy Halle Berry
(*1966) herečka, modelka

Spojené státy Marcia Gay Harden
(*1959) herečka

Francie Romane Bohringer
(*1973) herečka, režisérka, módní návrhářka

Ukrajina Mila Kunis
(*1983) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie H. G. Wells
(*1866 - 1946) spisovatel, historik

Spojené státy Julia Child
(*1912 - 2004) kuchařka, herečka, spisovatelka

Francie René T. H. Laennec
(*1781 - 1826) lékař, vynálezce stetoskopu

Česká republika Ctirad Mašín
(*1930 - 2011) člen protikomunistické odbojové skupiny bratří Mašínů

Německo August Bebel
(*1840 - 1913) německý politik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »