kozoroh

Richard Nixon
(2010): Marihuana: Fakta a mýty

Pohlaví:
Muž
Narození:
9.1. 1913 - 21:35h
Místo:
Whittier Junction, Kalifornie
Země:
Věk:
† 81 let
  • Slunce: Kozoroh
  • Luna:    Vodnář
  • ASC:     Panna
  • Životní číslo: 6
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
22.4.1994 (Příčina: Mozková mrtvice)
Povolání:
37. prezident usa
Richard Nixon - Film: Marihuana: Fakta a mýty
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2010, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2010 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Richard Nixon - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Amerika v sedmdesátých letech (TV seriál)
(2015) - Trumbo
(2014) - Poslední dny ve Vietnamu
(2014) - JFK to 9/11: Everything Is a Rich Man's Trick
(2014) - The Culture High
(2014) - Skrytá vada
(2014) - Kill the Messenger
(2014) - Chavez
(2013) - Svět podle Dicka Cheneyho
(2013) - Sir David Frost: That Was the Life That Was
(2013) - Náš Nixon
(2013) - Lovelace: Pravdivá zpověď královny porna
(2012) - 10 věcí, které nevíte (TV seriál)
(2012) - Palme
(2012) - Occupy Unmasked
(2012) - Kuba 50. let: Ráj mafie
(2012) - Kniha tajemství Ameriky (TV seriál)
(2012) - Ethel
(2012) - End of the Road: How Money Became Worthless
(2012) - A Fierce Green Fire: The Battle For a Living Planet
(2011) - Reagan
(2011) - Propaganda ve službách studené války (TV seriál)
(2011) - The Lost Kennedy Home Movies
(2011) - Ethos
(2011) - Ajan henki
(2011) - Rumový deník
(2011) - J. Edgar
(2010) - Vlastní životopis Nicolae Ceauşesca
(2010) - Válka, kterou nevidíte
(2010) - Marihuana: Fakta a mýty
(2010) - JFK: The Making of Modern Politics
(2010) - GasLand
(2010) - GasHole
(2010) - Zvláštní vztahy
(2009) - 50 años de (TV seriál)
(2009) - Zdvojení
(2009) - The Most Dangerous Man in America: Daniel Ellsberg and the Pentagon Papers
(2009) - Konspirační teorie s Jesse Venturou (TV seriál)
(2009) - The Doors - When You're Strange
(2009) - Doktrína šoku
(2009) - The Apollo Years
(2008) - Tajemství řeči těla
(2008) - Světová krize: Co nás čeká?
(2008) - The Night James Brown Saved Boston
(2008) - Gonzo: The Life and Work of Dr. Hunter S. Thompson
(2008) - Děkuji, pane prezidente: Helen Thomasová v Bílém domě
(2008) - Blood and Oil
(2007) - Memòries de la tele
(2007) - The War on Democracy
(2007) - Válkou se to vyřeší
(2007) - The Union
(2007) - Tajemství historie (TV seriál)
(2007) - Sicko
(2007) - The Shock Doctrine
(2007) - Secrets of the Moon Landings
(2007) - Oswaldův duch
(2007) - Hippies
(2007) - Smrtonosná past 4.0
(2007) - Americký gangster
(2007) - Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
(2006) - Wanderlust
(2006) - USA versus John Lennon
(2006) - Annie Leibovitz: Život objektivem
(2006) - Skandál
(2005) - Why We Fight
(2005) - Sir! No Sir!
(2005) - Movies That Shook the World (TV seriál)
(2004) - Salvador Allende
(2004) - The Power of Nightmares: Rise of the Politics of Fear (TV seriál)
(2004) - Odtajněno (TV seriál)
(2004) - Neverland: The Rise and Fall of the Symbionese Liberation Army
(2004) - Inside the U.S. Secret Service
(2004) - Going Upriver: The Long War of John Kerry
(2004) - Zabiji Nixona
(2003) - Tajné války CIA (TV seriál)
(2003) - Mlha války
(2003) - Dny, které otřásly světem (TV seriál)
(2002) - The Trials of Henry Kissinger
(2002) - Ten kluk bude točit
(2002) - Opération lune
(2002) - Král komunismu: Okázalost a pompa Nikolae Ceauşescu
(2001) - The Secret Rulers of the World (TV seriál)
(2001) - The Secret KGB Paranormal Files
(2001) - History's Mysteries: Infamous Murders (TV seriál)
(2001) - Historie vs. Hollywood (TV seriál)
(2001) - Dustin Hoffman - jednička ve své třídě
(2000) - Lieber Fidel - Maritas Geschichte
(2000) - The American President (TV seriál)
(2000) - Ali-Frazier I: One Nation... Divisible
(2000) - Ukradni ten film
(1999) - ABC 2000: The Millennium
(1999) - Korejská válka: Oheň a led (TV seriál)
(1999) - John Ford - americká vize
(1999) - Detroit Rock City
(1997) - Kontakt
(1996) - This Week
(1996) - Bob Hope: Laughing with the Presidents
(1996) - Bob Hope: Hollywood's Brightest Star
(1996) - Assassinations That Changed the World (TV seriál)
(1995) - The Real Richard Nixon
(1995) - Biography: Pierre Trudeau
(1994) - Watergate (TV seriál)
(1994) - Století válek (TV seriál)
(1994) - Divy minulosti (TV seriál)
(1993) - Bob Hope: The First 90 Years
(1992) - Pandora's Box (TV seriál)
(1992) - Soužení 99
(1991) - The Doors
(1989) - 11-22-63: The Day the Nation Cried
(1988) - America's Tribute to Bob Hope
(1987) - Eyes on the Prize (TV seriál)
(1987) - Biography (TV seriál)
(1985) - Witness to War: Dr. Charlie Clements
(1985) - Backstage at the Whitehouse
(1983) - Seeing Red
(1983) - A Good Turn Daily
(1982) - Atomic Café
(1979) - The War at Home
(1979) - The Late Great Planet Earth
(1978) - Forza Italia!
(1977) - David Frost Interviews Richard Nixon
(1975) - Brother, Can You Spare a Dime?
(1974) - Hearts and Minds
(1973) - The American Film Institute Salute to John Ford
(1972) - Four More Years
(1971) - Love It or Leave It
(1970) - Moonwalk One
(1969) - Šťastný konec
(1969) - Monty Pythonův létající cirkus (TV seriál)
(1968) - In the Year of the Pig
(1966) - John F. Kennedy: Years of Lightning, Day of Drums
(1965) - A Trip Down Memory Lane
(1959) - The 11th Annual Primetime Emmy Awards
(1959) - Disneyland '59
(1953) - Panorama (TV seriál)
Spoluherci ve filmu "Marihuana: Fakta a mýty":
(*1947) Arnold Schwarzenegger

(*1911) Ronald Reagan

(*1946) Bill Clinton

(*1878) Josif Vissarionovič Stalin

(*1967) Joe Rogan

(*1969) Hal Sparks

(*1961) Melissa Etheridge

(*1893) Mao Ce-tung

(*1924) Jimmy Carter

(*1908) Lyndon B. Johnson



Tranzitní horoskop (2010)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Kozoroh
19°24’
-(rychlá)
LunaLuna:
Vodnář
20°07’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Kozoroh
0°00’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Ryby
3°29’
-(rychlá)
MarsMars:
Střelec
29°44’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Kozoroh
1°40’
Vodnář
26°27’
SaturnSaturn:
Býk
27°29’
Váhy
4°31’
UranUran:
Vodnář
2°41’
Ryby
23°06’
NeptunNeptun:
Rak
24°46’
Vodnář
24°35’
PlutoPluto:
Blíženci
28°39’
Kozoroh
3°19’
S.UzelS.Uzel:
Beran
7°14’
Kozoroh
21°36’
Černá LunaLilith:
Vodnář
24°28’
Vodnář
10°14’
CheirónCheirón:
Ryby
7°46’
Vodnář
23°08’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Panna
17°24’
4. IC:
Střelec
16°15’
7. DSC:
Ryby
17°24’
10. MC:
Blíženci
16°15’

Dnes se narodili
Spojené státy Robert De Niro
(*1943) herec

Spojené státy Sean Penn
(*1960) herec, scénárista, režisér

Irsko Maureen O'Hara
(*1920) herečka, zpěvačka

Spojené státy Mae West
(*1892) herečka

Česká republika Filip Renč
(*1965) režisér, herec


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Edward Norton
(*1969) herec, režisér

Spojené státy Patrick Swayze
(*1952) herec, tanečník

Spojené státy Christian Slater
(*1969) herec, režisér

Spojené státy Robert Redford
(*1936) herec, režisér

Francie Roman Polanski
(*1933) režisér, scénárista, herec


Výročí úmrtí dnes mají
Egypt Rudolf Hess
(*1894 - 1987) německý nacistický politik

Česká republika Ludvík Kundera
(*1920 - 2010) dramatik, překladatel, básník, prozaik

Itálie Umberto Boccioni
(*1882 - 1916) italský malíř, sochař, kritik umění, hlavní teoretik futurismu

Německo Ludwig Mies van Der Rohe
(*1886 - 1969) architekt

Austrálie Azaria Chamberlain
(*1980 - 1980) děvčátko zabité šelmou



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »