Mao Ce-tung wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Mao Ce-tung

Pohlaví:
Muž
Narození:
26.12. 1893 - 07:30h
Místo:
Siang-tchan
Země:
Věk:
† 82 let
  • Slunce: Kozoroh
  • Luna:    Lev
  • ASC:     Kozoroh
  • Životní číslo: 5
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
9.9.1976 (Příčina: Infarkt)
Povolání:
politik, diktátor

Mao Ce-tung (Zedong Mao) - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (C)
Datum narození a čas (místní čas):
26.12.1893 - 07:30  ( LMT )
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
26.12.1893 - 00:00  (-7:30h)
CN, Siang-tchan:
27°55' s.š., 112°29' v.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Mao Ce-tung 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
Mao Ce-tung
datum narození 26.12.1893
(politik, diktátor, instagram)

Mao Ce-tung - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Mao v barvách
(2012) - Oliver Stone: Neznámé dějiny Spojených států (TV seriál)
(2010) - Vlastní životopis Nicolae Ceauşesca
(2010) - Marihuana: Fakta a mýty
(2009) - O kapitalismu s láskou
(2009) - Druhá světová válka v barvě (TV seriál)
(2009) - Mao's Last Dancer
(2009) - The Flying Scissors
(2008) - Lenin kam nur bis Lüdenscheid - Meine kleine deutsche Revolution
(2007) - Endgame: Blueprint for Global Enslavement
(2004) - Odtajněno (TV seriál)
(2003) - Imelda
(2003) - Glauber o Filme, Labirinto do Brasil
(2002) - The Weather Underground
(2002) - The Trials of Henry Kissinger
(2002) - Naqoyqatsi
(2000) - In the Shadow of Hollywood
(2000) - Hendrix
(1999) - Korejská válka: Oheň a led (TV seriál)
(1999) - Hitler a Stalin: Tyranská dvojčata
(1999) - The Century: America's Time (TV seriál)
(1999) - Biography of the Millennium: 100 People - 1000 Years (TV seriál)
(1998) - Studená válka (TV seriál)
(1998) - Human Remains
(1998) - Dynasty: The Nehru-Gandhi Story
(1997) - Dny válečného pekla
(1995) - Trinity and Beyond: The Atomic Bomb Movie
(1995) - Nixon
(1994) - Století válek (TV seriál)
(1992) - China Rising: The Epic History of 20th Century China (TV seriál)
(1988) - Slaying the Dragon
(1988) - American Experience (TV seriál)
(1987) - Biography (TV seriál)
(1983) - Vietnam: A Television History (TV seriál)
(1982) - Terra X (TV seriál)
(1977) - Vzduch je cítit rudě
(1976) - Denki mo-taku-to
(1973) - Svět ve válce (TV seriál)
(1973) - La Société du spectacle
(1971) - W. R. - mysteria organismu
(1969) - Mo-taku-to to bunka daikakumei
(1968) - La Hora de los hornos: Notas y testimonios sobre el neocolonialismo, la violencia y la liberación
(1957) - Portraits of Power (TV seriál)
(1954) - Píseň proudů
(1948) - The People Between

ASTROLOGIE
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Luna ve Lvu

Luna ve Lvu

Luna (Měsíc)
Bezpeční se cítíte ve chvílích, kdy dokážete na druhé udělat dojem a získáte chválu a obdiv. Přesto, když se dostanete do středu zájmu, můžete se ocitnout v rozpacích. Pravděpodobně toužíte po penězích a společenském postavení, a máte silnou schopnost toho dosáhnout.

Ascendent v Kozorohu

Ascendent v Kozorohu

Ascendent / Descendent
Člověk s Ascendentem v Kozorohu si musí nejprve uvědomit své dvě protikladné stránky. Jednou je poslušnost a poctivé plnění povinností. S energií je třeba obezřetně hospodařit, to vyžaduje kázeň a sebeovládání. Musí dosáhnout nějakého společenského ocenění a uznání. Druhou stranou je schopnost organizovat praktické záležitosti a dosahovat svých cílů a také schopnost těšit se ze smyslových požitků.

HOROSKOPY

Jabloň

Jabloň

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Jabloně bývají sympatičtí, nadaní zvláštním kouzlem osobnosti. Při jednání s ostatními jsou obvykle srdeční a velkorysí. Jsou to lidé hloubaví a ochotní pustit se do jakéhokoliv dobrodružství.

NUMEROLOGIE
26

26. den - Průraznost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, laskavá a chápající. Má velkou vnitřní sílu, která ji umožní překonat obtíže. Má organizátorské a vůdčí schopnosti. Vyznačuje se pronikavým úsudkem a nic jí neunikne. Je bystrá a může dělat cokoliv.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 26.12.1893 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Mao Ce-tung 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Mao Ce-tung - politik, diktátor

se narodil 26.12.1893 ve městě Siang-tchan
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Mao Ce-tung

Dnes se narodili
Spojené státy Keith Carradine
(*1949) herec

Spojené státy Dustin Hoffman
(*1937) herec, režisér

Spojené státy Sylvia Sidney
(*1910) herečka

Velká Británie The Edge
(*1961) hudebník, skladatel a zpěvák

Česká republika Josef Suk mladší
(*1929) houslista, národní umělec


Mao Ce-tung
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Kozoroh
4°29’
12
 
LunaLuna:
Lev
14°08’
7
 
MerkurMerkur:
Střelec
15°46’
11
 
VenušeVenuše:
Vodnář
20°11’
2
 
MarsMars:
Štír
25°52’
10
 
JupiterJupiter:
Býk
22°08’
4
R
SaturnSaturn:
Váhy
23°52’
9
 
UranUran:
Štír
14°02’
10
 
NeptunNeptun:
Blíženci
11°32’
5
R
PlutoPluto:
Blíženci
9°21’
5
R
S.UzelS.Uzel:
Beran
15°29’
3
R
Černá LunaLilith:
Střelec
29°34’
12
 
CheirónCheirón:
Panna
21°01’
8
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Lev
22°50’
8
Domy:
Kozoroh
13°11’
Rak
13°11’
2:
Vodnář
19°19’
8:
Lev
19°19’
3:
Ryby
26°41’
9:
Panna
26°41’
Beran
29°15’
Váhy
29°15’
5:
Býk
25°58’
Štír
25°58’
6:
Blíženci
19°26’
Střelec
19°26’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
5xZeměZemě
6xVzduchVzduch
2xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Střelec
6°13’
11
Slun./Luna:
Váhy
24°19’
9


Zítra slaví narozeniny
Austrálie Eric Bana
(*1968) herec

Spojené státy Whitney Houston
(*1963) herečka, zpěvačka

Spojené státy Melanie Griffith
(*1957) herečka

Česká republika Eva Pilarová
(*1939) zpěvačka

Francie Audrey Tautou
(*1976) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Josef Hlinomaz
(*1914 - 1978) herec, novinář, ilustrátor, naivní malíř

Spojené státy Karen Black
(*1939 - 2013) herečka

Německo Erich Hoepner
(*1886 - 1944) generálplukovník německého Wehrmachtu

Česká republika Jiřina Švorcová
(*1928 - 2011) herečka

Spojené státy Glen Campbell
(*1936 - 2017) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »