vahy

Rita Elmgren
(1953): Rantasalmen sulttaani

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Helsinky
Země:
Věk:
† 73 let
Úmrtí:
Povolání:
herečka
Rita Elmgren - Film: Rantasalmen sulttaani
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1953, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1953 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Rita Elmgren - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Rantasalmen sulttaani":
(*1908) Heimo Lepistö

(*1888) Anton Soini

(*1891) Uuno Montonen

(*1909) Oke Tuuri

(*1902) Siiri Angerkoski

(*1909) Matti Aulos

(*1890) Toivo J. Särkkä (producent)

(*1908) Kalle Peronkoski

(*1916) Olavi Karu (scénárista)

(*1912) Joel Asikainen

(*1912) Kullervo Kalske

(*1909) Marius Raichi (kameraman)

(*1891) Jalmari Parikka

(*1925) Assi Nortia

(*1915) Toivo Kärki (hudební skladatel)

(*1924) Paul Budsko

(*1916) Kauko Käyhkö

(*1920) Aarre Koivisto (scénograf)

(*1924) Kirsti Ortola

(*1914) Veikko Sorsakivi

(*1914) Kurt Vilja (zvukař)

(*1921) Börje Lampenius

(*1919) Kauno Laine (scénárista)

(*1904) Aarne Haapakoski (scénárista)

(*1904) Aarne Haapakoski

(*1929) Marita Nordberg

(*1919) Eddie Stenberg (režisér)

(*1911) Esa Pakarinen

(*1930) Eva Gyldén

(*1930) Veijo Pasanen

(*1929) Veli Palonen

(*1927) Ossi Skurnik

(*1913) Elmer Lahti (střihač)



Tranzitní horoskop (1953)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
3°53’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
22°34’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
23°11’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
2°12’
-(rychlá)
MarsMars:
Váhy
23°55’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Blíženci
16°18’
Býk
11°00’
SaturnSaturn:
Střelec
24°35’
Váhy
26°15’
UranUran:
Beran
9°37’
Rak
16°44’
NeptunNeptun:
Panna
2°18’
Váhy
23°43’
PlutoPluto:
Rak
19°31’
Lev
22°56’
S.UzelS.Uzel:
Býk
13°59’
Vodnář
14°03’
Černá LunaLilith:
Kozoroh
14°17’
Panna
0°56’
CheirónCheirón:
Býk
13°43’
Kozoroh
13°39’

Dnes se narodili
Velká Británie Alec Guinness
(*1914) herec

Francie Serge Gainsbourg
(*1928) herec, režisér, zpěvák, skladatel

Německo Michael Fassbender
(*1977) herec

Itálie Giacomo Casanova
(*1725) kněz, spisovatel, intrikán, špión a diplomat

Dánsko Hans Christian Andersen
(*1805) největší evropský pohádkář


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Eddie Murphy
(*1961) herec, scénárista, režisér, zpěvák

Spojené státy Alec Baldwin
(*1958) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Marlon Brando
(*1924) herec

Spojené státy Doris Day
(*1922) herečka

Spojené státy Jennie Garth
(*1972) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Boris Hybner
(*1941 - 2016) mim, herec, režisér, scenárista, pedagog

Polsko papež Jan Pavel II.
(*1920 - 2005) 264. papež

Spojené státy Samuel F. B. Morse
(*1791 - 1872) vynálezce morseovy abecedy a telegrafu, sochař, malíř

Irsko Milo O'Shea
(*1926 - 2013) herec

Německo Paul Heyse
(*1830 - 1914) básník, prozaik, dramatik a překladatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »