vahy

Rita Elmgren
(1953): Rantasalmen sulttaani

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Helsinky
Země:
Věk:
† 73 let
Úmrtí:
Povolání:
herečka
Rita Elmgren - Film: Rantasalmen sulttaani
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1953, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1953 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Rita Elmgren - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Rantasalmen sulttaani":
(*1908) Heimo Lepistö

(*1888) Anton Soini

(*1891) Uuno Montonen

(*1909) Oke Tuuri

(*1902) Siiri Angerkoski

(*1909) Matti Aulos

(*1890) Toivo J. Särkkä (producent)

(*1908) Kalle Peronkoski

(*1916) Olavi Karu (scénárista)

(*1912) Joel Asikainen

(*1912) Kullervo Kalske

(*1909) Marius Raichi (kameraman)

(*1891) Jalmari Parikka

(*1925) Assi Nortia

(*1915) Toivo Kärki (hudební skladatel)

(*1924) Paul Budsko

(*1916) Kauko Käyhkö

(*1920) Aarre Koivisto (scénograf)

(*1924) Kirsti Ortola

(*1914) Veikko Sorsakivi

(*1914) Kurt Vilja (zvukař)

(*1921) Börje Lampenius

(*1919) Kauno Laine (scénárista)

(*1904) Aarne Haapakoski (scénárista)

(*1904) Aarne Haapakoski

(*1929) Marita Nordberg

(*1919) Eddie Stenberg (režisér)

(*1911) Esa Pakarinen

(*1930) Eva Gyldén

(*1930) Veijo Pasanen

(*1929) Veli Palonen

(*1927) Ossi Skurnik

(*1913) Elmer Lahti (střihač)



Tranzitní horoskop (1953)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
3°53’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
22°34’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
23°11’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
2°12’
-(rychlá)
MarsMars:
Váhy
23°55’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Blíženci
16°18’
Býk
11°00’
SaturnSaturn:
Střelec
24°35’
Váhy
26°15’
UranUran:
Beran
9°37’
Rak
16°44’
NeptunNeptun:
Panna
2°18’
Váhy
23°43’
PlutoPluto:
Rak
19°31’
Lev
22°56’
S.UzelS.Uzel:
Býk
13°59’
Vodnář
14°03’
Černá LunaLilith:
Kozoroh
14°17’
Panna
0°56’
CheirónCheirón:
Býk
13°43’
Kozoroh
13°39’

Dnes se narodili
Spojené státy Kevin Costner
(*1955) herec, režisér, zpěvák, skladatel

Velká Británie Cary Grant
(*1904) herec

Spojené státy Danny Kaye
(*1911) herec

Spojené státy Oliver Hardy
(*1892) herec

Velká Británie John Boorman
(*1933) scénárista, režisér


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Tippi Hedren
(*1930) herečka, modelka, aktivistka

Spojené státy Dolly Parton
(*1946) herečka, zpěvačka

Spojené státy Janis Joplin
(*1943) zpěvačka, kytaristka

Spojené státy Edgar Allan Poe
(*1809) spisovatel, básník, literární kritik

Velká Británie James Watt
(*1736) mechanik, vynálezce a fyzik


Výročí úmrtí dnes mají
Indie Rudyard Kipling
(*1865 - 1936) básník, prozaik, novinář

Spojené státy Joan London
(*1901 - 1971) spisovatelka, dcera spisovatele Jacka Londona

Česká republika Václav Borovička
(*1925 - 1996) dramaturg, scénárista, režisér

Spojené státy John Tyler
(*1790 - 1862) 10. prezident usa

Velká Británie Cecil Beaton
(*1904 - 1980) anglický módní a portrétní fotograf



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »