Uuno Montonen wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Uuno Montonen
(Uuno Konstantin Montonen)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Viipuri
Země:
Věk:
† 81 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Uuno Montonen - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
21.5.1891 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Uuno Montonen 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Uuno Montonen
datum narození 21.5.1891
(herec, instagram)

Uuno Montonen - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1970) - Veijo Meren tarinoita (TV seriál)
(1969) - Elävä ruumis
(1967) - Kabaree Fantasia
(1967) - Kunnon sotamies Svejkin seikkailuja (TV seriál)
(1967) - Elokuva jalostavasta rakkaudesta
(1966) - Iso keikka
(1966) - Anatol (TV seriál)
(1965) - Woyzeck
(1965) - Teatterituokio: Avioerotuomari
(1964) - Tuulensuun tuvassa (TV seriál)
(1963) - Turkasen tenava!
(1962) - Kaverukset (TV seriál)
(1962) - Älä nuolase...
(1961) - Tulipunainen kyyhkynen
(1961) - Kultainen vasikka
(1960) - Skandaali tyttökoulussa
(1959) - Pekka ja Pätkä mestarimaalareina
(1959) - Kohtalo tekee siirron
(1958) - Sven Tuuva
(1958) - Pekka ja Pätkä Suezilla
(1958) - Pekka ja Pätkä miljonääreinä
(1958) - Murheenkryynin poika
(1958) - Asessorin naishuolet
(1957) - Risti ja liekki
(1957) - Pekka ja Pätkä salapoliiseina
(1957) - Pekka ja Pätkä ketjukolarissa
(1957) - Nummisuutarit
(1957) - Herra Sotaministeri
(1956) - Tyttö tuli taloon
(1956) - Muuan sulhasmies
(1955) - Tähtisilmä
(1955) - Pekka ja Pätkä puistotäteinä
(1955) - Pekka ja Pätkä pahassa pulassa
(1955) - Pastori Jussilainen
(1955) - Onni etsii asuntoa
(1955) - Nukkekauppias ja kaunis Lilith
(1954) - Onnelliset
(1954) - Minä soitan sinulle illalla
(1954) - Kunnioittaen
(1954) - Kovanaama
(1954) - Kasarmin tytär
(1954) - Hei, rillumarei!
(1953) - Se alkoi sateessa
(1953) - Rantasalmen sulttaani
(1953) - Me tulemme taas
(1952) - Yhden yön hinta
(1952) - Tervetuloa aamukahville eli tottako toinenkin puoli?
(1952) - Silmät hämärässä
(1952) - Lännen lokarin veli
(1952) - Kuollut mies kummittelee
(1952) - Kulkurin tyttö
(1952) - Komppanian neropatit
(1949) - Prinsessa Ruusunen
(1949) - Pikku pelimannista viulun kuninkaaksi
(1949) - Orpopojan valssi
(1949) - Jossain on railo
(1949) - Aaltoska orkaniseeraa
(1948) - Sankari kuin sankari
(1948) - Laitakaupungin laulu
(1948) - Hormoonit valloillaan
(1947) - Hedelmätön puu
(1946) - Nuoruus sumussa
(1946) - Kultainen kynttilänjalka
(1945) - Ristikon varjossa
(1945) - Kohtalo johtaa meitä
(1945) - En ole kreivitär
(1944) - Sylvi
(1944) - "Herra ja ylhäisyys"
(1944) - Erehtyneet sydämet
(1943) - Synnitön lankeemus
(1943) - Nuoria ihmisiä
(1943) - Neiti Tuittupää
(1943) - Katariina ja Munkkiniemen kreivi
(1942) - Onni pyörii
(1942) - Kuollut mies rakastuu
(1941) - Kulkurin valssi
(1940) - Lapseni on minun
(1940) - Herra johtajan "harha-askel"
(1940) - Eulalia-täti
(1940) - Anu ja Mikko
(1939) - Takki ja liivit pois!
(1939) - Pikku pelimanni
(1939) - Isoviha
(1939) - Halveksittu
(1938) - Tulitikkuja lainaamassa
(1938) - Syyllisiäkö?
(1938) - Laivan kannella
(1937) - Lapatossu
(1937) - Kuriton sukupolvi
(1937) - Děvče z venkova
(1937) - Asessorin naishuolet
(1936) - Onnenpotku
(1936) - Mieheke
(1936) - Kaikenlaisia vieraita
(1935) - Syntipukki
(1934) - Minä ja ministeri
(1934) - Helsingin kuuluisin liikemies
(1932) - Olenko minä tullut haaremiin!
(1931) - Tukkipojan morsian
(1931) - Rovastin häämatkat
(1931) - Aatamin puvussa... ja vähän Eevankin
(1930) - Kajastus
(1929) - Meidän poikamme

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...


Jasan

Jasan

Keltský horoskop
Člověk narozený pod vládou Jasanu mívá zpravidla v životě štěstí, neboť patří mezi ty připravené, kterým štěstí přeje. Lidé Jasanu bývají pevní, ctižádostiví a velmi schopní. Vytčeného cíle dosahují zejména díky svým dobrým organizačním schopnostem a praktické předvídavosti.

NUMEROLOGIE
21

21. den - Pochopení

Numerologie - den narození
Tato osoba má velký potenciál. Je citlivá, laskavá a tolerantní. Snaží se pochopit druhé. Je tvořivá a může pracovat v širokém okruhu činností. Je společenská a diplomatická.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 21.5.1891 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Uuno Montonen 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Uuno Montonen - herec

se narodil 21.5.1891 ve městě Viipuri
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Uuno Montonen

Dnes se narodili
Velká Británie Bob Hoskins
(*1942) herec, režisér

Česká republika Pavel Trávníček
(*1950) herec, moderátor

Spojené státy Hillary Clinton
(*1947) senátorka usa, kandidátka na prezidentský post v usa

Francie Georges Danton
(*1759) francouzský právník a politik

Velká Británie Cary Elwes
(*1962) herec


Uuno Montonen
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
0°06’
 
LunaLuna:
Štír
3°21’
 
MerkurMerkur:
Býk
14°13’
R
VenušeVenuše:
Beran
28°37’
 
MarsMars:
Blíženci
21°13’
 
JupiterJupiter:
Ryby
14°37’
 
SaturnSaturn:
Panna
10°23’
 
UranUran:
Váhy
28°07’
R
NeptunNeptun:
Blíženci
6°15’
 
PlutoPluto:
Blíženci
7°11’
 
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
5°46’
R
Černá LunaLilith:
Panna
13°52’
 
CheirónCheirón:
Lev
0°17’
 
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
2xZeměZemě
7xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Itálie Roberto Benigni
(*1952) herec, scénárista, režisér

Velká Británie John Cleese
(*1939) herec, komik, spisovatel, člen skupiny Monty Python

Spojené státy Roy Lichtenstein
(*1923) umělec, malíř a sochař popartu

Singapur Vanessa Mae
(*1978) houslistka, zpěvačka

Česká republika Václav Noid Bárta
(*1980) herec, zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika František Filipovský
(*1907 - 1993) herec, dabér

Česká republika Miloslav Švandrlík
(*1932 - 2009) spisovatel

Česká republika Irena Kačírková
(*1925 - 1985) herečka

Itálie Carlo Collodi
(*1826 - 1890) italský novinář a spisovatel

Spojené státy Jerry Haynes
(*1927 - 2011) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »