vahy

Rita Elmgren
(1955): Rakkaus kahleissa

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Helsinky
Země:
Věk:
† 73 let
Úmrtí:
Povolání:
herečka
Rita Elmgren - Film: Rakkaus kahleissa
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1955, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1955 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Rita Elmgren - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Rakkaus kahleissa":
(*1928) Åke Lindman

(*1888) Anton Soini

(*1890) Toivo J. Särkkä (producent)

(*1899) Eino Kaipainen

(*1907) Arvo Kuusla

(*1916) Kauko Kokkonen

(*1910) Annikki Linnoila

(*1912) Vilho Ruuskanen

(*1911) Paavo Hukkinen

(*1888) Fiinu Autio

(*1891) Jalmari Parikka

(*1920) Aarre Koivisto (scénograf)

(*1917) William Markus (režisér)

(*1929) Pentti Siimes

(*1915) Uljas Kandolin

(*1913) Arvi Järvinen

(*1915) Erik Westerberg (scénárista)

(*1927) Martti Romppanen

(*1919) Kauno Laine (kameraman)

(*1924) Kai Lappalainen

(*1911) Pentti Irjala

(*1925) Juhani Kumpulainen

(*1924) Marjatta Kallio

(*1916) Einar Englund (hudební skladatel)

(*1933) Pirjo Vaasti

(*1929) Veli Palonen

(*1929) Aimo Hiltunen

(*1925) Eero Kosteikko

(*1913) Elmer Lahti (střihač)



Tranzitní horoskop (1955)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
3°53’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
22°34’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
23°11’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
2°12’
-(rychlá)
MarsMars:
Váhy
23°55’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Blíženci
16°18’
Rak
26°47’
SaturnSaturn:
Střelec
24°35’
Štír
18°23’
UranUran:
Beran
9°37’
Rak
26°18’
NeptunNeptun:
Panna
2°18’
Váhy
28°00’
PlutoPluto:
Rak
19°31’
Lev
26°31’
S.UzelS.Uzel:
Býk
13°59’
Kozoroh
5°23’
Černá LunaLilith:
Kozoroh
14°17’
Štír
22°26’
CheirónCheirón:
Býk
13°43’
Kozoroh
27°44’

Dnes se narodili
Spojené státy Kristen Stewart
(*1990) herečka

Spojené státy Dennis Quaid
(*1954) herec, scénárista, režisér

Česká republika Vlasta Burian
(*1891) herec, divadelní ředitel, sportovec

Francie Jean-Paul Belmondo
(*1933) herec

Spojené státy Jesse McCartney
(*1987) herec, zpěvák, model, textař


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Steven Seagal
(*1952) herec, režisér

Švédsko Max von Sydow
(*1929) herec

Česká republika Jaroslava Obermaierová
(*1946) herečka

Egypt Omar Sharif
(*1932) herec

Česko-Slovensko Zdeněk Pohlreich
(*1957) šéfkuchař, gastronom, moderátor, podnikatel


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Sidney Lumet
(*1924 - 2011) režisér, herec, scenárista, producent, spisovatel

Česká republika Egon Bondy
(*1930 - 2007) básník, filosof, inspirátor českého undergroundu

Velká Británie D. G. Rossetti
(*1828 - 1882) anglický malíř a básník italského původu

Spojené státy Frank Lloyd Wright
(*1867 - 1959) jeden z nejvýznamnějších amerických architektů

Česká republika Jiří Ornest
(*1946 - 2017) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »