Arvo Kuusla wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Arvo Kuusla
(Arvo Armas Granlund)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Pyhäjärvi Ul
Země:
Věk:
† 53 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Arvo Kuusla - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
19.4.1907 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Arvo Kuusla 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Arvo Kuusla
datum narození 19.4.1907
(herec, instagram)

Arvo Kuusla - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1960) - Omyl komisaře Palmua
(1960) - Oho, sanoi Eemeli
(1960) - Myöhästynyt hääyö
(1960) - Isaskar Keturin ihmeelliset seikkailut
(1960) - Děvče zasněžených lesů
(1959) - Taas tapaamme Suomisen perheen
(1959) - Kovaa peliä Pohjolassa
(1959) - Kohtalo tekee siirron
(1958) - Sven Tuuva
(1958) - Pekka ja Pätkä Suezilla
(1958) - Murheenkryynin poika
(1958) - Autuas eversti
(1957) - 1918
(1957) - Vihdoinkin hääyö...
(1957) - Pikku Ilona ja hänen karitsansa
(1957) - Pekka ja Pätkä ketjukolarissa
(1957) - Herra Sotaministeri
(1955) - Veteraanin voitto
(1955) - Rakkaus kahleissa
(1955) - Rakas lurjus
(1955) - Pekka ja Pätkä puistotäteinä
(1955) - Pekka ja Pätkä pahassa pulassa
(1955) - Pastori Jussilainen
(1955) - Nukkekauppias ja kaunis Lilith
(1955) - Neznámý voják
(1955) - Neiti talonmies
(1955) - Kukonlaulusta kukonlauluun
(1955) - Kiinni on ja pysyy
(1955) - Kaunis Kaarina
(1954) - Ryyppy
(1954) - Morsiusseppele
(1954) - Majuri maantieltä
(1954) - Kaksi vanhaa tukkijätkää
(1954) - Hilman päivät
(1954) - Hei, rillumarei!
(1953) - Takaisin yhteiskuntaan
(1953) - Se alkoi sateessa
(1953) - Pekka Puupää kesälaitumilla
(1951) - Kvinnan bakom allt
(1950) - Tanssi yli hautojen
(1950) - Hallin Janne
(1946) - Loviisa, Niskavuoren nuori emäntä
(1945) - Tähtireportterit tulevat
(1945) - Ristikon varjossa
(1945) - Nokea ja kultaa
(1945) - En ole kreivitär
(1944) - Nainen on valttia
(1944) - Ballaadi
(1943) - Valkoiset ruusut
(1943) - Tyttö astuu elämään
(1943) - Tuomari Martta
(1943) - Suomisen taiteilijat
(1943) - Nuoria ihmisiä
(1943) - Hevoshuijari
(1942) - Onni pyörii
(1942) - Niin se on, poijaat!
(1941) - Suomisen perhe
(1941) - Onnellinen ministeri
(1941) - Kulkurin valssi
(1941) - Kaivopuiston kaunis Regina
(1940) - Tavaratalo Lapatossu & Vinski
(1940) - Serenaadi sotatorvella
(1940) - Runon kuningas ja muuttolintu
(1940) - Melodie mládí
(1939) - Sedm bratří
(1939) - Jumalan tuomio
(1939) - Helmikuun manifesti
(1939) - Eteenpäin - elämään
(1938) - Rykmentin murheenkryyni
(1937) - Mies Marseillesta
(1936) - Vaimoke
(1936) - Mieheke

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Koza

Koza (Oheň)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Javor

Javor

Keltský horoskop
Nejvýraznějšími rysy lidí zrozených pod vládou Javoru je vysoká inteligence, neobyčejná paměť a schopnost hledat a nacházet originální řešení tam, kde jiní ztroskotávají. Lidé Javoru se dobře cítí ve vedoucím postavení, neboť se vyznačují přirozenou autoritou, velkými ambicemi a jistou osobní hrdostí. Snadno se dokáží nadchnout pro nové věci a lehce získávají pro věc i ostatní, sami však většinou nedokáží své nápady dotáhnout do konce.

NUMEROLOGIE
19

19. den - Účastenství

Numerologie - den narození
Má velkou sílu a elán. Je moudrá, chápavá a účastná. Je intelektuálně založená. Je trpělivá a snaží se vyhovět žádostem druhých. V milostných vztazích je oddaná. Chce porozumět partnerovi a je velkorysá. Vášnivě ochraňuje rodinu.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 19.4.1907 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Arvo Kuusla 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Arvo Kuusla - herec

se narodil 19.4.1907 ve městě Pyhäjärvi Ul
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Arvo Kuusla

Dnes se narodili
Velká Británie Deborah Kerr
(*1921) herečka

Itálie Monica Bellucci
(*1964) herečka, módná návrhárka

Spojené státy Fran Drescher
(*1957) herečka, scénáristka, bavička, aktivistka

Spojené státy Truman Capote
(*1924) spisovatel, herec a novinář

Francie Marion Cotillard
(*1975) herečka, zpěvačka


Arvo Kuusla
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
28°16’
 
LunaLuna:
Rak
13°29’
 
MerkurMerkur:
Beran
1°12’
 
VenušeVenuše:
Ryby
20°29’
 
MarsMars:
Kozoroh
7°54’
 
JupiterJupiter:
Rak
5°07’
 
SaturnSaturn:
Ryby
22°30’
 
UranUran:
Kozoroh
12°42’
R
NeptunNeptun:
Rak
10°03’
 
PlutoPluto:
Blíženci
22°04’
 
S.UzelS.Uzel:
Rak
28°03’
R
Černá LunaLilith:
Rak
1°18’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
17°36’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
2xZeměZemě
1xVzduchVzduch
7xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Irsko Richard Harris
(*1930) herec

Velká Británie Julie Andrews
(*1935) herečka, zpěvačka, spisovatelka

Česká republika Jiří Suchý
(*1931) skladatel, hudebník, textař, spisovatel, básník, výtvarník, grafik, divadelník

Velká Británie Rupert Friend
(*1981) herec

Česká republika Nina Jiránková
(*1927) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy James Dean
(*1931 - 1955) herec

Česká republika Miloš Macourek
(*1926 - 2002) režisér, dramatik, básník, filmový scenárista, autor pohádkových próz

Francie Georges Ernest Boulanger
(*1837 - 1891) francouzský generál a významný politik 90

Německo Oswald Mathias Ungers
(*1926 - 2007) architekt

Německo Simone Signoret
(*1921 - 1985) herečka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »