vahy

Rita Elmgren
(1959): Music, music, music

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Helsinky
Země:
Věk:
† 73 let
Úmrtí:
Povolání:
herečka
Rita Elmgren - Film: Music, music, music
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1959, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1959 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Rita Elmgren - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Music, music, music":
(*1920) Aarno Walli (režisér)

(*1936) Seija Lampila

(*1933) Jukka Virtanen (režisér)

(*1922) Erik Lindström

(*1921) Onni Gideon

(*1937) Lasse Liemola

(*1930) Helena Siltala

(*1928) Sauvo Puhtila

(*1910) Peanuts Holland

(*1925) Benny Bailey

(*1934) Wiola Talvikki

(*1924) Putte Wickman

(*1931) Jørgen Petersen

(*1920) Charlie Norman

(*1936) Siw Malmkvist



Tranzitní horoskop (1959)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
3°53’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
22°34’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
23°11’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
2°12’
-(rychlá)
MarsMars:
Váhy
23°55’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Blíženci
16°18’
Štír
24°03’
SaturnSaturn:
Střelec
24°35’
Střelec
29°31’
UranUran:
Beran
9°37’
Lev
15°39’
NeptunNeptun:
Panna
2°18’
Štír
6°34’
PlutoPluto:
Rak
19°31’
Panna
4°03’
S.UzelS.Uzel:
Býk
13°59’
Váhy
18°01’
Černá LunaLilith:
Kozoroh
14°17’
Býk
5°01’
CheirónCheirón:
Býk
13°43’
Vodnář
19°47’

Dnes se narodili
Spojené státy Sidney Poitier
(*1927) herec

Spojené státy Cindy Crawford
(*1966) herečka, modelka

Spojené státy Kurt Cobain
(*1967) kytarista, zpěvák Nirvany

Barbados Rihanna
(*1988) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, tanečnice

Česká republika Ivana Trump
(*1949) modelka, milionářka


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy William Baldwin
(*1963) herec

Velká Británie Alan Rickman
(*1946) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Jennifer Love Hewitt
(*1979) herečka, zpěvačka, režisérka, tanečnice, scénáristka, textařka

Česká republika Bohumil Švarc st.
(*1926) herec, dabér, voiceover, rozhlasový hlasatel

Česká republika Hana Vagnerová
(*1983) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Rakousko Josef ll.
(*1741 - 1790) římskoněmecký císař

Francie Gérard Calvi
(*1922 - 2015) hudební skladatel

Švýcarsko Ernest Ansermet
(*1883 - 1969) dirigent, hudebník

Německo Otto Bartning
(*1883 - 1959) architekt

Francie Maurice Blanchot
(*1907 - 2003) francouzský spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »