vodnar

Robin Thomas
(1983): Svengali

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Pittsfield, Massachusetts
Země:
Věk:
71 let
Povolání:
herec
Robin Thomas - Film: Svengali
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1983, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1983 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Robin Thomas - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Dreamland
(2016) - Delirium
(2015) - Minkow
(2015) - Babysitter
(2014) - Ve spárech minulosti
(2013) - Pacific Rim - Útok na Zemi
(2013) - Cleaners (TV seriál)
(2012) - A Green Story
(2011) - Záměna (TV seriál)
(2011) - The Pool Boys
(2011) - Franklin a Bash (TV seriál)
(2010) - Změna je život (TV seriál)
(2010) - Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
(2010) - Bones
(2008) - 90210: Nová generace (TV seriál)
(2007) - Za svitu měsíce (TV seriál)
(2005) - Novou cestou
(2005) - Just Legal (TV seriál)
(2005) - Jane Doeová: Deklarace nezávislosti
(2004) - Dr. House (TV seriál)
(2003) - Nezvěstný syn
(2002) - Zloději času
(2002) - Rockerky
(2002) - Drama v pensylvánském dole
(2001) - Městečko Halloween 2: Kalabarova pomsta
(2000) - More Dogs Than Bones
(2000) - Kandidáti
(1999) - Horse Sense
(1998) - Skandál Bulworth
(1998) - Městečko Halloween
(1998) - Manželství s nepřítelem
(1997) - Prodavač iluzí
(1997) - High Stakes
(1996) - Chameleon
(1996) - Color Me Perfect
(1996) - Amityville: Dollhouse
(1995) - Jade
(1995) - An Element of Truth
(1993) - Without Warning: Terror in the Towers
(1993) - The Mommies (TV seriál)
(1993) - Mladej a já
(1993) - For the Love of My Child: The Anissa Ayala Story
(1992) - Citizen Cohn
(1991) - Případ doktorky Willisové
(1990) - Vzpomínky na vraždu
(1990) - Vítej doma, Roxy Carmichaelová
(1990) - Schůzky se smrtí
(1989) - Noc mrtvých
(1988) - Who Gets the Friends?
(1988) - Baby Boom (TV seriál)
(1987) - Summer School
(1987) - Haunted by Her Past
(1986) - Ohledně minulé noci
(1986) - Matlock: Diary of a Perfect Murder
(1986) - A Fighting Choice
(1984) - Who's the Boss? (TV seriál)
(1983) - Svengali
(1964) - Another World (TV seriál)
Spoluherci ve filmu "Svengali":
(*1962) Jodie Foster

(*1958) Holly Hunter

(*1932) Peter O'Toole

(*1931) Anthony Harvey (režisér)

(*1947) David Allen Brooks

(*1933) John Barry (hudební skladatel)

(*1939) Elizabeth Ashley

(*1956) Stuart Charno



Tranzitní horoskop (1983)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Vodnář
23°27’
-(rychlá)
LunaLuna:
Lev
11°06’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
4°56’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
7°38’
-(rychlá)
MarsMars:
Ryby
0°35’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Kozoroh
19°57’
Střelec
1°16’
SaturnSaturn:
Panna
3°32’
Štír
2°56’
UranUran:
Blíženci
26°41’
Střelec
6°57’
NeptunNeptun:
Váhy
14°58’
Střelec
27°15’
PlutoPluto:
Lev
15°11’
Váhy
29°14’
S.UzelS.Uzel:
Beran
29°11’
Rak
3°49’
Černá LunaLilith:
Ryby
23°01’
Kozoroh
21°34’
CheirónCheirón:
Střelec
7°56’
Býk
23°09’

Dnes se narodili
Spojené státy Kristen Stewart
(*1990) herečka

Spojené státy Dennis Quaid
(*1954) herec, scénárista, režisér

Česká republika Vlasta Burian
(*1891) herec, divadelní ředitel, sportovec

Francie Jean-Paul Belmondo
(*1933) herec

Spojené státy Jesse McCartney
(*1987) herec, zpěvák, model, textař


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Steven Seagal
(*1952) herec, režisér

Švédsko Max von Sydow
(*1929) herec

Česká republika Jaroslava Obermaierová
(*1946) herečka

Egypt Omar Sharif
(*1932) herec

Česko-Slovensko Zdeněk Pohlreich
(*1957) šéfkuchař, gastronom, moderátor, podnikatel


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Sidney Lumet
(*1924 - 2011) režisér, herec, scenárista, producent, spisovatel

Česká republika Egon Bondy
(*1930 - 2007) básník, filosof, inspirátor českého undergroundu

Velká Británie D. G. Rossetti
(*1828 - 1882) anglický malíř a básník italského původu

Spojené státy Frank Lloyd Wright
(*1867 - 1959) jeden z nejvýznamnějších amerických architektů

Česká republika Jiří Ornest
(*1946 - 2017) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »