Holly Hunter wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Holly Hunter
(Holly P. Hunter)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Conyers, Georgie
Země:
Věk:
64 let
Povolání:
herečka

Holly Hunter - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
20.3.1958 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Holly Hunter 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
Holly Hunter
datum narození 20.3.1958
(herečka, instagram)

Holly Hunter - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Weightless
(2016) - Breakable You
(2016) - Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti
(2015) - Knight of Cups
(2014) - The 20th Annual Screen Actors Guild Awards
(2014) - Manglehorn
(2013) - Trespassing Bergman
(2013) - Na jezeře (TV seriál)
(2013) - Hříšná cesta do ráje
(2013) - Bonnie and Clyde: Dead and Alive (TV seriál)
(2012) - Na dno nás nedostanete
(2012) - Jackie
(2011) - Portraits in Dramatic Time
(2008) - Speechless
(2007) - Božská mrcha (TV seriál)
(2005) - Zmražená pojistka
(2005) - Nine Lives
(2004) - 76. Annual Academy Awards
(2004) - Tavis Smiley
(2004) - Úžasňákovi
(2004) - Malá černá skříňka
(2003) - 75. Annual Academy Awards
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Tribeca Film Festival Presents
(2003) - Rock That Uke
(2003) - Once Upon a Time in Utah, Sundance
(2003) - Třináctka
(2003) - Muž, který zabil
(2002) - Eco Challenge Nový Zéland
(2002) - Searching for Debra Winger
(2002) - Festival Pass with Chris Gore (TV seriál)
(2002) - Půlnoční míle
(2001) - Intimate Portrait: Holly Hunter
(2001) - Abraham and Mary Lincoln: A House Divided (TV seriál)
(2001) - Když Billie porazila Bobbyho
(2001) - Festival v Cannes
(2000) - Down from the Mountain
(2000) - The Coen Brothers
(2000) - Harlanská válka
(2000) - Časový kód
(2000) - Bratříčku, kde jsi?
(1999) - The Directors (TV seriál)
(1999) - Rivalové
(1999) - Jesus' Son
(1999) - Co vlastně ženy chtějí?
(1998) - Polibek
(1997) - The 49th Annual Primetime Emmy Awards
(1997) - Extra život
(1996) - Crash
(1995) - The Way West
(1995) - Vraždy podle předlohy
(1995) - Domů na svátky
(1994) - The 66th Annual Academy Awards
(1994) - The 46th Annual Primetime Emmy Awards
(1993) - The 45th Annual Primetime Emmy Awards
(1993) - In the Wild (TV seriál)
(1993) - Piano
(1993) - Nepochybně pravdivá dobrodružství údajné texaské vražedkyně
(1993) - Firma
(1992) - Zamilovaná
(1991) - Jednou dokola
(1989) - The 41st Annual Primetime Emmy Awards
(1989) - Roe vs. Wade
(1989) - Navždy
(1989) - Královna krásy
(1989) - Animal Behavior
(1987) - Vysíláme zprávy
(1987) - Shromáždění starých mužů
(1987) - Potíže s Arizonou
(1987) - End of the Line
(1984) - Zbytečná krutost
(1984) - With Intent to Kill
(1984) - Odpolední směna
(1983) - An Uncommon Love
(1983) - Svengali
(1981) - Žár
Holly Hunter - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1959) Janusz Kaminski - manžel
Další partnerské vztahy:
(*1954) Arliss Howard

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Pes

Pes (Země)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Lípa

Lípa

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Lípy dosahují svých životních cílů poměrně rychle a snadno. Těžko říci čím to je, prostě mívají štěstí. Přitom sami mívají sklon k pohodlnosti a snaží se zařídit si pokud možno bezproblémový život. Vždy a za všech okolností se vyhýbají konfliktním situacím, nikdy nejdou do přímého střetu. Jsou to lidé kompromisu, mnohdy jsou ochotni k velkým ústupkům, jen aby si nekomplikovali život.

NUMEROLOGIE
20

20. den - Intuice

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, oddaná a laskavá. Pro tuto osobu je velmi důležitý partner. Milostný vztah hraje vážnou roli. Je trpělivá. Potřebuje lásku a něhu. Hledá harmonii.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 20.3.1958 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Holly Hunter 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Holly Hunter - herečka

se narodila 20.3.1958 ve městě Conyers, Georgie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Holly Hunter

Dnes se narodili
Česká republika Iva Janžurová
(*1941) herečka

Česká republika Petr Brukner
(*1943) herec

Uruguay Natalia Oreiro
(*1977) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, moderátorka

Velká Británie Nicholas Winton
(*1909) makléř, humanitární pracovník, zachránce 669 převážně židovských dětí

Spojené státy Malcolm X
(*1925) herec


Holly Hunter
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
29°22’
 
LunaLuna:
Beran
0°21’
 
MerkurMerkur:
Beran
14°35’
 
VenušeVenuše:
Vodnář
14°46’
 
MarsMars:
Vodnář
2°20’
 
JupiterJupiter:
Štír
0°01’
R
SaturnSaturn:
Střelec
25°30’
 
UranUran:
Lev
7°49’
R
NeptunNeptun:
Štír
4°17’
R
PlutoPluto:
Panna
0°23’
R
S.UzelS.Uzel:
Štír
3°13’
R
Černá LunaLilith:
Beran
3°12’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
20°25’
 
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
1xZeměZemě
2xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy James Stewart
(*1908) herec

Spojené státy Cher
(*1946) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, textařka

Spojené státy Busta Rhymes
(*1972) rapper

Velká Británie Joe Cocker
(*1944) zpěvák

Česká republika Petr Kellner
(*1964) podnikatel, nejbohatší Čech


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Ronald Colman
(*1891 - 1958) herec

Spojené státy Jacqueline Kennedy Onassis
(*1929 - 1994) první dáma USA

Slovensko Samo Chalupka
(*1812 - 1883) spisovatel, básník, evangelický kněz

Velká Británie John Betjeman
(*1906 - 1984) spisovatel, básník, hlasatel

Spojené státy Nathaniel Hawthorne
(*1804 - 1864) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »