vodnar

Robin Thomas
(1992): Citizen Cohn

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Pittsfield, Massachusetts
Země:
Věk:
71 let
Povolání:
herec
Robin Thomas - Film: Citizen Cohn
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1992, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1992 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Robin Thomas - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Dreamland
(2016) - Delirium
(2015) - Minkow
(2015) - Babysitter
(2014) - Ve spárech minulosti
(2013) - Pacific Rim - Útok na Zemi
(2013) - Cleaners (TV seriál)
(2012) - A Green Story
(2011) - Záměna (TV seriál)
(2011) - The Pool Boys
(2011) - Franklin a Bash (TV seriál)
(2010) - Změna je život (TV seriál)
(2010) - Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
(2010) - Bones
(2008) - 90210: Nová generace (TV seriál)
(2007) - Za svitu měsíce (TV seriál)
(2005) - Novou cestou
(2005) - Just Legal (TV seriál)
(2005) - Jane Doeová: Deklarace nezávislosti
(2004) - Dr. House (TV seriál)
(2003) - Nezvěstný syn
(2002) - Zloději času
(2002) - Rockerky
(2002) - Drama v pensylvánském dole
(2001) - Městečko Halloween 2: Kalabarova pomsta
(2000) - More Dogs Than Bones
(2000) - Kandidáti
(1999) - Horse Sense
(1998) - Skandál Bulworth
(1998) - Městečko Halloween
(1998) - Manželství s nepřítelem
(1997) - Prodavač iluzí
(1997) - High Stakes
(1996) - Chameleon
(1996) - Color Me Perfect
(1996) - Amityville: Dollhouse
(1995) - Jade
(1995) - An Element of Truth
(1993) - Without Warning: Terror in the Towers
(1993) - The Mommies (TV seriál)
(1993) - Mladej a já
(1993) - For the Love of My Child: The Anissa Ayala Story
(1992) - Citizen Cohn
(1991) - Případ doktorky Willisové
(1990) - Vzpomínky na vraždu
(1990) - Vítej doma, Roxy Carmichaelová
(1990) - Schůzky se smrtí
(1989) - Noc mrtvých
(1988) - Who Gets the Friends?
(1988) - Baby Boom (TV seriál)
(1987) - Summer School
(1987) - Haunted by Her Past
(1986) - Ohledně minulé noci
(1986) - Matlock: Diary of a Perfect Murder
(1986) - A Fighting Choice
(1984) - Who's the Boss? (TV seriál)
(1983) - Svengali
(1964) - Another World (TV seriál)
Spoluherci ve filmu "Citizen Cohn":
(*1947) James Woods

(*1950) Daniel von Bargen

(*1955) David Marshall Grant

(*1934) Joseph Bologna

(*1945) Joe Grifasi

(*1936) Frederic Forrest

(*1934) Josef Sommer

(*1926) Lee Grant

(*1924) Pat Hingle

(*1962) Jeffrey Nordling

(*1952) Daniel Hugh Kelly

(*1925) Frank Pierson (režisér)

(*1950) Daniel Benzali

(*1939) Allen Garfield

(*1936) Joe Don Baker

(*1952) Tovah Feldshuh

(*1919) Peter Zinner (střihač)

(*1952) John Finn

(*1955) Thomas Newman (hudební skladatel)

(*1957) David Franzoni (scénárista)

(*1929) Jacqueline Kennedy Onassis

(*1934) Ed Flanders

(*1929) John McMartin

(*1908) Lyndon B. Johnson

(*1880) Douglas MacArthur



Tranzitní horoskop (1992)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Vodnář
23°27’
-(rychlá)
LunaLuna:
Lev
11°06’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
4°56’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
7°38’
-(rychlá)
MarsMars:
Ryby
0°35’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Kozoroh
19°57’
Panna
14°37’
SaturnSaturn:
Panna
3°32’
Vodnář
5°54’
UranUran:
Blíženci
26°41’
Kozoroh
13°42’
NeptunNeptun:
Váhy
14°58’
Kozoroh
16°14’
PlutoPluto:
Lev
15°11’
Štír
22°06’
S.UzelS.Uzel:
Beran
29°11’
Kozoroh
9°46’
Černá LunaLilith:
Ryby
23°01’
Kozoroh
27°46’
CheirónCheirón:
Střelec
7°56’
Lev
8°17’

Dnes se narodili
Spojené státy Kristen Stewart
(*1990) herečka

Spojené státy Dennis Quaid
(*1954) herec, scénárista, režisér

Česká republika Vlasta Burian
(*1891) herec, divadelní ředitel, sportovec

Francie Jean-Paul Belmondo
(*1933) herec

Spojené státy Jesse McCartney
(*1987) herec, zpěvák, model, textař


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Steven Seagal
(*1952) herec, režisér

Švédsko Max von Sydow
(*1929) herec

Česká republika Jaroslava Obermaierová
(*1946) herečka

Egypt Omar Sharif
(*1932) herec

Česko-Slovensko Zdeněk Pohlreich
(*1957) šéfkuchař, gastronom, moderátor, podnikatel


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Sidney Lumet
(*1924 - 2011) režisér, herec, scenárista, producent, spisovatel

Česká republika Egon Bondy
(*1930 - 2007) básník, filosof, inspirátor českého undergroundu

Velká Británie D. G. Rossetti
(*1828 - 1882) anglický malíř a básník italského původu

Spojené státy Frank Lloyd Wright
(*1867 - 1959) jeden z nejvýznamnějších amerických architektů

Česká republika Jiří Ornest
(*1946 - 2017) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »