Lee Grant wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Lee Grant
(Lyova Haskell Rosenthal)

Pohlaví:
Žena
Narození:
31.10. 1926 - 00:15h
Místo:
New York, New York
Země:
  • Slunce: Štír
  • Luna:    Panna
  • ASC:     Lev
  • Životní číslo: 5
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka, režisérka

Lee Grant - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (C)
Datum narození a čas (místní čas):
31.10.1926 - 00:15  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
31.10.1926 - 05:15  
US, New York:
40°42' s.š., 73°59' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Lee Grant 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Lee Grant
datum narození 31.10.1926
(herečka, režisérka, instagram)

Lee Grant - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Reel Herstory: The Real Story of Reel Women
(2005) - The Needs of Kim Stanley
(2005) - Nákupní horečka
(2003) - None Without Sin
(2003) - The John Garfield Story
(2001) - The Omen Legacy
(2001) - Intimate Portrait: Lee Grant
(2001) - Hidden Values: The Movies of the Fifties
(2001) - Mulholland Drive
(2000) - Hollywood, D.C.
(2000) - Dr. T a jeho ženy
(2000) - The Amati Girls
(1998) - 70. Annual Academy Awards
(1998) - Poor Liza
(1996) - Zkouška ohněm
(1996) - Poslední večírek
(1995) - Rod Serling: Submitted for Your Approval
(1994) - Under Heat
(1993) - The 45th Annual Primetime Emmy Awards
(1993) - Bílý tesák (TV seriál)
(1992) - The American Film Institute Salute to Sidney Poitier
(1992) - Icemanovy nahrávky: Rozhovor se zabijákem
(1992) - Earth and the American Dream
(1992) - Osudová láska
(1992) - In My Daughter's Name
(1992) - Citizen Cohn
(1991) - Miracle on 44th Street: A Portrait of the Actors Studio
(1991) - Chraň si svůj život
(1990) - She Said No
(1989) - The Hijacking of the Achille Lauro
(1988) - Hello Actors Studio
(1987) - The Big Town
(1986) - Down and Out in America
(1986) - America Undercover (TV seriál)
(1985) - Sanford Meisner: The American Theatre's Best Kept Secret
(1985) - American Masters (TV seriál)
(1985) - Mussolini: The Untold Story (TV seriál)
(1984) - Učitelé
(1984) - Constance
(1983) - Dočkáme se někdy rána?
(1982) - Thou Shalt Not Kill
(1982) - Návštěvní hodiny
(1982) - Bare Essence
(1981) - Tvář za milión dolarů
(1981) - Charlie Chan a kletba Dračí královny
(1981) - For Ladies Only
(1980) - Panenka pro štěstí
(1979) - You Can't Go Home Again
(1979) - When You Comin' Back, Red Ryder?
(1979) - Backstairs at the White House (TV seriál)
(1978) - A Salute to American Imagination
(1978) - Roj
(1978) - The Good Doctor
(1978) - Don't Ring the Doorbell
(1978) - Damien
(1977) - The Spell
(1977) - Letiště '77
(1976) - Pouť zatracených
(1976) - Perilous Voyage
(1975) - Šampón
(1975) - The Seagull
(1975) - Fay (TV seriál)
(1974) - Dokonalý plán
(1973) - What Are Best Friends For?
(1973) - The Shape of Things
(1973) - Partners in Crime
(1972) - Portnoy's Complaint
(1972) - Lieutenant Schuster's Wife
(1971) - The Neon Ceiling
(1971) - The Last Generation
(1971) - Columbo: Výkupné za mrtvého
(1971) - Apartmá v hotelu Plaza
(1970) - Pan domácí
(1970) - Night Slaves
(1970) - Byl jednou jeden lotr
(1969) - The David Frost Show
(1969) - Zajati vesmírem
(1969) - The Big Bounce
(1968) - Dobrý den, paní Campbellová!
(1967) - V žáru noci
(1967) - Údolí panenek
(1967) - Divorce American Style
(1964) - Terror in the City
(1964) - Peyton Place (TV seriál)
(1963) - Balkón
(1963) - An Affair of the Skin
(1961) - Great Ghost Tales (TV seriál)
(1959) - The World of Sholom Aleichem
(1959) - Uprostřed noci
(1959) - Play of the Week (TV seriál)
(1959) - The Blue Angel
(1955) - Storm Fear
(1951) - Search for Tomorrow (TV seriál)
(1951) - Detektivní příběh

Lee Grant - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2005) - ... A Father... A Son... Once Upon a Time in Hollywood
(2003) - Intimate Portrait: Isabel Sanford
(2002) - Intimate Portrait: Suzanne Pleshette
(2002) - Intimate Portrait: Kristi Yamaguchi
(2002) - Intimate Portrait: Kathy Ireland
(2001) - The Gun Deadlock
(2001) - Intimate Portrait: Sharon Gless
(2001) - Intimate Portrait: Lela Rochon
(2001) - Intimate Portrait: Lee Grant
(2001) - Intimate Portrait: Kim Fields
(2001) - Intimate Portrait: Kelly Ripa
(2001) - Intimate Portrait: Jasmine Guy
(2001) - Intimate Portrait: Genie Francis
(2001) - Intimate Portrait: Betsey Johnson
(2000) - Sidney Poitier: One Bright Light
(2000) - Intimate Portrait: Tipper Gore
(2000) - Intimate Portrait: Teri Garr
(2000) - Intimate Portrait: Swoosie Kurtz
(2000) - Intimate Portrait: Star Jones
(2000) - Intimate Portrait: Park Overall
(2000) - Intimate Portrait: Marlo Thomas
(2000) - Intimate Portrait: Madeline Kahn
(2000) - Intimate Portrait: Linda Dano
(2000) - Intimate Portrait: Kim Cattrall
(2000) - Intimate Portrait: Holly Robinson Peete
(2000) - Intimate Portrait: Florence Griffith Joyner
(2000) - Intimate Portrait: Diane von Fürstenberg
(2000) - The Loretta Claiborne Story
(1999) - Intimate Portrait: Mia Farrow
(1999) - Intimate Portrait: Margot Kidder
(1999) - Intimate Portrait: Liz Tilberis
(1999) - Intimate Portrait: Laura Dern
(1999) - Intimate Portrait: Jessica Tandy
(1999) - Intimate Portrait: Jane Alexander
(1999) - Intimate Portrait: Cyndi Lauper
(1999) - Intimate Portrait: Betty Friedan
(1998) - Intimate Portrait: Vanessa Redgrave
(1998) - Intimate Portrait: Christine Lahti
(1998) - Intimate Portrait: Gloria Steinem
(1998) - Intimate Portrait: Bella Abzug
(1997) - Say It, Fight It, Cure It
(1994) - Shledání
(1994) - Otázky srdce
(1994) - Jít za hlasem srdce
(1989) - Zůstat spolu
(1989) - No Place Like Home
(1986) - Down and Out in America
(1986) - Nobody's Child
(1985) - Cindy Eller: A Modern Fairy Tale
(1980) - The Willmar 8
(1980) - Tell Me a Riddle
(1973) - The Shape of Things
(1972) - For the Use of the Hall

ASTROLOGIE
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Luna v Panně

Luna v Panně

Luna (Měsíc)
Vaše bezpečí souvisí s pořádkem a přehledností, a to i v oblasti citů, můžete mít touhu uklízet všechno, co je chaotické a neuspořádané. Pěstujte více otevřené tolerantnosti a akceptujte nedokonalosti života.

Ascendent ve Lvu

Ascendent ve Lvu

Ascendent / Descendent
Tento člověk potřebuje uplatňovat svou tvořivost, autoritu a moc. Vyhledává lásku, obdiv, potlesk. U někoho to vede k tomu, že se násilím dere do popředí, chová se výstředně. Obsahem usilování by mělo být stát se samostatnou svébytnou individualitou. Nebezpečím těchto lidí je pýcha. Musí nejdříve vyvinout patřičné úsilí, aby si úctu a obdiv zasloužili.

HOROSKOPY
Tygr

Tygr (Oheň)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Ořešák

Ořešák

Keltský horoskop
Lidé narození pod vládou Ořešáku jsou stejně jako on tvrdí a nepoddajní. Mívají zpravidla velké ambice a za svým cílem dokáží jít velmi vytrvale. Mají dokonalý cit pro strategii a díky své inteligenci dokáží vymýšlet i realizovat plány, na které se jiní lidé neodváží pomyslet ani ve snu. Chybí jim však přizpůsobivost a chybují tam, kde je třeba improvizovat.

NUMEROLOGIE
31

31. den - Motivace

Numerologie - den narození
Tato osoba vyniká vysokou mentální bystrostí. Je nenápadná a ochotná dělat vše pro dosažení úspěchů. Má ráda společnost a je ráda s inteligentními lidmi. Důležitá je komunikace.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 31.10.1926 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Lee Grant 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Lee Grant - herečka, režisérka

se narodila 31.10.1926 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Lee Grant

Dnes se narodili
Spojené státy William Fichtner
(*1956) herec

Spojené státy Bruce Lee
(*1940) mistr a popularizátor bojových umění, herec

Česká republika Ivanka Devátá
(*1935) herečka, spisovatelka

Spojené státy Jimi Hendrix
(*1942) zpěvák, textař, kytarista

Slovensko Alexander Dubček
(*1921) herec


Lee Grant
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Štír
7°01’
3
 
LunaLuna:
Panna
7°09’
1
 
MerkurMerkur:
Štír
29°42’
4
 
VenušeVenuše:
Štír
1°41’
3
 
MarsMars:
Býk
12°40’
9
R
JupiterJupiter:
Vodnář
17°47’
6
 
SaturnSaturn:
Štír
26°08’
4
 
UranUran:
Ryby
26°01’
8
R
NeptunNeptun:
Lev
26°44’
1
 
PlutoPluto:
Rak
15°54’
11
R
S.UzelS.Uzel:
Rak
10°14’
11
R
Černá LunaLilith:
Panna
15°57’
2
 
CheirónCheirón:
Beran
29°29’
9
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Váhy
23°11’
3
Domy:
Lev
23°20’
Vodnář
23°20’
2:
Panna
15°38’
8:
Ryby
15°38’
3:
Váhy
13°05’
9:
Beran
13°05’
Štír
15°59’
Býk
15°59’
5:
Střelec
21°28’
Blíženci
21°28’
6:
Kozoroh
24°36’
Rak
24°36’
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
5xZeměZemě
1xVzduchVzduch
8xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Rak
4°39’
11
Slun./Luna:
Váhy
7°05’
2


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Ed Harris
(*1950) herec, režisér

Polsko Agnieszka Holland
(*1948) režisérka, herečka

Belgie Claude Lévi-Strauss
(*1908) antropolog

Rusko Alexandr Alexandrovič Blok
(*1880) básník, dramatik a esejista

Velká Británie William Blake
(*1757) malíř, básník


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Alexandre Dumas mladší
(*1824 - 1895) scénárista, spisovatel

Spojené státy Harvey Milk
(*1930 - 1978) první otevřeně homosexuální politik San Francisca

Velká Británie Ada Lovelace
(*1815 - 1852) matematička a vynálezkyně strojového programování

Španělsko Isabela Parmská
(*1741 - 1763) dcera vévody z parmy

Spojené státy Eugene O'Neill
(*1888 - 1953) dramatik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »