panna

Sam Neill
(2000): Mise v ohrožení

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Omagh
Země:
Věk:
71 let
Povolání:
herec
Sam Neill - Film: Mise v ohrožení
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2000, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2000 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Sam Neill - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Mystery Ride
(2017) - Freedom Flight
(2016) - Tutankhamun (TV seriál)
(2016) - Tommy's Honour
(2016) - Hunt for the Wilderpeople
(2015) - Why Anzac with Sam Neill (TV seriál)
(2015) - The Dovekeepers (TV seriál)
(2015) - House of Hancock
(2015) - DxM
(2015) - Dcera
(2015) - Backtrack
(2015) - And Then There Were None (TV seriál)
(2014) - Short Poppies (TV seriál)
(2014) - Old School (TV seriál)
(2014) - Fotbalová vášeň
(2014) - Dlouhá cesta dolů
(2013) - River Deep, Mountain High: James Nesbitt in New Zealand
(2013) - Prokletí Midasovy skříňky
(2013) - Plán útěku
(2013) - The Ordained
(2013) - Harry (TV seriál)
(2013) - Peaky Blinders – Gangy z Birminghamu (TV seriál)
(2012) - Navždy spolu
(2012) - Alcatraz (TV seriál)
(2011) - Příběh filmu: Odysea (TV seriál)
(2011) - The Hunter
(2011) - Ledová apokalypsa
(2011) - The Dragon Pearl
(2010) - Legenda o sovích strážcích
(2010) - Happy Town (TV seriál)
(2009) - Under the Mountain
(2009) - Svítání
(2009) - Já jsem ty
(2008) - Odvážný Crusoe (TV seriál)
(2008) - Iron Road
(2008) - Děkan Spanley
(2008) - Barva pleti
(2007) - 5 Second Movies (TV seriál)
(2007) - Tudorovci (TV seriál)
(2007) - Angel
(2006) - The Making of 'Event Horizon'
(2006) - Neodolatelný
(2006) - Merlinův učeň
(2005) - Gelibolu
(2005) - Záhada Bermudského trojúhelníku
(2005) - Mary Bryantová
(2005) - Malá ryba
(2005) - Až na konec světa (TV seriál)
(2004) - Making of 'Wimbledon: The Movie'
(2004) - Wimbledon
(2004) - Stiff
(2004) - Jessica
(2004) - Ano
(2003) - Cizinec
(2002) - Vysoká hra
(2002) - Rváči
(2002) - Leunig: How Democracy Actually Works
(2002) - Leunig Animated
(2002) - Doktor Živago
(2001) - Vesmír (TV seriál)
(2001) - Pravěký krokodýl
(2001) - Numero Bruno
(2001) - Natáčení filmu Jurassic Park III
(2001) - The Dinosaurs of 'Jurassic Park III'
(2001) - Beyond Jurassic Park
(2001) - Na dně oceánu
(2001) - Jurský park 3
(2001) - Člověk v ZOO
(2000) - Rove Live
(2000) - Inside 'The Living Daylights'
(2000) - Sally Hemingsová: Americký skandál
(2000) - Moje matka Frank
(2000) - Mise v ohrožení
(2000) - Kouzelný puding
(1999) - Intimate Portrait: Laura Dern
(1999) - Molokai: The Story of Father Damien
(1999) - Andrew - člen naší rodiny
(1998) - The 50th Annual Primetime Emmy Awards
(1998) - Zaříkávač koní
(1998) - Pomsta bude sladká!
(1998) - Merlin
(1997) - Sněhurka - Příběh hrůzy
(1997) - Horizont události
(1996) - The American Film Institute Salute to Steven Spielberg
(1996) - Chladnokrevně
(1996) - Děti revoluce
(1995) - Cinema of Unease: A Personal Journey by Sam Neill
(1995) - Zapomenuté stříbro
(1995) - Victory
(1995) - Čas smyslnosti
(1994) - Šílenství
(1994) - Nová Kniha džunglí
(1994) - Country Life
(1993) - Sirény
(1993) - Rodinné fotografie
(1993) - Piano
(1993) - Jurský park
(1992) - Rukojmí
(1992) - Potopení lodi Rainbow Warrior
(1992) - Neviditelný na útěku
(1991) - Smrt v Brunswicku
(1991) - One Against the Wind
(1991) - Horečka
(1991) - Až na konec světa
(1990) - Shadow of China
(1990) - Hon na ponorku
(1989) - Úplné bezvětří
(1989) - Francouzská revoluce
(1988) - Výkřik ve tmě
(1988) - Leap of Faith
(1987) - Dobrá manželka
(1987) - Amerika (TV seriál)
(1986) - Strong Medicine
(1986) - For Love Alone
(1985) - Víc než dost
(1985) - Ozbrojený přepad
(1985) - Kane & Abel (TV seriál)
(1984) - Krev těch druhých
(1984) - Děvčata z venkova
(1983) - Reilly: Ace of Spies (TV seriál)
(1983) - Enigma
(1982) - Útočná síla "Z"
(1982) - Ivanhoe
(1981) - Posedlost
(1981) - Omen 3: Poslední střetnutí
(1981) - From a Far Country
(1980) - Lucinda Brayford
(1979) - Moje skvělá kariéra
(1979) - Just Out of Reach
(1979) - The Journalist
(1977) - Sleeping Dogs
(1976) - The Sullivans (TV seriál)
(1975) - Ashes
(1975) - Landfall
(1974) - Telephone Etiquette
(1963) - General Hospital (TV seriál)

Sam Neill - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Sam Neill - Producentská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Mise v ohrožení":
(*1962) Rob Sitch (režisér)

(*1959) Kevin Harrington

(*1982) Jarrod Factor

(*1964) Patrick Warburton

(*1930) Buzz Aldrin

(*1952) Bille Brown

(*1929) John McMartin

(*1975) Matthew Moore



Tranzitní horoskop (2000)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
20°49’
-(rychlá)
LunaLuna:
Panna
16°36’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
4°22’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
23°46’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
20°06’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Štír
22°43’
Beran
25°15’
SaturnSaturn:
Lev
17°21’
Býk
10°23’
UranUran:
Blíženci
26°01’
Vodnář
14°48’
NeptunNeptun:
Váhy
9°48’
Vodnář
3°11’
PlutoPluto:
Lev
14°05’
Střelec
11°27’
S.UzelS.Uzel:
Býk
26°33’
Lev
5°02’
Černá LunaLilith:
Kozoroh
25°12’
Střelec
23°27’
CheirónCheirón:
Štír
6°55’
Střelec
11°37’

Dnes se narodili
Velká Británie Jeremy Irons
(*1948) herec

Česká republika Jan Skopeček
(*1925) herec, dramatik

Česká republika Valérie Zawadská
(*1958) herečka, dabérka

Itálie Alessandra Martines
(*1963) herečka, tanečnice

Česká republika Emil Zátopek
(*1922) atlet - běžec


Zítra slaví narozeniny
Itálie Sophia Loren
(*1934) herečka

Spojené státy Upton Sinclair
(*1878) americký spisovatel, publicista a levicový politik

Česká republika Jiří Baum
(*1900) zoolog, cestovatel a spisovatel

Itálie Asia Argento
(*1975) herečka

Francie Sabine Azéma
(*1949) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Mayer Amschel Rotschild
(*1743 - 1812) zakladatel bankéřské dynastie Rothschildů

Spojené státy James A. Garfield
(*1831 - 1881) 20. prezident usa

Velká Británie Jackie Collins
(*1937 - 2015) herečka, spisovatelka

Spojené státy Charles Emerson
(*1923 - 1992) astrolog

Francie Etienne Gilson
(*1884 - 1978) francouzský filozof a historik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »