Buzz Aldrin wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Buzz Aldrin
(Edwin Eugene Aldrin Jr.)

Pohlaví:
Muž
Narození:
20.1. 1930 - 14:17h
Místo:
Glen Ridge, New Jersey
Země:
Věk:
92 let
  • Slunce: Vodnář
  • Luna:    Váhy
  • ASC:     Blíženci
  • Životní číslo: 7
  • Partnerská shoda
Povolání:
plukovník USAF, vojenský pilot a astronaut

Buzz Aldrin - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
20.1.1930 - 14:17  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
20.1.1930 - 19:17  
US, Glen Ridge:
40°48' s.š., 74°12' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Buzz Aldrin 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
Buzz Aldrin
datum narození 20.1.1930
(plukovník USAF, vojenský pilot a astronaut, instagram)

Buzz Aldrin - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2013) - Životopis Stephena Hawkinga
(2013) - Svět zítřka
(2010) - Amerika: Příběh o Spojených státech (TV seriál)
(2010) - Silent Night in Algona
(2010) - Live for the Moment
(2009) - MTV Video Music Awards 2009
(2009) - Vetřelci dávnověku (TV seriál)
(2009) - The Third Foot (An Interview with Buzz Aldrin)
(2009) - NASA: Triumph and Tragedy (TV seriál)
(2009) - The Apollo Years
(2008) - NASA: Nejvýznamnější mise (TV seriál)
(2008) - Cesta na Měsíc 3D
(2007) - Secrets of the Moon Landings
(2007) - Následovníci Julese Vernea - Z Titaniku na Měsíc
(2007) - Lunochod
(2007) - Teorie velkého třesku (TV seriál)
(2006) - Ve stínu Měsíce
(2005) - Noční Show Craiga Fergusona
(2005) - Dancing with the Stars
(2005) - Movies That Shook the World (TV seriál)
(2004) - Tavis Smiley
(2003) - Dny, které otřásly světem (TV seriál)
(2003) - Ali G Show, Da (TV seriál)
(2002) - Opération lune
(2002) - The Holmes Show (TV seriál)
(2000) - Mise v ohrožení
(2000) - Ali G Show, Da (TV seriál)
(1999) - ABC 2000: The Millennium
(1999) - Moonshot - the Spirit of 69
(1999) - Futurama (TV seriál)
(1997) - Trekkies
(1996) - Star Trek: 30 Years and Beyond
(1996) - Show Rosie O'Donnellové
(1996) - Cíl: Mars
(1996) - Apollo 11
(1995) - The Frank Skinner Show
(1994) - Moon Shot
(1994) - Space Ghost Coast to Coast (TV seriál)
(1993) - The Tribute: Mercury, Gemini, Apollo & Skylab
(1990) - The Other Side of the Moon
(1990) - Oheň, led a dynamit
(1989) - The Pat Sajak Show
(1989) - For All Mankind
(1989) - Simpsonovi (TV seriál)
(1985) - Larry King Live
(1984) - Punky Brewster (TV seriál)
(1981) - The Fall Guy (TV seriál)
(1980) - Moi, Tintin
(1976) - Break the Bank
(1976) - The Boy in the Plastic Bubble
(1970) - Moonwalk One
(1969) - Kuustudio
Buzz Aldrin - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Luna ve Vahách

Luna ve Vahách

Luna (Měsíc)
Luna ve Vahách hledá bezpečí v nějakém vztahu, má potřebu někoho uspokojovat, touží po společenské angažovanosti. Později se ale musí objevit a převážit to, co uspokojuje vás. Silná je potřeba rovnováhy a harmonie.

Ascendent v Blížencích

Ascendent v Blížencích

Ascendent / Descendent
Ascendent v Blížencích je spojen se zvídavostí a zájmem o to, jak věci fungují. Všestrannost a přizpůsobivost jsou přednosti, ale může to vést k roztříštěnosti zájmů. Tento člověk pak někdy umí všechno, ale nic pořádně. Nerad se podřizuje nutnosti volit z více možností jen jedinou. Jeho úkolem je šířit informace.

HOROSKOPY
Had

Had (Země)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
20

20. den - Intuice

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, oddaná a laskavá. Pro tuto osobu je velmi důležitý partner. Milostný vztah hraje vážnou roli. Je trpělivá. Potřebuje lásku a něhu. Hledá harmonii.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 20.1.1930 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Buzz Aldrin 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Buzz Aldrin - plukovník USAF, vojenský pilot a astronaut

se narodil 20.1.1930 ve městě Glen Ridge, New Jersey, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Buzz Aldrin

Dnes se narodili
Spojené státy Chris O'Donnell
(*1970) herec

Slovensko Peter Lorre
(*1904) herec

Česká republika Ondřej Neff
(*1945) prozaik, novinář, vydavatel, spisovatel sci-fi

Česká republika Zdeněk Smetana
(*1925) animátor, scénárista, výtvarník, tvůrce Křemílka a Vochomůrky

Spojené státy Chris Isaak
(*1956) herec, zpěvák, kytarista


Buzz Aldrin
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Vodnář
0°01’
8
 
LunaLuna:
Váhy
19°34’
5
 
MerkurMerkur:
Vodnář
2°49’
8
R
VenušeVenuše:
Kozoroh
25°57’
8
 
MarsMars:
Kozoroh
16°56’
8
 
JupiterJupiter:
Blíženci
6°32’
12
R
SaturnSaturn:
Kozoroh
5°59’
7
 
UranUran:
Beran
7°57’
11
 
NeptunNeptun:
Panna
3°02’
4
R
PlutoPluto:
Rak
18°18’
2
R
S.UzelS.Uzel:
Býk
7°53’
11
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
27°12’
8
 
CheirónCheirón:
Býk
9°36’
11
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Ryby
16°16’
10
Domy:
Blíženci
26°43’
Střelec
26°43’
2:
Rak
16°56’
8:
Kozoroh
16°56’
3:
Lev
7°37’
9:
Vodnář
7°37’
Panna
2°31’
Ryby
2°31’
5:
Váhy
5°35’
Beran
5°35’
6:
Štír
17°07’
Býk
17°07’
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
5xZeměZemě
8xVzduchVzduch
3xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Beran
29°37’
11
Slun./Luna:
Střelec
9°48’
6


Zítra slaví narozeniny
Francie Isabelle Adjani
(*1955) herečka

Spojené státy Tobey Maguire
(*1975) herec

Česká republika Jan Hřebejk
(*1967) režisér, scénárista, herec

Bulharsko Monika Načeva
(*1966) herečka, zpěvačka, šansoniérka, členka Divadla Sklep

Česká republika Jarmila Šuláková
(*1929) moravská folklórní zpěvačka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Kája Saudek
(*1935 - 2015) malíř, kreslíř, dvojče-bratr Jana Saudka

Nizozemsko Gerrit Rietveld
(*1888 - 1964) architekt De Stijl

Ukrajina Vlasta Fabianová
(*1912 - 1991) herečka

Spojené státy John Jacob VI Astor
(*1912 - 1992) obchodník

Spojené státy Howard Baker
(*1925 - 2014) politik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »