vodnar

Scott Glenn
(1979): More American Graffiti

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Pittsburgh, Pensylvánie
Země:
Věk:
78 let
Povolání:
herec
Scott Glenn - Film: More American Graffiti
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1979, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1979 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Scott Glenn - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Into the Grizzly Maze
(2015) - Daredevil (TV seriál)
(2014) - Trigger
(2014) - Pozůstalí (TV seriál)
(2012) - Reportér
(2012) - Bourneův odkaz
(2011) - Sucker Punch
(2011) - Magické údolí
(2010) - Secretariat
(2008) - W.
(2008) - Surfařská svoboda
(2008) - Noci v Rodanthe
(2008) - Camille
(2007) - Mezi řádky
(2007) - Bourneovo ultimátum
(2006) - Svět drog
(2005) - Mise na Měsíc 3D
(2005) - Vzpomínáme
(2005) - Víra mých otců
(2005) - Code Breakers
(2004) - Únik z Puerto Vallarta
(2004) - Národní bezpečnost
(2003) - Failure Is Not an Option
(2003) - The American Experience: Seabiscuit
(2003) - Rodinné tajemství
(2001) - Ukradni, co můžeš!
(2001) - Training Day
(2001) - Sedmý proud
(2001) - Ostrovní zprávy
(2000) - Vertical Limit
(1999) - Šerif
(1999) - Smrt panen
(1998) - Intimate Portrait: Mariel Hemingway
(1998) - Ohnivá bouře
(1998) - Nahé město: Vražedné Vánoce
(1998) - Nahé město: Poslední soud
(1998) - Larga distancia
(1997) - Džungle
(1997) - Absolutní moc
(1996) - Odvaha pod palbou
(1996) - Edie & Pen
(1996) - Carlina píseň
(1995) - Noc muže na útěku
(1995) - Machři
(1995) - Bezstarostná
(1994) - Tajemství minulosti
(1994) - Let holubice
(1993) - Nejvyšší spravedlnost
(1993) - Archa neviňátek
(1992) - Shadowhunter
(1992) - Hráč
(1991) - Women & Men 2: In Love There Are No Rules
(1991) - Oheň
(1991) - Mými hrdiny byli vždy kovbojové
(1991) - Mlčení jehňátek
(1990) - Hon na ponorku
(1989) - The Outside Woman
(1989) - Královna krásy
(1988) - Saigon
(1988) - Intrigue
(1987) - Muž na mušce
(1987) - Al Capone Gang
(1986) - As Summers Die
(1985) - Wild Geese II
(1985) - Silverado
(1984) - Řeka
(1984) - Countdown to Looking Glass
(1983) - Správná posádka
(1983) - Pevnost
(1982) - Vyzvání k souboji
(1982) - Personal Best
(1981) - Divoké kočky
(1980) - Městský kovboj
(1979) - She Came to the Valley
(1979) - More American Graffiti
(1979) - Apokalypsa
(1976) - Slepý hněv
(1975) - Nashville
(1975) - Khan! (TV seriál)
(1973) - Hex
(1972) - In Pursuit of Treasure
(1972) - Gargoyles
(1971) - Angels Hard as They Come
(1970) - The Baby Maker
(1956) - The Edge of Night (TV seriál)
Spoluherci ve filmu "More American Graffiti":
(*1942) Harrison Ford

(*1959) Rosanna Arquette

(*1952) Delroy Lindo

(*1954) Ron Howard

(*1953) Charles Martin Smith

(*1947) Cindy Williams

(*1945) Paul Le Mat

(*1947) Mary Kay Place

(*1937) Richard Bradford

(*1946) Naomi Judd

(*1944) Caleb Deschanel (kameraman)

(*1958) Kevin Rodney Sullivan

(*1947) Candy Clark

(*1942) Bo Hopkins

(*1957) Jon Gries

(*1959) Mackenzie Phillips

(*1938) Wolfman Jack

(*1948) James Houghton



Tranzitní horoskop (1979)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Vodnář
6°09’
-(rychlá)
LunaLuna:
Kozoroh
24°22’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
16°24’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Kozoroh
15°44’
-(rychlá)
MarsMars:
Střelec
14°39’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Býk
6°51’
Lev
6°56’
SaturnSaturn:
Býk
8°09’
Panna
13°53’
UranUran:
Býk
22°09’
Štír
19°43’
NeptunNeptun:
Panna
27°29’
Střelec
18°50’
PlutoPluto:
Lev
3°07’
Váhy
19°06’
S.UzelS.Uzel:
Váhy
4°49’
Panna
21°11’
Černá LunaLilith:
Beran
25°25’
Lev
9°00’
CheirónCheirón:
Rak
27°52’
Býk
5°08’

Dnes se narodili
Spojené státy Drew Barrymore
(*1975) herečka, režisérka

Spojené státy Kyle MacLachlan
(*1959) herec

Rakousko Niki Lauda
(*1949) podnikatel, pilot f1, letec, herec

Velká Británie James Blunt
(*1974) zpěvák, textař

Spojené státy George Washington
(*1732) americký voják a politik, první prezident USA


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Peter Fonda
(*1940) herec, scénárista, režisér

Česká republika Jiří Menzel
(*1938) herec, režisér, spisovatel

Česká republika Jan Cimický
(*1948) herec, scénárista

Česká republika Julius Fučík
(*1903) politik, překladatel, český novinář, literární a divadelní kritik

Německo Mayer Amschel Rotschild
(*1743) zakladatel bankéřské dynastie Rothschildů


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Andy Warhol
(*1928 - 1987) malíř, grafik, herec, scénárista, režisér, kameraman

Česká republika Jaroslava Hanušová
(*1949 - 2016) herečka

Česká republika Ivan Frič
(*1922 - 2001) herec, režisér, dokumentarista

Německo Hans Scholl
(*1918 - 1943) německý student, spoluzakladatel nenásilné protinacistické skupiny Bílá růže

Německo Sophie Scholl
(*1921 - 1943) německá studentka, křesťanská pacifistka, členka nenásilné protinacistické skupiny Bílá růže



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »