Jon Gries wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jon Gries
(Jonathan Francis Gries)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Glendale, Kalifornie
Země:
Věk:
63 let
Povolání:
herec, režisér, spisovatel

Jon Gries - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
17.6.1957 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jon Gries 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Jon Gries
datum narození 17.6.1957
(herec, režisér, spisovatel, instagram)

Jon Gries - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - The Knife Thrower
(2016) - Operation Chromite
(2016) - Mucho Dinero
(2016) - Durant's Never Closes
(2015) - Villisca
(2015) - Thicker
(2015) - Pass the Light
(2015) - Endgame
(2015) - Americons
(2014) - 96 hodin: Zúčtování
(2014) - The Well
(2014) - Locker 13
(2014) - Faults
(2014) - Eternity: The Movie
(2013) - A True Story. Based on Things That Never Actually Happened. ...And Some That Did.
(2013) - The Bridge (TV seriál)
(2013) - Skinwalker Ranch
(2013) - Musíme odsud vypadnout
(2012) - 96 hodin: Odplata
(2012) - Unicorn City
(2012) - Noobz
(2012) - Napoleon Dynamite (TV seriál)
(2012) - Dr. Fubalous (TV seriál)
(2012) - Deep in the Heart
(2011) - Redemption
(2011) - Přirozený výběr
(2011) - Pětinásobný šampion
(2010) - Not Quite College
(2010) - Nikita (TV seriál)
(2010) - Havaj 5-0 (TV seriál)
(2010) - Good Intentions
(2010) - BlackBoxTV (TV seriál)
(2009) - The Smell of Success
(2009) - Elsewhere
(2008) - 96 hodin
(2008) - Zákon gangu (TV seriál)
(2008) - South of Heaven
(2008) - So Long Jimmy
(2008) - Bar Starz
(2008) - Around June
(2007) - Náš přítel Frank
(2007) - Bicentennial Curious
(2007) - Bacha na balóny
(2007) - Americká kratochvíle
(2006) - Rebelka
(2006) - Honba za lesním mužem
(2006) - Car Babes
(2006) - Astronaut
(2006) - Agentura Jasno (TV seriál)
(2006) - Krvavý úsvit
(2005) - Poslední dobrá vyhlídka
(2005) - Lovci duchů (TV seriál)
(2005) - Kontaminace
(2005) - Confessions of an Action Star
(2004) - Make the Movie Live the Movie
(2004) - Ztraceni (TV seriál)
(2004) - Napoleon Dynamit
(2004) - Kriminálka New York (TV seriál)
(2003) - Vítejte v džungli
(2003) - Ve stínu lovce
(2003) - Odložené případy (TV seriál)
(2003) - Northfork
(2003) - Las Vegas: Kasino (TV seriál)
(2003) - Carnivale (TV seriál)
(2003) - The Big Empty
(2001) - 24 hodin (TV seriál)
(2001) - Jackpot
(2001) - Chameleon: Souboj vyvolených
(2001) - Chameleon a strašidelný ostrov
(2000) - BeatNickové
(1999) - Twin Falls Idaho
(1997) - Oběti
(1997) - Muži v černém
(1997) - Mitzi & Joe
(1997) - The Maze
(1996) - Závod s časem: Hledá se Sarah
(1996) - Chameleon (TV seriál)
(1995) - Podivné náhody (TV seriál)
(1995) - Chyťte ho!
(1994) - Pohotovost (TV seriál)
(1994) - Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
(1993) - Dobrou chuť, mami
(1993) - Bakersfield P.D. (TV seriál)
(1993) - Akta X (TV seriál)
(1992) - Martin (TV seriál)
(1992) - Čtyři oči
(1991) - Horečka
(1990) - Švindlíři
(1990) - Pucker Up and Bark Like a Dog
(1990) - Duhová cesta
(1990) - Beverly Hills 90210 (TV seriál)
(1989) - Zabij mě opět
(1989) - Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
(1989) - Quantum Leap (TV seriál)
(1989) - Hrůzná noc 2
(1988) - Tattingers (TV seriál)
(1988) - Paradise (TV seriál)
(1987) - Záhrobní komando
(1987) - Jake a Tlusťoch (TV seriál)
(1987) - Číslo jedna s kulkou
(1987) - Četa v akci (TV seriál)
(1986) - TerrorVision
(1986) - Se strachem v zádech
(1986) - Právo v Los Angeles (TV seriál)
(1985) - Skutečný genius
(1985) - Pásmo soumraku (TV seriál)
(1983) - Střední škola po americku
(1983) - September Gun
(1983) - Joysticks
(1982) - The Powers of Matthew Star (TV seriál)
(1982) - Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
(1981) - Síla rodu (TV seriál)
(1979) - 240-Robert (TV seriál)
(1979) - Swap Meet
(1979) - Sunnyside
(1979) - More American Graffiti
(1978) - The White Shadow (TV seriál)
(1977) - Mulligan's Stew (TV seriál)
(1977) - Alexander: The Other Side of Dawn
(1976) - Helter Skelter
(1976) - Born of Water
(1975) - The Jeffersons (TV seriál)
(1968) - Will Penny

Jon Gries - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Kohout

Kohout (Oheň)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
17

17. den - Zdatnost

Numerologie - den narození
Tato osoba má sílu a je odvážná. Je citlivá a ctižádostivá. Má dobrou pozorovací schopnost. Je výkonná, bystrá a pracovitá. Má vůdcovské schopnosti. Velmi důležitý je milostný vztah. Je společenská.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 17.6.1957 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jon Gries 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jon Gries - herec, režisér, spisovatel

se narodil 17.6.1957 ve městě Glendale, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jon Gries

Dnes se narodili
Slovensko Yvetta Blanarovičová
(*1963) herečka, zpěvačka

Česká republika Veronika Freimanová
(*1955) herečka

Spojené státy Kevin Sorbo
(*1958) herec

Španělsko Pedro Almodóvar
(*1951) režisér, scénárista, herec

Spojené státy Howard Hughes
(*1905) režisér, letec, zakladatel a majitel Hughes Aircraft, jeden z nejbohatších lidí planety v 70. letech


Jon Gries
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
26°00’
 
LunaLuna:
Vodnář
23°55’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
7°58’
 
VenušeVenuše:
Rak
12°58’
 
MarsMars:
Rak
27°29’
 
JupiterJupiter:
Panna
23°05’
 
SaturnSaturn:
Střelec
9°52’
R
UranUran:
Lev
4°46’
 
NeptunNeptun:
Váhy
29°58’
R
PlutoPluto:
Lev
28°16’
 
S.UzelS.Uzel:
Štír
17°50’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
2°25’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
17°04’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
1xZeměZemě
6xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Will Smith
(*1968) herec, raper

Spojené státy Christopher Reeve
(*1952) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Madsen
(*1957) herec

Spojené státy Michael Douglas
(*1944) herec, režisér

Spojené státy Mark Hamill
(*1951) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jiří Hrzán
(*1939 - 1980) herec, zpěvák, bavič

Švýcarsko Paracelsus
(*1493 - 1541) alchymista, astrolog, lékař, teolog

Nizozemsko Robert van Gulik
(*1910 - 1967) spisovatel

Francie Inessa Armand
(*1874 - 1920) politička

Spojené státy Susan Atkins
(*1948 - 2009) vražedkyně



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »