beran

Sean Bean
(2015): Marťan

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Sheffield, Anglie
Země:
Věk:
60 let
Povolání:
herec
Sean Bean - Film: Marťan
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2015, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2015 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Sean Bean - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Zlatý Glóbus 2016 (TV pořad)
(2016) - The Young Messiah
(2016) - Neverafter
(2016) - Kingsglaive: Final Fantasy XV
(2015) - Sean Bean uvádí Waterloo
(2015) - The Frankenstein Chronicles (TV seriál)
(2015) - Pixely
(2015) - Marťan
(2015) - Jupiter vychází
(2015) - Enemy of Man
(2015) - Any Day
(2014) - Wicked Blood
(2014) - Sněhová královna 2
(2014) - Legenda (TV seriál)
(2012) - Wild in the Streets
(2012) - Klub rváčů: dějiny násilí (TV seriál)
(2012) - Hooligan
(2012) - Soldaty udači
(2012) - Sněhurka
(2012) - Pohřešovaný (TV seriál)
(2012) - Návrat do Silent Hill 3D
(2012) - Bez záznamu
(2011) - Scream Awards
(2011) - Hra o trůny (TV seriál)
(2011) - Čas hrdinů
(2010) - Ztracená budoucnost
(2010) - Rallye smrti 2
(2010) - Percy Jackson: Zloděj blesku
(2010) - Černá smrt
(2010) - Ca$h
(2010) - Accused (TV seriál)
(2009) - Formula 1: BBC Sport
(2009) - Vraždy v Yorkshiru: 1983
(2009) - Vraždy v Yorkshiru: 1974
(2008) - The Story of the Costume Drama (TV seriál)
(2008) - Richard Sharpe - Indické dobrodružství
(2008) - Odvážný Crusoe (TV seriál)
(2007) - The BRIT Awards 2007
(2007) - Stopař
(2007) - Psanec
(2007) - Far North
(2006) - Path of Darkness: Making 'Silent Hill'
(2006) - Silent Hill
(2006) - Richard Sharpe - Nebezpečné poslání
(2006) - Faceless
(2005) - Tma
(2005) - Tajemný let
(2005) - Ostrov
(2005) - Její případ
(2004) - Od vylodění po Berlín
(2004) - The Making of 'Troy'
(2004) - Troja
(2004) - Smečka
(2004) - Lovci pokladů
(2003) - Pán prstenů: Návrat krále
(2003) - Jindřich VIII.
(2003) - The Big Empty
(2002) - Making the Movie
(2002) - The Making of 'The Lord of the Rings'
(2002) - A Day in the Life of a Hobbit
(2002) - Tom a Tomáš
(2002) - Pán prstenů: Dvě věže
(2002) - Equilibrium
(2001) - Quest for the Ring
(2001) - Film o filmu: Pán prstenů: Společenstvo Prstenu
(2001) - Pán prstenů: Společenstvo Prstenu
(2001) - Neříkej ani slovo
(2000) - GPTV
(2000) - Essex Boys
(1999) - Nebezpečná mise
(1999) - Extremely Dangerous
(1999) - The Book That Wrote Itself
(1998) - Ronin
(1998) - The Canterbury Tales (TV seriál)
(1998) - Akce Airborne
(1997) - Sharpe: The Legend
(1997) - Sharpovo Waterloo
(1997) - Sharpova spravedlnost
(1997) - Sharpova pomsta
(1997) - Anna Kareninová
(1996) - Sharpův regiment
(1996) - Sharpovo obléhání
(1996) - Sharpova mise
(1996) - Až přijde sobota
(1995) - In Search of James Bond with Jonathan Ross
(1995) - Zlaté oko
(1995) - Sharpův meč
(1995) - Sharpovo zlato
(1995) - Sharpova bitva
(1994) - The Vicar of Dibley (TV seriál)
(1994) - Sharpův nepřítel
(1994) - Sharpova rota
(1994) - Sharpova čest
(1994) - Scarlett (TV seriál)
(1994) - Nakupování
(1994) - Krasavec Beauty
(1994) - Bible - Starý zákon: Jákob
(1993) - Sharpův orel
(1993) - Sharpovi střelci
(1993) - Lady Chatterleyová
(1993) - Dámský průvodce nevěrou
(1992) - Gomorron
(1992) - The Secret World of Spying
(1992) - Vysoká hra patriotů
(1992) - Fool's Gold: The Story of the Brink's-Mat Robbery
(1991) - Tell Me That You Love Me
(1991) - Prince
(1991) - My Kingdom for a Horse (TV seriál)
(1991) - In the Border Country
(1991) - Clarissa (TV seriál)
(1990) - Wedded
(1990) - Stopy větru
(1990) - Small Zones
(1990) - Pastvina
(1990) - Lorna Doone
(1989) - War Requiem
(1989) - Na předměstí
(1989) - Jak prorazit v reklamě
(1988) - This Morning
(1988) - Troubles
(1988) - Bouřlivé pondělí
(1987) - Inspektor Morse (TV seriál)
(1986) - Caravaggio
(1985) - Screen One (TV seriál)
(1985) - Samson and Delilah
(1985) - Exploits at West Poley
(1984) - Winter Flight
Spoluherci ve filmu "Marťan":
(*1970) Matt Damon

(*1955) Jeff Daniels

(*1937) Ridley Scott (režisér)

(*1937) Ridley Scott (producent)

(*1975) Aksel Hennie

(*1974) Chiwetel Ejiofor

(*1975) Brian Caspe

(*1983) Kate Mara

(*1976) Michael Peña

(*1973) Kristen Wiig

(*1977) Jessica Chastain

(*1975) Drew Goddard (scénárista)

(*1983) Sebastian Stan

(*1961) Harry Gregson-Williams (hudební skladatel)

(*1983) Donald Glover

(*1993) Naomi Scott

(*1973) Simon Kinberg (producent)



Tranzitní horoskop (2015)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Beran
26°43’
-(rychlá)
LunaLuna:
Lev
10°48’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Beran
1°52’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Blíženci
3°06’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
3°59’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Střelec
0°40’
Lev
21°43’
SaturnSaturn:
Kozoroh
7°03’
Střelec
0°54’
UranUran:
Lev
12°13’
Beran
12°37’
NeptunNeptun:
Štír
5°50’
Ryby
5°23’
PlutoPluto:
Panna
1°50’
Kozoroh
13°10’
S.UzelS.Uzel:
Váhy
12°24’
Váhy
14°54’
Černá LunaLilith:
Býk
16°47’
Panna
3°50’
CheirónCheirón:
Vodnář
26°38’
Ryby
13°47’

Dnes se narodili
Spojené státy Bob Gunton
(*1945) herec

Česká republika Lucie Zedníčková
(*1968) herečka

Česká republika Pavel Vondruška
(*1925) herec, dirigent orchestru, člen Divadla Járy Cimrmana

Velká Británie Jonny Lee Miller
(*1972) herec

Argentina Daniel Barenboim
(*1942) argentinsko-izraelsko-španělský pianista a dirigent


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Lisa Bonet
(*1967) herečka

Česká republika Karel Hynek Mácha
(*1810) básník

Francie Henri Charrière
(*1906) spisovatel, kriminálník, autor románu Motýlek

Kanada Diana Krall
(*1964) zpěvačka, pianistka

Spojené státy Francesca Scorsese
(*1999) herečka, dcera Martina Scorseseho


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Lionel Barrymore
(*1878 - 1954) herec, režisér

Spojené státy Tyrone Power
(*1914 - 1958) herec

Polsko Henryk Sienkiewicz
(*1846 - 1916) prozaik, publicista

Česká republika Jindřich Fügner
(*1822 - 1865) sportovec, zakladatel sokolu

Česká republika Jan Amos Komenský
(*1592 - 1670) pedagog, teolog, biskup, spisovatel, Učitel národů



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »