Kristen Wiig wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Kristen Wiig
(Kristen Carroll Wiig)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Canandaigua, New York
Země:
Věk:
46 let
Povolání:
herečka

Kristen Wiig - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
22.8.1973 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Kristen Wiig 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Kristen Wiig
datum narození 22.8.1973
(herečka, instagram)

Kristen Wiig - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2018) - How to Train Your Dragon 3
(2017) - Freezing People Is Easy
(2016) - Zoolander No. 2
(2016) - The Heyday of the Insensitive Bastards
(2016) - Sausage Party
(2016) - Masterminds
(2016) - Krotitelé duchů
(2016) - The Heart
(2015) - Zlatý Glóbus 2015
(2015) - Saturday Night Live 40th Anniversary Special
(2015) - GRAMMY Awards 2015
(2015) - An SNL Christmas 2015
(2015) - Wet Hot American Summer: First Day of Camp (TV seriál)
(2015) - Ošklivé dítě
(2015) - Marťan
(2015) - Deník puberťačky
(2015) - A Deadly Adoption
(2014) - The Tonight Show Starring Jimmy Fallon
(2014) - Late Night with Seth Meyers
(2014) - Vítejte u mě
(2014) - The Spoils of Babylon (TV seriál)
(2014) - Moje ségra má prima bráchu
(2014) - Jak vycvičit draka 2
(2013) - Zlatý Glóbus 2013
(2013) - Nickelodeon Kids' Choice Awards 2013
(2013) - Zprávař 2 - Legenda pokračuje
(2013) - Walter Mitty a jeho tajný život
(2013) - Ona
(2013) - Já, padouch 2
(2013) - Hateship Loveship
(2013) - Drunk History (TV seriál)
(2012) - 84. Annual Academy Awards
(2012) - 64. Emmy Awards
(2012) - The Orange BAFTA Film Awards 2012
(2012) - Oscar's Red Carpet 2012
(2012) - Inside Portlandia
(2012) - The Secret Policeman's Ball (divadelní záznam)
(2012) - Revenge for Jolly!
(2012) - Girl Most Likely
(2011) - 63. Emmy Awards
(2011) - Saturday Night Live Special: Backstage
(2011) - Between the Lightning Strikes: The Making of 'Paul'
(2011) - Ženy sobě
(2011) - Svobodní se závazky
(2011) - Portlandia (TV seriál)
(2011) - Paul
(2011) - Looney Tunes: Úžasná show (TV seriál)
(2011) - Dragons: Gift of the Night Fury
(2010) - 62. Emmy Awards
(2010) - Saturday Night
(2010) - V lepší společnosti
(2010) - Ugly Americans (TV seriál)
(2010) - Super Mac
(2010) - Sticky Minds
(2010) - Noční rande
(2010) - Legend of the Boneknapper Dragon
(2010) - Já, padouch
(2010) - Jak vycvičit draka
(2010) - Funny or Die uvádí... (TV seriál)
(2009) - SNL Presents: A Very Gilly Christmas
(2009) - Znuděný k smrti (TV seriál)
(2009) - Zábavný park
(2009) - Vyfič!
(2009) - One Night Only
(2009) - Extrakt
(2009) - Doba ledová 3: Úsvit dinosaurů
(2009) - Cleveland show (TV seriál)
(2008) - Saturday Night Live: Weekend Update Thursday
(2008) - Rakeťáci
(2008) - Poloprofesionál
(2008) - Město duchů
(2008) - Kopačky
(2008) - Global Warming (TV seriál)
(2007) - Rencontres de cinéma
(2007) - Zbouchnutá
(2007) - Neuvěřitelný život rockera Coxe
(2007) - Flight Of The Conchords (TV seriál)
(2007) - Bratři Solomonovi
(2007) - Bill
(2006) - Saturday Night Live: The Best of Saturday TV Funhouse
(2006) - Studio 30 Rock (TV seriál)
(2006) - Malí rošťáci
(2006) - Home Purchasing Club (TV seriál)
(2006) - The Enigma with a Stigma
(2004) - My Life, Inc.
(2004) - Life, Death and Mini-Golf
(2004) - June
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - The Joe Schmo Show
(2003) - Melvin Goes to Dinner
(2003) - I'm with Her (TV seriál)
(2003) - Arrested Development (TV seriál)
(2000) - Carnata
(1995) - Kancelářská krysa (TV seriál)
(1993) - WWF Raw Is War
(1989) - Simpsonovi (TV seriál)
(1975) - Saturday Night Live

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Buvol

Buvol (Voda)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
22

22. den - Vytrvalost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a laskavá. Potřebuje pro to oporu partnera. Je praktická a důkladná. Je metodická a má organizátorské schopnosti. Snadno provádí praktická rozhodnutí.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 22.8.1973 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Kristen Wiig 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Kristen Wiig - herečka

se narodila 22.8.1973 ve městě Canandaigua, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Kristen Wiig

Dnes se narodili
Česká republika Ljuba Krbová
(*1958) herečka, sportovkyně, manželka spisovatele Ondřeje Neffa

Francie Jean Cocteau
(*1889) režisér, scénárista, kameraman, herec

Francie Eva Green
(*1980) herečka, modelka

Spojené státy RZA
(*1969) skladatel, herec, rapper

Česká republika Viktor Sodoma
(*1945) zpěvák


Kristen Wiig
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
29°14’
 
LunaLuna:
Blíženci
13°15’
 
MerkurMerkur:
Lev
17°54’
 
VenušeVenuše:
Váhy
4°07’
 
MarsMars:
Býk
3°53’
 
JupiterJupiter:
Vodnář
4°24’
R
SaturnSaturn:
Rak
2°04’
 
UranUran:
Váhy
20°16’
 
NeptunNeptun:
Střelec
4°40’
 
PlutoPluto:
Váhy
2°58’
 
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
4°53’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
0°46’
 
CheirónCheirón:
Beran
20°32’
R
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
2xZeměZemě
6xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Sylvester Stallone
(*1946) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Ned Beatty
(*1937) herec

Spojené státy Janet Leigh
(*1927) herečka

Česká republika Jiří Macháček
(*1966) herec, zpěvák

Austrálie Geoffrey Rush
(*1951) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Walter Gropius
(*1883 - 1969) německý architekt

Francie Georges Bernanos
(*1888 - 1948) dramatik, esejista, romanopisec

Belgie Paul Cuvelier
(*1923 - 1978) umělec

Německo Carl Einstein
(*1885 - 1940) německý historik umění

Velká Británie Alan Robertson Gemmell
(*1913 - 1986) botanik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Úplněk v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »