vodnar

Seth Green
(2012): Save the Supers (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Overbrook Park, West Philadelphia
Země:
Věk:
45 let
Povolání:
herec, scénárista, režisér
Seth Green - Film: Save the Supers (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2012, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2012 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Seth Green - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Star Wars: Detours (TV seriál)
(2016) - Holidays
(2016) - Doba ledová: Velikonoční překvapení
(2015) - WWE Hell in a Cell
(2015) - Wrestling Isn't Wrestling
(2015) - Supermansion (TV seriál)
(2015) - Robot Chicken DC Comics Special 3: Magical Friendship
(2015) - Half-Shell Heroes: Blast to the Past
(2015) - Con Man (TV seriál)
(2014) - The Sheik
(2014) - Marvel: 75 Years, From Pulp to Pop!
(2014) - Strážci Galaxie
(2014) - Saber 3: Revenge of the Threesome
(2014) - Robot Chicken DC Comics Special II: Villains in Paradise
(2014) - Pírkovo dobrodružství
(2014) - The Identical
(2013) - Hollywood Game Night
(2013) - The Arsenio Hall Show
(2013) - I Know That Voice
(2013) - Dear Mr. Watterson
(2013) - Sexy Evil Genius
(2013) - The Return of Return of the Jedi: 30 Years and Counting
(2013) - Hurá na fotbal
(2013) - Hulk and the Agents of S.M.A.S.H. (TV seriál)
(2013) - Dads (TV seriál)
(2012) - Comedy Central Roast of Roseanne
(2012) - Save the Supers (TV seriál)
(2012) - Robot Chicken: DC Comics Special
(2012) - Luke a jeho příběh
(2012) - Kyberválka
(2011) - Comic-Con Episode Four: A Fan's Hope
(2011) - Máma mezi Marťany
(2011) - Issues (TV seriál)
(2011) - Franklin a Bash (TV seriál)
(2010) - Conan
(2010) - Industrial Light & Magic: Creating the Impossible
(2010) - Warren the Ape (TV seriál)
(2010) - Team Unicorn (TV seriál)
(2010) - Robot Chicken: Star Wars Episode III
(2010) - Family Guy Presents: It's a Trap
(2009) - The Tonight Show with Conan O'Brien
(2009) - The Brian McKnight Show
(2009) - Monty Python - málem pravda (TV seriál)
(2009) - His Name Was Jason: 30 Years of Friday the 13th
(2009) - Titan Maximum (TV seriál)
(2009) - Starý páky
(2009) - Star-ving (TV seriál)
(2009) - Family Guy Presents: Something Something Something Dark Side
(2008) - The Wendy Williams Show
(2008) - Star Wars: Klonové války (TV seriál)
(2008) - Sex Drive
(2008) - Robot Chicken: Star Wars Episode II
(2007) - 2007 Primetime Creative Arts Emmy Awards
(2007) - Robot Chicken: Star Wars
(2007) - Family Guy Presents: Blue Harvest
(2006) - The 50 Greatest Comedy Films
(2006) - The Secret Policeman's Ball (divadelní záznam)
(2006) - Hrdinové (TV seriál)
(2006) - Four Kings (TV seriál)
(2006) - Electric Apricot
(2005) - Robot Chicken (TV seriál)
(2005) - Jmenuju se Earl (TV seriál)
(2005) - Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
(2005) - Chirurgové (TV seriál)
(2005) - Fur on the Asphalt: The Greg the Bunny Reunion Show
(2005) - Family Guy Presents: Stewie Griffin - The Untold Story
(2005) - Dohazovač
(2005) - Americký táta (TV seriál)
(2004) - The Teen Choice Awards 2004
(2004) - Vincentův svět (TV seriál)
(2004) - Scooby-Doo 2: Nespoutané příšery
(2004) - Nekecej a pádluj!
(2003) - Show Sharon Osbourneové
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(2003) - Party Monster
(2003) - Loupež po italsku
(2002) - TV Guide 50 Best Shows of All Time: A 50th Anniversary Celebration
(2002) - Playboy: Inside the Playboy Mansion
(2002) - Greg the Bunny (TV seriál)
(2002) - Austin Powers - Goldmember
(2001) - Wild Desk Ride
(2001) - Making 'Rat Race'
(2001) - Zlatíčka pro každého
(2001) - Rock Star 101
(2001) - Milionový závod
(2001) - Labutí trumpetka
(2001) - Josie a její kočičky
(2001) - Flákači
(2001) - The Attic Expeditions
(2000) - Limp Bizkit - Break Stuff (hudební videoklip)
(2000) - Poorman's Bikini Beach
(2000) - Playboy: The Party Continues
(2000) - Celebrity Profile: Jennifer Love Hewitt
(2000) - Tucker (TV seriál)
(2000) - Diary of a Mad Freshman
(1999) - Comedy Central's Canned Ham: The Dr. Evil Story
(1999) - 100 Deeds for Eddie McDowd (TV seriál)
(1999) - Ruka zabiják
(1999) - Pavučina lží
(1999) - Griffinovi (TV seriál)
(1999) - Batman budoucnosti (TV seriál)
(1999) - Batman Beyond: The Movie
(1999) - Austin Powers: Špion, který mě vojel
(1999) - Angel (TV seriál)
(1998) - MTV Presents: Videos That Don't Suck
(1998) - Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
(1998) - Poslední mejdan
(1998) - Nepřítel státu
(1997) - Temporarily Yours (TV seriál)
(1997) - Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
(1997) - Boys Life 2
(1997) - Austin Powers: Špionátor
(1996) - Nezvaný host
(1995) - MADtv
(1995) - Zápisky z podzemí
(1995) - Real Ghosts
(1995) - Černá klec
(1994) - Nunzio's Second Cousin
(1994) - The Byrds of Paradise (TV seriál)
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1993) - Ve vzduchu
(1993) - Strážce moře (TV seriál)
(1993) - Klíšťata
(1993) - The Day My Parents Ran Away
(1993) - Arkáda
(1993) - Akta X (TV seriál)
(1992) - The Double 0 Kid
(1991) - Our Shining Moment
(1991) - Krok za krokem (TV seriál)
(1991) - Good & Evil (TV seriál)
(1990) - Zesil to!
(1990) - To
(1990) - Missing Parents
(1990) - Beverly Hills 90210 (TV seriál)
(1988) - Kšeft za všechny prachy
(1988) - Krásná mimozemšťanka
(1988) - Divided We Stand
(1988) - Báječná léta (TV seriál)
(1987) - Žraloci (TV seriál)
(1987) - Zlaté časy rádia
(1987) - Láska není v ceně
(1987) - The Comic Strip (TV seriál)
(1987) - Action Family
(1986) - Bývala jsem puberťák
(1985) - Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
(1985) - I Want to Go Home
(1985) - Charlie's Christmas Secret
(1984) - Hotel New Hampshire
(1984) - Billions for Boris

Seth Green - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Seth Green - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Save the Supers (TV seriál)":
(*1953) James Read

(*1979) Felicia Day

(*1979) Clare Grant

(*1980) Sandeep Parikh

(*1980) Sandeep Parikh (režisér)

(*1980) Fiona Gubelmann

(*1977) Max Bird-Ridnell



Tranzitní horoskop (2012)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Vodnář
19°20’
-(rychlá)
LunaLuna:
Panna
10°36’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Ryby
7°30’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Kozoroh
26°16’
-(rychlá)
MarsMars:
Býk
19°52’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Vodnář
23°19’
Býk
0°26’
SaturnSaturn:
Blíženci
28°08’
Váhy
28°19’
UranUran:
Váhy
27°45’
Beran
0°51’
NeptunNeptun:
Střelec
9°20’
Vodnář
28°54’
PlutoPluto:
Váhy
6°34’
Kozoroh
7°20’
S.UzelS.Uzel:
Střelec
25°53’
Střelec
12°57’
Černá LunaLilith:
Kozoroh
19°37’
Býk
1°45’
CheirónCheirón:
Beran
17°11’
Ryby
1°55’

Dnes se narodili
Spojené státy River Phoenix
(*1970) herec, zpěvák, kytarista

Spojené státy Gene Kelly
(*1912) herec

Česká republika Libuše Švormová
(*1935) herečka

Česká republika Karel Plíhal
(*1958) zpěvák, skladatel, textař, folkový a jazzový kytarista, hudební režisér a aranžér

Francie král Ludvík XVI.
(*1754) francouzský král


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Anne Archer
(*1947) herečka

Velká Británie Rupert Grint
(*1988) herec, představitel Rona Weasleyho z Harryho Pottera

Francie Jean-Michel Jarre
(*1948) zpěvák, skladatel

Česká republika Jan Rosák
(*1947) moderátor, hlasatel, herec, scénárista

Spojené státy Pavel Telička
(*1965) europoslanec, někdejší lobbista, diplomat


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie Rudolph Valentino
(*1895 - 1926) herec

Česká republika Adolf Loos
(*1870 - 1933) architekt, purista

Česká republika Jiřina Šejbalová
(*1905 - 1981) herečka

Česká republika Miloslav Jágr
(*1927 - 1997) průmyslový výtvarník, malíř a ilustrátor, profesor VŠUP, režisér

Spojené státy Norman Wexler
(*1926 - 1999) spisovatel, scénárista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »