Felicia Day wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Felicia Day
(Kathryn Felicia Day)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Huntsville, Alabama
Země:
Věk:
41 let
Povolání:
herečka

Felicia Day - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
28.6.1979 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Felicia Day 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Felicia Day
datum narození 28.6.1979
(herečka, instagram)

Felicia Day - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Star Wars: Detours (TV seriál)
(2015) - Con Man (TV seriál)
(2014) - Math Bites (TV seriál)
(2014) - Lust for Love
(2014) - Annoying Orange: Movie Fruitacular
(2013) - How Video Games Changed the World
(2012) - TableTop
(2012) - The Flog
(2012) - Save the Supers (TV seriál)
(2012) - Rock Jocks
(2012) - The High Fructose Adventures of Annoying Orange (TV seriál)
(2011) - My Gimpy Life (TV seriál)
(2011) - Husbands (TV seriál)
(2011) - Dragon Age: Redemption (TV seriál)
(2010) - The Webventures of Justin & Alden (TV seriál)
(2010) - Red: Werewolf Hunter
(2010) - Lee Mathers
(2009) - Transplantační jednotka (TV seriál)
(2009) - Roommates (TV seriál)
(2009) - Dům loutek (TV seriál)
(2009) - Anatomie lži (TV seriál)
(2008) - Vyprahlá prérie
(2008) - The Legend of Neil (TV seriál)
(2008) - Dr. Horrible's Sing-Along Blog (TV seriál)
(2008) - Dear Me
(2008) - Commentary! The Musical
(2007) - Brotherhood 2.0 (TV seriál)
(2007) - The Guild (TV seriál)
(2006) - Windfall (TV seriál)
(2006) - Heuréka – město divů (TV seriál)
(2006) - God's Waiting List
(2005) - Záhadná žena: Vražda v lázních
(2005) - Warm Springs
(2005) - Lovci duchů (TV seriál)
(2005) - Láska, s.r.o. (TV seriál)
(2004) - June
(2004) - Dr. House (TV seriál)
(2004) - Bravo Girls: Opět v akci
(2002) - Primadona v ohrožení
(2002) - Můj přítel Monk (TV seriál)
(2001) - Maybe It's Me (TV seriál)
(2000) - Křižovatky medicíny (TV seriál)
(2000) - Delusional
(1997) - Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)

Felicia Day - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Felicia Day - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Koza

Koza (Země)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Jabloň

Jabloň

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Jabloně bývají sympatičtí, nadaní zvláštním kouzlem osobnosti. Při jednání s ostatními jsou obvykle srdeční a velkorysí. Jsou to lidé hloubaví a ochotní pustit se do jakéhokoliv dobrodružství.

NUMEROLOGIE
28

28. den - Rozpornost

Numerologie - den narození
Tato osoba je nezávislá a snaží se uspět. Řídí se citem a pak rozumem. Důležitý je partnerský vztah a rodinná pohoda. Má smysl pro humor. Ráda má vše pod svojí kontrolou. Rozhoduje se sama za sebe.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 28.6.1979 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Felicia Day 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Felicia Day - herečka

se narodila 28.6.1979 ve městě Huntsville, Alabama, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Felicia Day

Dnes se narodili
Česká republika Jiří Schmitzer
(*1949) herec

Česká republika Václav Vydra ml.
(*1902) herec

Česká republika Jan Kanyza
(*1947) herec

Francie Annie Girardot
(*1931) herečka

Česká republika Theodor Pištěk ml.
(*1932) výtvarník, malíř, automobilový závodník


Felicia Day
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Rak
6°12’
 
LunaLuna:
Lev
21°01’
 
MerkurMerkur:
Lev
1°21’
 
VenušeVenuše:
Blíženci
20°22’
 
MarsMars:
Blíženci
1°43’
 
JupiterJupiter:
Lev
10°16’
 
SaturnSaturn:
Panna
9°08’
 
UranUran:
Štír
17°14’
R
NeptunNeptun:
Střelec
18°38’
R
PlutoPluto:
Váhy
16°25’
 
S.UzelS.Uzel:
Panna
11°46’
R
Černá LunaLilith:
Lev
28°46’
 
CheirónCheirón:
Býk
12°45’
 
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
2xZeměZemě
3xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Bob Hoskins
(*1942) herec, režisér

Česká republika Pavel Trávníček
(*1950) herec, moderátor

Spojené státy Hillary Clinton
(*1947) senátorka usa, kandidátka na prezidentský post v usa

Francie Georges Danton
(*1759) francouzský právník a politik

Velká Británie Cary Elwes
(*1962) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Irsko Richard Harris
(*1930 - 2002) herec

Spojené státy Vincent Price
(*1911 - 1993) herec

Belgie Henry van de Velde
(*1863 - 1957) malíř, architekt

Velká Británie Jack Bruce
(*1943 - 2014) zpěvák, hudebník

Jamajka Gregory Isaacs
(*1951 - 2010) zpěvák, skladatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »